bnvdarklord Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ναι Λες να κανω update παρολο που με το serial που μου βγαζει το seatools μου λεει no action needed?
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Θα σε γελάσω, δεν ξέρω τι ισχύει πλέον με τις συγκεκριμένες παρτίδες και αν ήταν να σου 'χε βγάλει πρόβλημα, ίσως να στο 'χε βγάλει ήδη. Κάτσε να πει κάποιος που γνωρίζει από πρώτο χέρι.
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Όπως και να 'χει το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κρατάμε αντίγραφα όσων δε θέλουμε να χάσουμε, από 'κει και πέρα, γι' αυτό είναι οι εγγυήσεις.
bnvdarklord Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ευτυχώς τα αρχεία που με νοιάζουν ειναι μετρημένα.
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το κόλλημα με τα seagate που εμφανιζόταν με το προβληματικό firmware ήταν 1) φαινόταν ο δίσκος στο bios σαν 0MB 2) δεν φαινόταν ο δίσκος πουθενά όλα τα άλλα προβλήματα προέρχονται από αλλού.
Commendatore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Βασικά ο κάθε δίσκος έχει κάποιο χώρο στον οποίο μπορούν να μεταφερθούν τα bad sector,οπότε σαν να φτιάχνονται. Αν μιλάμε για Weak sector φτιάχνονται αν είναι εσφαλμένη αναφορά. Με το Hard Disk Sentinel πας disk->Surface Test και επιλέγοντας το Reinitialize Disk Surface κάνει LLF,θέλει όμως την πλήρη έκδοση.Μπορείς να δοκιμάσεις και με αυτό αν θες HDD Low Level Format Tool. Παρ'ότι έκανα LLF, και με τα δύο εργαλεία (HD Sentinel & HDD Low Level Format Tool), τα bad sectors παραμένουν, το health παρέμεινε και αυτό στα γνωστά επίπεδα και .....το καλύτερο όλων.... !! : Uploaded with ImageShack.us Το ότι ο δίσκος πέρασε με "επιτυχία" και το long test της Seagate, αυτό σημαίνει πως δε δικαιούμαι RMA ? Επίσης, μπορώ να εμπιστευθώ τον δίσκο αυτό, ή είναι για πέταμα ?
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το ότι ο δίσκος πέρασε με "επιτυχία" και το long test της Seagate, αυτό σημαίνει πως δε δικαιούμαι RMA ? Κατά πάσα πιθανότητα θα σου πουν "δεν τον αλλάζουμε-δουλεύει, κι έχει περάσει και το τεστ της Σηγκέητ". Δε χάνεις όμως να...δοκιμάσεις (με λίγο δράμα) να στον αλλα΄ξουν. Αν αρνηθούν όμως, οφείλεις να το σεβαστείς. Επίσης, μπορώ να εμπιστευθώ τον δίσκο αυτό, ή είναι για πέταμα ? Μάλλον δεν είναι - αλλά ΚΑΝΕΝΑΝ δίσκο να μην εμπιστεύεσαι. Κι ας δείχνει (ή και ΕΙΝΑΙ) 101% υγιής. Π Α Ν Τ Α να έχεις αντίγραφα - στα πολύ σημαντικά έστω αρχεία.
Commendatore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Κατά πάσα πιθανότητα θα σου πουν "δεν τον αλλάζουμε-δουλεύει, κι έχει περάσει και το τεστ της Σηγκέητ". Δε χάνεις όμως να...δοκιμάσεις (με λίγο δράμα) να στον αλλα΄ξουν. Αν αρνηθούν όμως, οφείλεις να το σεβαστείς. Μάλλον δεν είναι - αλλά ΚΑΝΕΝΑΝ δίσκο να μην εμπιστεύεσαι. Κι ας δείχνει (ή και ΕΙΝΑΙ) 101% υγιής. Π Α Ν Τ Α να έχεις αντίγραφα - στα πολύ σημαντικά έστω αρχεία. Μήπως γνωρίζει κάποιος με ποιόν τρόπο είναι ευκολότερο να έρθω σε επαφή με την εταιρεία (μήπως και....) ? αν προτείνατε και κανένα επιχείρημα/κόλπο για να πετύχουμε RMA, κερνάω καφέ...
washcloud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Η-μέηλ (αν εννοείς τη Σηγκέητ. Αλλά θα χρεωθείς τα έξοδα αποστολής. Κα'να 20άρι. Κι αν δεν τον αλλάξουν; Που δεν βλέπω να τον αλλάζουν)
Commendatore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Η-μέηλ (αν εννοείς τη Σηγκέητ. Αλλά θα χρεωθείς τα έξοδα αποστολής. Κα'να 20άρι. Κι αν δεν τον αλλάξουν; Που δεν βλέπω να τον αλλάζουν) Μπλέ μπογιά από που αγοράζω .....? Αν είναι να χρεωθώ τα μεταφορικά, ίσως δεν αξίζει τον κόπο, αλλά δεν ξέρω τί να κάνω με τον δίσκο αυτό... :X Αλήθεια, αν μου έδιναν νέο δίσκο πάλι θα χρεωνόμουν τα μεταφορικά, ή ώς αναγνώριση της υπαιτιότητάς τους θα τα πλήρωναν αυτοί ?
TheELF Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Τον πας στο κατάστημα που των πήρες αν τον αλλάξουν καλός αν όχι ούτε γάτα ούτε ζημιά.
washcloud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Τα μεταφορικά αποστολής (μόνο - την επιστροφή την πλερώνουν αυτοί, ανεξαρτήτως αλλαγής δίσκου ή μη) τα χρεώνεσαι βρέξει-χιονίσει. Όσο τί να τον κάνεις, τα έχουμε πει.
Oscar_Mike Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο δίσκος είναι όντως νεκρός και μου πρότειναν πιστωτικό χαμηλότερο από την τιμή που τον είχα αγοράσει, με την δικαιολογία ότι κόβουν πιστωτικό στην τελευταία τιμή που τον είχαν πουλήσει... ισχύει αυτό ή μπορώ να "διεκδικήσω" όλο το ποσό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα