leftis95 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μόλις ανακάλυψε ο αδερφός μου τα torrents :/ και κατεβάζει όλη μέρα μ@#@ιες με αποτέλεσμα να πάω ΑΡΓΑ....υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να του γα$%$σω λίγο τα δικά του downloads και να boostάρω τα δικά μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
leftis95 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Οπ καλό ακούγεται αυτό.Για πες πως γίνεται Πρέπει να πάω στο pc του λογικά?
ravend Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 κόψε τον απο το router εντελώς!αυτό έκανα σήμερα στην αδελφή μου,για άλλους λόγους βέβαια. στον client που χρησιμοποιεί θα υπάρχει ρύθμιση για μέγιστο όριο d/u. γενικά αλλά και για κάθε torrent μεμονωμένα. απο transmission ξέρω να σου πω,απο άλλους client δεν.
salliara Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ελα ελα οι πατεντες. ειχα το ιδιο προβλημα με τη συγκατοικο. ειχα κρυφορυθμισει στο pc της το max download, αλλα πηγαινα και τις εκλεινα κ το προγραμμα οποτε μπορουσα :ρ η πατουσα pause κ δεν επαιρνε χαμπαρι!
leftis95 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 'Αμα του πειράξω τα rates boostάρονται τα δικά μου ή απλά χειροτερεύουν τα δικά του?
Jason13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Χειροτερευουν τα δικα του και ανεβαινουν τα δικα σου
ravend Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 κουβεντιάστε το και λίγο,βάλτε ωράριο και πρωταιρεότητες!
athlios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Λεφτις95 αν ο αδερφος ειναι μεγαλυτερος , το βλεπω να πεφτουν φαπες. Καντε μια συμφωνια ρε συ να κατεβαζεται οταν κοιμαστε και δε χρησιμοποιειτε το πισι.
leftis95 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δυστηχώς είναι μεγαλύτερος,αλλα δεν παίρνει από λόγια...αλλά επειδή είναι λίγο σκράπας από τεχνολογικά δεν νομίζω να το καταλάβει...
slygeo87 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ετοιμασου για πολλες φαπες! ...και τον αδερφό σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.