Προς το περιεχόμενο

Νεο κινητό dual sim

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο κινητό με 2 καρτες sim διότι δεν θέλω να κουβαλάω 2 κινητά μαζί μου

Από είδα όσα κινητα κυκλοφορουν που να δεχονται 2 καρτες δεν εχεουν καποιο λειτουργικο πχ anroid, symbian

Είναι αλήθεια αυτό;

Εχετε να μου προτείνεται καποιο κινητο που να δεχετε 2 sim;

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Thread με ακριβως το ιδιο θεμα ηθελα να ανοιξω και εγω,αλλα με προλαβες.

Εχω ψαξει λιγο και εχω βρει:Viewsonic V350,MOTOROLA XT800

Ακομη ομως,δεν πωλουνται...και δεν ξερω τιμη.Επισης,δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλα κινητα.

Δημοσ.

Δεν έχω να σου προτείνω κινητό που να δέχεται δύο sim απλά έχω μία απορία. Γιατί δεν κάνεις μία Sim με 2 νούμερα; Το έχω κάνει και δεν έχω περιορισμό στη συσκευή.

Δημοσ.

Δεν έχω να σου προτείνω κινητό που να δέχεται δύο sim απλά έχω μία απορία. Γιατί δεν κάνεις μία Sim με 2 νούμερα; Το έχω κάνει και δεν έχω περιορισμό στη συσκευή.

Δηλαδη?

Και λειτουργει το κινητο σου σαν dual standby?

Δημοσ.

Ναι έχω μία sim με 2 νούμερα. Και δέχομαι κλήσεις και στα 2.

Το μόνο δύσκολο, είναι αν πχ έχω σαν πρώτη επιλογή τη Γραμμή 1, αλλά θέλω να κάνω κλήση από τη γραμμή 2, πάω και αλλάζω την προτεραιότητα. Αλλά μην φανταστείς ότι παίρνει και πολύ ώρα, ένα κλικ είναι

edit: Δεν ξέρω βέβαια αν έχετε διαφορετικού παρόχου κάρτες αν γίνεται. Καλό είναι πάντως να το ρωτήσετε

Δημοσ.

Ναι έχω μία sim με 2 νούμερα. Και δέχομαι κλήσεις και στα 2.

Το μόνο δύσκολο, είναι αν πχ έχω σαν πρώτη επιλογή τη Γραμμή 1, αλλά θέλω να κάνω κλήση από τη γραμμή 2, πάω και αλλάζω την προτεραιότητα. Αλλά μην φανταστείς ότι παίρνει και πολύ ώρα, ένα κλικ είναι

Καλο...

Δν το ξερα οτι γινεται αυτο.

Καιρος να αλλαξω τοτε την παντοφλα-κινεζια-dual sim που εχω.

Περιμενα να βγει ενα dual sim android (σαν και αυτα που λεω απο πανω) αλλα αν γινεται αυτο που λες...

thanks

Αρκει δηλαδη να παω πχ στην cosmote και να ζητησω αυτο?

Δημοσ.

Δες μόνο το edit Που έκανα. Εγώ έχω 2 νούμερα ΟΤΕ. Δεν ξέρω αν γίνεται πχ με ένα vodafone και ένα OTE.

Ρώτα το

Δημοσ.

Να μεταφερεις πχ την συνδεση συμβολαιο που εχεις,στην εταιρια που εχεις το καρτοκινητο,διατηρωντας το ιδιο νουμερο,

και ετσι θα εχεις μια συνδεση συμβολαιου και μια συνδεση καρτοκινητου στην ιδια εταιρια ωστε να μπορεις να κανεις αυτο που λεει η karmen1983.

Δημοσ.

Ναι αλλα ετσι δεν χανει τα πλεονεκτηματα της μιας εταιρειας?

πχ αν εχεις cu και whatsup και μεταφερεις το whatsup στην vodafone δεν χανονται τα δωρεαν μνματα προς whatsup?

Δημοσ.

Λογικό αυτό που λες αλλά αν δεν γίνεται ακόμα, να έχεις 2 διαφορετικούς παρόχους σε μία sim, απλά αποφασίζεις τι να κάνεις.

Ή συμβιβάζεσαι με μία συσκευή που παίρνει 2 κάρτες ή κάνεις τη φορητότητα και παίρνεις όποια συσκευή θέλεις.

Δεν γίνεται να έχεις και πίτα ολόκληρη και σκύλο χορτάτο. Γι' αυτό είπα παραπάνω ρωτήστε αν γίνεται. Μέχρι και το 2009 100% δεν γινόταν να έχεις μία sim με 2 παρόχους.

Δημοσ.

Σε μια παλια συζητηση σε ενα αλλο forum ειπωθηκαν αυτα:

1. Θελει περιπου 2 λεπτα να κανει την αλλαγη.

2. Σου κανει αναπαντητη καποιος και δεν ξερεις σε ποιον απο τους 2 αριθμους σε καλουσε.

3. Ας πουμε οτι στη γραμμη 1 ειναι η συνδεση και στη γραμμη 2 το What`s up.Εχουμε σαν ενεργη

γραμμη την 1 και σαν προωθημενη γραμμη την 2.Αν καποιος σου στειλει SMS ή MMS στη γραμμη 2 δεν

θα το λαβεις μεχρι να κανεις αλλαγη ενεργου αριθμου.

4. Υπαρχει η πιθανοτητα να μην γινει σωστα η αλλαγει και να μην δουλευει καμια απο τις 2 γραμμες μεχρι

να το παρες χαμπαρι ωστε να κανεις restart το Omnia.

5.και οτι για την εναλλαγη μεταξυ καρτων σε καποια κινητα απαιτειται επανεκκινηση.

Ισχυουν αυτα?

Edit:υπαρχει καποια επιπλεον χρεωση γι αυτο το 2in1 sim?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...