panos0100 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 γεια σας εχω αγωρασει καινουρια καρτα γραφικων την 5670 ati glub 3d και οταν παιζω παιχνιδια μου κολαει ολο το συστημα να πω οτι εχει αλλαχτει και το τροφοδοτικο απο 850w silverstone σε 650w coolermaster γιατι το παλιο καηκε και εδινε υποταση τωρα κολανε τα παιχνιδια δεν ξερω γιατι ελενξα τους δισκους μου δεν βρηκε καποιο πρωβλημμα την καρτα γραφικων την κοιταξα κι αυτην με το furmark 3d αλλα ανεβασε μεχρι 47 βαθμους σε 3 λεπτα βοηθηστε με οπιος ξερει οταν κολαει δεν κανει επανεκινησει απλα μενει παγωμεννη η οθονη το συστημα μου ειναι το ακολουθο intel core 2 quad 2.6ghrz 4gb ram ddr2 800mghrz motherboard gigabyte g41 mombo καρτα γραφικων ati 5670 512mb club 3d coolermaster 650w
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Όταν κολλάει εντελώς και πατήσεις πχ ένα πλήκτρο ακούς ένα έντονο beep; Βγάλε και βάλε τα καλώδια του δίσκου ή των δίσκων σου.
panos0100 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Όταν κολλάει εντελώς και πατήσεις πχ ένα πλήκτρο ακούς ένα έντονο beep; Βγάλε και βάλε τα καλώδια του δίσκου ή των δίσκων σου. δεν ακουγεται τιποτα τα καλωδια εχω κανει αυτο που λες αλλα τιποτα παλι καποια αλλη ιδεα μηπως εχεις?
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 drivers της νέας κάρτας πέρασες; Είναι αυτή που έγινε αντικατάσταση στο άλλο θέμα που είχες ανοίξει;
panos0100 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 drivers της νέας κάρτας πέρασες; Είναι αυτή που έγινε αντικατάσταση στο άλλο θέμα που είχες ανοίξει; ναι αυτη ειναι επισης καηκε το τροφοδοτικο εχτες και το αλλαξα σημερα εδινε υποταση και το κακο ειτανε οτι και εκτος λειτουργιας το καλωδιο βγαλμενο σπυνθιριζε το καλωδιο της οθονης και τα usbs οτι πηγαινα να βαλω σπυνθιριζε και αυτο μεχρι που το τροφοδοτικο δεν ανοιγε δουλευαν μονο τα ανεμυστιρικια που εχει μεσα
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αν κατάλαβα καλά έγινε ένα ψιλομπάχαλο; Τελικά drivers πέρασες; Κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά;
panos0100 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αν κατάλαβα καλά έγινε ένα ψιλομπάχαλο; Τελικά drivers πέρασες; Κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά; σου ειπα περασα τους drivers που ειχε μεσα η καρτα γραφικων κατεβασα και δικους μου αλλα τιποτα το μονο πρωβλημμα ειναι οτι κολαει στα παιχνιδια μηπως ειναι μνημη ραμ
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 καλά δε κατάλαβα που το είπες αλλά οκ. Η μνήμη σου είναι 4GB νομίζω είναι αρκετή για παιχνίδια και αν θυμάμαι καλά, δεν είχες πει στο προηγούμενο θέμα, ότι παίζεις και κανένα απαιτητικό παιχνίδι. Βέβαια μην περιμένεις να μου πεις το παιχνίδι και να ξέρω αν θέλει τόση ram ή απαιτήσεις τεσπα. Από αυτά είμαι ΑΣΧΕΤΗ Πριν δεν είχες κολλήματα όταν η κάρτα ήτανε στα καλά της; Αλλά δεν ξέρω και τι ακριβώς έγινε και στο Pc με τα άνω που περιγράφεις βέβαια. Μπλέ οθόνες έχεις καθόλου;
maik42 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ποια καρτα ειχες πριν βαλεις την καινουργια; εκανες πληρη απεγκατασταση των παλιων οδηγων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.