pistolas1991 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Hi!!! Χρησιμοποιώ το Backtrack 4 R1 σε Virtual Box και δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet από το BackTrack.. εν το μεταξύ στα windows είμαι κανονικά συνδεδεμένος στο ιντερνέτ απλά στο κέντρου δικτύου των windows μου εμφανίζει ότι στο Virtualbox Host-only Network μου λέει μη αναγνωρισμένο Δίκτυο ... και όταν πάω από το backtrack network manager μου βγάζει no wireless find. έχω ένα wireless TP-link TL WN422G. Πώς μπορώ να το εγκαταστήσω και στο backtrack??? Γιατί μάλλον αυτό θα θέλει ε??? Thanks!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/376214-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af-backtrack-3/ δες αυτά τα ποστ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Εκτος του οτι πρεπει να κανεις "προωθηση"¨της θυρας usb που εχεις συνδεδεμενο το στικακι σου, απο το host os στο guest, πρεπει να σιγουρευτεις αν η καρτα σου ειναι v1 ή v2, γιατι αναλογα με την εκδοση της εχει και διαφορετικο τσιπακι. Εχω πει περι αυτου στο παραπανω θεμα που παρεθεσε ο gtroza. Προειδοποιηση. Αν με αυτη την καρτα συνδεεσαι στο ιντερνετ απο το host os, οταν την "προωθησεις" στο guest os, θα χαθει σαν hardware απο το host, μαζι με τη συνδεση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα... επαιζα με το vmware workstation kai backtrack 4 και μου εβγαζε συνεχεια error 132 στο ifconfig wlan0 up. Χρησιμοποιησα το rfkill list και ειδα οτι στην αρχη του emulation δεν ηταν hardware blocked και μετα απο λιγο γινοταν blocked. Εκανα βλακωδως disable το wireless adapter, δεν θυμαμαι γιατι, και τωρα την εσωτερικη καρτα την βγαζει στις συσκευες σαν usb wlan adapter και δεν μπορω να βαλω παλι drivers. Καμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) α) Επιπλεον drivers δεν μπαινουν.- Αν δεν αναγνωριζεται το hardware σου, ειτε πας σε νεοτερη εκδοση με νεοτερο πυρηνα κλπ, ειτε το παιρνεις αποφαση οτι δεν παιζει και τερμα. Αν και παλι δεν αναγνωριζεται στη νεοτερη εκδοση, πουλας το hardware που εχεις. β) Εγκαταστασεις σε virtualbox, vmware κλπ μπορουν να αντιληφθουν ΜΟΝΟ hardware σε usb. ΟΛΟ το υπολοιπο hardware που εχει ο υπολογιστης σου δεν το αντιλαμβανονται γιατι δουλευουν με δικο τους virtual hardware. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2011 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Και εγω αυτο ηξερα για το vmware αλλα αναγνωριζει την realtek 8187 σαν usb wlan. Τελως παντων, εκανα εγκατασταση και την ξαναειδε. Καταφερε να κανει το πρωτο airodump και μετα εγινε ξανα hardblockled. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirios8e Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Εκανα εγκατασταση το virtual box περασα το open suse και μου γραφει χωρις προσβαση στο internet. Eχω την tp-link tlwn822n. Tι μπορω να κανω για να λυθει το προβλημα? Moυ περασε για οδηγο το Virtualbox Host-Only etherner adapter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Οπως ειπα και παραπανω πρεπει να κανεις "προωθηση"¨της θυρας usb που εχεις συνδεδεμενο το στικακι σου, απο το host os στο guest Η καρτα σου εχει τσιπακι που παιζει με τον ath9k_htc http://linux-wless.passys.nl/query_part.php?brandname=TP-Link 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirios8e Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Οπως ειπα και παραπανω Η καρτα σου εχει τσιπακι που παιζει με τον ath9k_htc http://linux-wless.passys.nl/query_part.php?brandname=TP-Link Αν και τελικα εχω internet παρ' οτι μου γραφει περιορισμενη προσβαση (στο driver του virtual), μπορεις να μου πεις πως γινετε η διαδικασια της προωθησης της θυρας usb στο guest? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 http://www.dedoimedo.com/computers/virtualbox-usb.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 βασικά γιατί να κάνεις προώθηση της κάρτας αν δε θες να κάνεις κάτι συγκεκριμένο με την κάρτα όπως στο backtrack? απλά να δώσεις internet στο guest δεν είναι καλύτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirios8e Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ok παιδια σας ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα