Centurion Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Απορεία: Εαν πάω απέξω από ένα κατάστημα Κωτσόβολου και στήσω ένα πάγκο και σε μια μεγάλη επιγραφή γράψω οτι αγοράζω οποιοδήποτε κινητό σας 20% πιο πάνω από την τιμή που προτείνει το κατάστημα θα μου κάνουν τίποτα; Θα σου στείλουν "φουσκωτούς" και θα σε τουλουμιάσουν σε κάποιο υπόγειο.
tarantules Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Θα σου στείλουν "φουσκωτούς" και θα σε τουλουμιάσουν σε κάποιο υπόγειο. Και από μέσα από το κατάστημα θα φωνάζουν οι υπάλληλοι για άλλοθι: "ΜΗ ΜΗ ΜΗ το παιδί! θα μας πάνε φυλακή!!!!"
kondoras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Οπως ειναι γνωστο, ο τηλεοπτικος χρονος ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ. Απορω πως πανε και δινουν ετσι τοσα λεφτα. Σιγουρα θα πιστευουν οτι θα παρουν πισω παρισσοτερα απο αυτη την ενεργεια. Είναι απλό. Εμείς μπορεί να το κοροϊδεύουμε, αλλά σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θα πάνε να ρωτήσουν τιμή για κάποια μπαχατέλα που τους ξέμεινε. Αν αναρωτιέστε τί κερδίζει από αυτό η εταιρία, σκεφτείτε αυτό: Η διοίκηση ρωτά το τμήμα πωλήσεων: - Γιατί έχουμε πτώση τζίρου και κερδοφορίας; - Δεν μπαίνει κόσμος στα καταστήματα. Η διοίκηση ζητά από το τμήμα μάρκετινγκ να βρει τρόπο να τραβήξει κόσμο στα καταστήματα. Το τμήμα μάρκετινγκ βγάζει την εν λόγω "προσφορά". Μπαίνει περισσότερος κόσμος στα καταστήματα. Στην καλύτερη - μια που μπήκαν - αγοράζουν και κάτι. Στη χειρότερη, το τμήμα μάρκετινγκ βγαίνει λάδι και η ευθύνη περνάει στους κακούς πωλητές που "δεν εκμεταλλεύτηκαν τους δυνάμει πελάτες που μπήκαν και δεν τους πούλησαν κάτι". Η εταιρία βρίσκει αφορμή και απολύει μερικούς αναλώσιμους πωλητές, "λόγω περικοπών". Όλοι οι υπόλοιποι στέκονται σούζα. Τί πράγμα; Αν υπάρχει περίπτωση να απολυθεί κάποιος από το τμήμα μάρκετινγκ; Όχι βέβαια. Αν υπήρχε περίπτωση να χάσουν την δουλειά τους, θα έβγαζαν τέτοια "προσφορά"; Απορεία: Εαν πάω απέξω από ένα κατάστημα Κωτσόβολου και στήσω ένα πάγκο και σε μια μεγάλη επιγραφή γράψω οτι αγοράζω οποιοδήποτε κινητό σας 20% πιο πάνω από την τιμή που προτείνει το κατάστημα θα μου κάνουν τίποτα; http://www.youtube.com/watch?v=hxQD9OTHxbQ Α, ρε Κάρμεν. Μέχρι και Κούρκουλο σου έβαλα.
Marria Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Aυτη τη διαφημιση ειδε και η μανα μου και νομιζε πως ενα κινητο που εχει (αγορασμενο προ 5ετιας στα 150ευρω) θα της δωσουν τοσα γα να παρει καινουργιο... μετα της εξηγησα οτι κανα 20αρικο θα της δωσουν και πολλα θα ειναι
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Α, ρε Κάρμεν. Μέχρι και Κούρκουλο σου έβαλα. Ε τώρα μάάάάάάλιστα :lol:
GREGKERKYRA Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πόσο τραγικό μπορεί να είναι αυτό το κατάστημα;;;; Ούτε καλώδιο δεν θα πάω ποτέ μου να αγοράσω. (πριν από λίγα χρόνια "προσφοραααα" ψηφιακές μηχανές από 120ε), πήγα να πάρω και μου λένε 120ε αλλά χωρίς εγγύηση... τι να πεις... αλήτες...)
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Είναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ !!!!!! Καλά νομίζουν ότι ο κόσμος είναι ηλίθιος; Να χαρώ το marketing τους..... Απλά Καραγκιόζηδες !!!!!!!!
alimentas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 αυτα ειναι!!!!!!!!!!!! και μετα λετε οτι δεν βαζει προσφορες ο κοτσοβολος.τρεχω να πουλησω
maparios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ναι,πανε δώσε το κινητο σου για να πάρεις ψίχουλα! για κορόιδα ψάχνουν..
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 αυτα ειναι!!!!!!!!!!!! και μετα λετε οτι δεν βαζει προσφορες ο κοτσοβολος.τρεχω να πουλησω ναι,πανε δώσε το κινητο σου για να πάρεις ψίχουλα! για κορόιδα ψάχνουν.. Ειρωνικά το είπε βρεεεε
thunder7child Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_7391.html Δεν ειναι δικο μου το post..
bakass Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 κοιτα εδω και ενα αλλο ποστ που σε αντιθεση με αυτο που εβαλες εσυ,εδω γινεται διαφημιση και παουσιαζεται σαν υπερπροσφορα... troktiko
sakan89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Εγώ πήγα σήμερα απο περιεργεια με τρείς συσκευές ένα alcatel ot-708 , ένα nokia 6600 το καινούργιο και ενα se k610 το se και το alcatel μου τα βγάλανε με μηδενική αξία και το nokia 30 ευρώ απλά τραγικοί και μου είπαν ότι αυτά που βγαίνουν με μηδενική αξία έχω δωροεπιταγή των 25 ευρώ για αγορές άνω των 300 ευρώ ,εγώ τους είπα ότι δεν ενδιεαφέρομαι αφού έτσι έχουν τα πράγματα αλλά ο υπάληλος με έπριξε και συνεχώς μου έλεγε δώσε τα κινητά και δώσε τις δωροεπιταγές σε έναν φίλο σου και του είπα δώσε εσύ τα δικά σου και μετά θα δώσω και εγώ τα δικά μου και έφυγα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.