georginos1989 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο κινητό με 2 καρτες sim διότι δεν θέλω να κουβαλάω 2 κινητά μαζί μου Από είδα όσα κινητα κυκλοφορουν που να δεχονται 2 καρτες δεν εχεουν καποιο λειτουργικο πχ anroid, symbian Είναι αλήθεια αυτό; Εχετε να μου προτείνεται καποιο κινητο που να δεχετε 2 sim;
anrim27 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Thread με ακριβως το ιδιο θεμα ηθελα να ανοιξω και εγω,αλλα με προλαβες. Εχω ψαξει λιγο και εχω βρει:Viewsonic V350,MOTOROLA XT800 Ακομη ομως,δεν πωλουνται...και δεν ξερω τιμη.Επισης,δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλα κινητα.
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δεν έχω να σου προτείνω κινητό που να δέχεται δύο sim απλά έχω μία απορία. Γιατί δεν κάνεις μία Sim με 2 νούμερα; Το έχω κάνει και δεν έχω περιορισμό στη συσκευή.
anrim27 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δεν έχω να σου προτείνω κινητό που να δέχεται δύο sim απλά έχω μία απορία. Γιατί δεν κάνεις μία Sim με 2 νούμερα; Το έχω κάνει και δεν έχω περιορισμό στη συσκευή. Δηλαδη? Και λειτουργει το κινητο σου σαν dual standby?
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ναι έχω μία sim με 2 νούμερα. Και δέχομαι κλήσεις και στα 2. Το μόνο δύσκολο, είναι αν πχ έχω σαν πρώτη επιλογή τη Γραμμή 1, αλλά θέλω να κάνω κλήση από τη γραμμή 2, πάω και αλλάζω την προτεραιότητα. Αλλά μην φανταστείς ότι παίρνει και πολύ ώρα, ένα κλικ είναι edit: Δεν ξέρω βέβαια αν έχετε διαφορετικού παρόχου κάρτες αν γίνεται. Καλό είναι πάντως να το ρωτήσετε
anrim27 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ναι έχω μία sim με 2 νούμερα. Και δέχομαι κλήσεις και στα 2. Το μόνο δύσκολο, είναι αν πχ έχω σαν πρώτη επιλογή τη Γραμμή 1, αλλά θέλω να κάνω κλήση από τη γραμμή 2, πάω και αλλάζω την προτεραιότητα. Αλλά μην φανταστείς ότι παίρνει και πολύ ώρα, ένα κλικ είναι Καλο... Δν το ξερα οτι γινεται αυτο. Καιρος να αλλαξω τοτε την παντοφλα-κινεζια-dual sim που εχω. Περιμενα να βγει ενα dual sim android (σαν και αυτα που λεω απο πανω) αλλα αν γινεται αυτο που λες... thanks Αρκει δηλαδη να παω πχ στην cosmote και να ζητησω αυτο?
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δες μόνο το edit Που έκανα. Εγώ έχω 2 νούμερα ΟΤΕ. Δεν ξέρω αν γίνεται πχ με ένα vodafone και ένα OTE. Ρώτα το
georginos1989 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Αυτο με τα 2 νουμερα σε μια sim Καποτε το ειχα ακουσει και γω αλλα νομιζω γινεται για νουμερα της ιδιας εταιρειας
tsagod Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Εεεε τοτε καντε και φορητοτητα του ενος αριθμου...
anrim27 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Να μεταφερεις πχ την συνδεση συμβολαιο που εχεις,στην εταιρια που εχεις το καρτοκινητο,διατηρωντας το ιδιο νουμερο, και ετσι θα εχεις μια συνδεση συμβολαιου και μια συνδεση καρτοκινητου στην ιδια εταιρια ωστε να μπορεις να κανεις αυτο που λεει η karmen1983.
georginos1989 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ναι αλλα ετσι δεν χανει τα πλεονεκτηματα της μιας εταιρειας? πχ αν εχεις cu και whatsup και μεταφερεις το whatsup στην vodafone δεν χανονται τα δωρεαν μνματα προς whatsup?
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Λογικό αυτό που λες αλλά αν δεν γίνεται ακόμα, να έχεις 2 διαφορετικούς παρόχους σε μία sim, απλά αποφασίζεις τι να κάνεις. Ή συμβιβάζεσαι με μία συσκευή που παίρνει 2 κάρτες ή κάνεις τη φορητότητα και παίρνεις όποια συσκευή θέλεις. Δεν γίνεται να έχεις και πίτα ολόκληρη και σκύλο χορτάτο. Γι' αυτό είπα παραπάνω ρωτήστε αν γίνεται. Μέχρι και το 2009 100% δεν γινόταν να έχεις μία sim με 2 παρόχους.
georginos1989 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Γιαυτο και γω ψαχνω για dual sim κινητο χαχαχα
anrim27 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Σε μια παλια συζητηση σε ενα αλλο forum ειπωθηκαν αυτα: 1. Θελει περιπου 2 λεπτα να κανει την αλλαγη. 2. Σου κανει αναπαντητη καποιος και δεν ξερεις σε ποιον απο τους 2 αριθμους σε καλουσε. 3. Ας πουμε οτι στη γραμμη 1 ειναι η συνδεση και στη γραμμη 2 το What`s up.Εχουμε σαν ενεργη γραμμη την 1 και σαν προωθημενη γραμμη την 2.Αν καποιος σου στειλει SMS ή MMS στη γραμμη 2 δεν θα το λαβεις μεχρι να κανεις αλλαγη ενεργου αριθμου. 4. Υπαρχει η πιθανοτητα να μην γινει σωστα η αλλαγει και να μην δουλευει καμια απο τις 2 γραμμες μεχρι να το παρες χαμπαρι ωστε να κανεις restart το Omnia. 5.και οτι για την εναλλαγη μεταξυ καρτων σε καποια κινητα απαιτειται επανεκκινηση. Ισχυουν αυτα? Edit:υπαρχει καποια επιπλεον χρεωση γι αυτο το 2in1 sim?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.