yincyun Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 μη με βαλεις να μετρήσω τα μπιπ σε παρακαλώ.... xD ειναι μακριδέλι καπου στο λεπτό μετα για 1-2 δευτερα σταματάει και ξαναξεκινάει πάλι στο λεπτό ξανασταματάει παλι και πάλι και πάλι το ίδιο.... :S απο το google που κοίταξα λένε είναι η μητρική http://gear.ocztechnology.com/products/description/OCZ_ModXstream_900W_Power_Supply-Recertified_/index.html και το τροφοδοτικό
Bandura Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Να κανω μια παρατηρηση - ερωτηση? Με τον στατικο ηλεκτρισμο που μπορει να εχουμε στα δακτυλα μας τι γινεται? Παιζει κανενα ρολο? Μπορει να κανει τη ζημια? (εγω πχ πριν αγγιξω το οτιδηποτε, παω σε μια σωληνα του καλοριφερ και την κραταω με τα δακτυλα για 5 sec, ωστε να φυγει ο στατικος ηλεκτριμος, ειδικα τωρα τον χειμωνα με τα πουλοβερ και τα φλις...) (Karmen... δεν κανω εδιτ )
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Κοίτα αν δεν τα μετρήσεις και να μου πεις και το Bios, εγώ πρέπει να διακτινιστώ ή να είμαι superwoman ακοής Αν διάβασες κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι, ΑΛΛΑ δεν κολλάει, όπως μου λες ότι έκανες το καθάρισμα, εκτός αν έπεσε η ημερομηνία λήξης της με το καθάρισμα που έκανες. Τελευταίο που μπορείς να κάνεις είναι να τα βγάλεις από το κουτί και να τα δοκιμάσεις πάνω σε πάγκο, μία ram, psu, mobo και σκληρό. Δίνεις εκκίνηση με ένα κατσαβίδι και βλέπεις. Πριν να προβείς σε αγορά βέβαια αν αποτύχεις και πάλι, καλό είναι να δανειστείς μία από Pc φίλου και να δοκιμάσεις. (αλλά ΠΡΟΣΕΧΕ στο βάλε βγάλε) Αυτά Να κανω μια παρατηρηση - ερωτηση? Με τον στατικο ηλεκτρισμο που μπορει να εχουμε στα δακτυλα μας τι γινεται? Παιζει κανενα ρολο? Μπορει να κανει τη ζημια? (εγω πχ πριν αγγιξω το οτιδηποτε, παω σε μια σωληνα του καλοριφερ και την κραταω με τα δακτυλα για 5 sec, ωστε να φυγει ο στατικος ηλεκτριμος, ειδικα τωρα τον χειμωνα με τα πουλοβερ και τα φλις...) (Karmen... δεν κανω εδιτ ) Παίζει και αυτό βρε Bandura αλλά μιλάμε δεν μου έτυχε ποτέ, μα ποτέ να κάψω Mobo επειδή δεν ακούμπησα σε καλοριφερ. Και να σημειωθεί, έχω ανοίξει τόσα μα τόσα Pc. Τεσπα ακραίες περιπτώσεις αλλά έχουν αναφερθεί κατά καιρούς.
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ενα μακρυναρι [!] και δυο (ή 3) συντομα "μπιπ", ειναι καρτα γραφικων (οσο τα θυμαμαι ) Εχεις αλλη να δοκιμασεις? Αν οχι, επανατοποθετησε & βιδωσε τη προσεκτικα (+ τροφοδοσια)
yincyun Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ενα μακρυναρι [!] και δυο (ή 3) συντομα "μπιπ", ειναι καρτα γραφικων (οσο τα θυμαμαι ) Εχεις αλλη να δοκιμασεις? Αν οχι, επανατοποθετησε & βιδωσε τη προσεκτικα (+ τροφοδοσια) ενα μακρυναρι μετα κι αλλο και χωρις σταματιμό το ίδιο γίνεται με η και χωρίς καρτα γραφικών
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ριξε μια ματια και εδω: http://www.computerhope.com/beep.htm problem = ο,τι ανταποκρινεται στη δικη σου μπιποσυχνοτητα
yincyun Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 το πρόβλημα λύθηκε. η μία θύρα για τη μνήμη ram απο την πίσω πλευρά της μητρικής είχε μια κάπνα. σε πολή λίγη ποσότητα που ήθελε πολύ παρατηρητικότητα για να τη δεις. μετά απο πολλές ώρες και πολύ απορία το είδα και το καθάρισα. το ξανακούμπωσα το pc μόνο με σκληρό μητρική ενα dvd reader και τις μνήμες ram με τη θύρα αυτή να την έχω σε χρήση. και μου ξανάκανε το πρόβλημα αυτό . άλλαξα τη ram σε αλλη θύρα και όλα κομπλέ. τα κούμπωσα όλα πάνω και όλα λειτουργούν άψογα. και το pc καθαρό απο όλες τις πλευρές πλέον ://// δεν ξέρω αν αυτό ήταν το πρόβλημα αλλά τώρα τουλάχιστον το pc ανοίγει...
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Περιεργο που περνουσες memtest χωρις προβλημα και τελικα εφταιγε ενα memory slot. Anyway,αφου ξεμπερδεψες, ωραια.
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Βασικά χαίρομαι που δεν βγήκε off τίποτα, αλλά είναι περίεργο το όλο θέμα αφού δοκίμασες, με μία ram μία μία τις υποδοχές. Τεσπα τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.
probe Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Χωρίς καμιά δόση αστεϊσμού, οι μητρικές είναι σαν τις γυναίκες, αν κάτι τους κάτσει στραβά σε βασανίζουν σαν τον Χριστό. Ξέχασα πως μπαίνουν τα διαλυτικά. edit: Το διόρθωσα.
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Χωρίς καμιά δόση αστεισμού, οι μητρικές είναι σαν τις γυναίκες, αν κάτι τους κάτσει στραβά σε βασανίζουν σαν τον Χριστό. no comments
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.