Tablet Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Και πως μπορει να φτιαξει αυτο μεσα απο το HDS;Μπορει να κανει καποιο repair;
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ναι,αν πας disk->Surface Test και επιλέγοντας το Reinitialize Disk Surface ξαναγράφει όλα τα sector και προσπαθεί να τα φτιάξει,αν φτιάχνονται.
Tablet Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 μου λεει οτι το test θα κανει destroy ολα τα data που σιγουρα δεν το θελουμε..
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 μου λεει οτι το test θα κανει destroy ολα τα data που σιγουρα δεν το θελουμε.. Γιατί σου είπα να πάρεις αντίγραφα,αν τον αφήσεις και όντως έχει πρόβλημα σίγουρα θα τα χάσεις τα δεδομένα,για να δοκιμάσεις να φτιάξεις τον δίσκο πάλι τα χάνεις.
Tablet Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 1TB αντιγραφα ειναι δυσκολο αυτη τ στιγμη.. Θα κανω ενα check με των windows το προγραμμα για αρχη
vag3d Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Παρε τηλ ενα φιλο σου να σου δανείσει hdd αν εχει κανενας και κανε copy ο,τι μπορεις όπου μπορεις (ξετρυπωσε αγραφα dvd και γράψτα κλπ). Η πιο γρηγορη λυση backup θα ηταν με "δανεικο" hdd για λίγο μέχρι να πάρεις καινούριο. Μην κάνεις άλλα τεστ. Διασφάλισε πρωτα τα data σου.
GeoXrh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, πάρα μόνο μία απορία. Χρησιμοποιώ συχνά το HDD Regenerator για έλεγχο και repair bad sectors. Σε ένα παλιό δίσκο (δεν τον έχω ανάγκη)μου έδειξε 0 bad sectors και κάποιες χιλιάδες delays. 2-3 Delays έτυχε να μου δείξει και σε ένα άλλο δίσκο που έτυχε να εξετάσω. Απλά θα ήθελα ενημερωτικά να μάθω τι είναι αυτά τα delays. Ευχαριστώ πολύ.
Tablet Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Λοιπον το hard disk sentiel μου ελεγε helath 95% τρεχω ενα hdd regenerator απο boot για 12 ωρες και δεν μου βρηκε ουτε ενα bad sector ουτε τιποτα τελικά τι συμβαίνει;μηπως το hds λεει μλκιες
washcloud Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, πάρα μόνο μία απορία. Χρησιμοποιώ συχνά το HDD Regenerator για έλεγχο και repair bad sectors. Σε ένα παλιό δίσκο (δεν τον έχω ανάγκη)μου έδειξε 0 bad sectors και κάποιες χιλιάδες delays. 2-3 Delays έτυχε να μου δείξει και σε ένα άλλο δίσκο που έτυχε να εξετάσω. Απλά θα ήθελα ενημερωτικά να μάθω τι είναι αυτά τα delays. ...ότι κάπου αρηεί ο δίσκος στην απόκριση. Ίσως σημαίνει ότι αναφέρεται σε sectors που ναι μεν διαβάζονται τελικώς, αλλά αργούν πέραν του αναμενόμενου. Σα να λέμε δεν ψόφησε, αλλά ασθενεί. Ίσως πάλι να έχει άλλου είδους προβλήματα ο δίσκος (με το moter πχ - πάντως το HDS αναφέρει αναλυτικά τί είδους προβλήματα "μυρίζεται", σε πράσινο φόντο, στο "Overview" tab). Τεσπα δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει την χρήση του όρου "delays" στο HDS. Google it. Λοιπον το hard disk sentiel μου ελεγε helath 95% τρεχω ενα hdd regenerator απο boot για 12 ωρες και δεν μου βρηκε ουτε ενα bad sector ουτε τιποτα τελικά τι συμβαίνει;μηπως το hds λεει μλκιες ....και γιατί να μη λέει το HDDR...; (Ο μόνος πάντως τρόπος για να σιγουρέψεις κάτι, περισσότερο, είναι να του πατήσεις ένα filling with zeros του δίσκου πρώτα)
Tablet Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Καλα λες..βασικα to hds μου λεει αυτο ακριβως.. "There are 8 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there." To θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κανω back up το δισκο αυτη τη στιγμη για να κανω write zeros
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 το θέμα είναι να κάνεις backup για να τον κάνεις RMA...
Oscar_Mike Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Παιδιά έχω έναν Seagate και τον δούλευα αρκετό καιρό με 3 bad sectors, όμως και σήμερα το HD Sentinel μου έβγαλε 52% health και 31 bad sectors.... τώρα θα τον τσεκάρω και με το seatools, πήρα backup οποτε είμαι ok από θέμα δεδομένων. Θα μου τον κάνουν RMA??? γιατί δεν παίζει να τον βάλω ξανά έτσι πάνω..! Εχω ακόμα ένα χρόνο εγγύηση
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Φαντάζομαι η Seagate θα χει κάποιο tool για έλεγχο σφαλμάτων. Αν το τρέξεις και σου βγάλει πως ο δίσκος θα πρέπει ν αντικατασταθεί, αυτό θα γίνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 κατά 99.999% θα τον κάνουν
Oscar_Mike Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Λοιπόν έτρεξα από το SeaTools τα Short Drive Self Test, Short Generic και Long Generic και απέτυχε σε όλα! Μου πρότεινε να πάρω backup για να προσπαθήσει να διορθώσει το πρόβλημα αλλα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, πάμε για rma!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα