Προς το περιεχόμενο

Roister HT-4000

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για τα λεφτά τους πολύ καλά και οι καμπίνες είναι σχεδιασμένες & κατασκευασμένες Ελλάδα!

90dB/Wm ευαισθησία είναι αρκετά καλά για αυτά τα λεφτά!

link

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια πηρα τηλ σε ενα καταστημα για τα συγκεκριμενα ηχεια αλλα ο τυπος μου ειπε οτι δεν ειναι καλα

εγω τον ειπα απο λεφτα αυτα εχω και μου ειπε στην ιδια τιμη θα ηταν καλητερα να επαιρνα ενα ζευγαρι ηχεια

τα εχει ακουσει κανενας πως παιζουν;;;

Δημοσ.

Για home cinema παίζουν μια χαρά για την πλειοψηφία των χρηστών.

Για μουσική, εξαρτάται κυρίως από τις απαιτήσεις σου και το είδος μουσικής που ακούς.

Γενικά είναι τίμια επιλογή για all-around λύση χωρίς υψηλές απαιτήσεις σε μουσική.

Δημοσ.

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΗΛ. ΕΝΤΑΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Η ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΝΕΙ;;;; ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΠΟ ΤΑ LOGITECH POY EXΩ http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/7191 ΕΑΝ ΒΑΛΩ ΑΥΤΑ ΗΧΕΙΑ

Πλακα κανεις?

τα δικα σου κανουν 70ευρω, ενω τα αλλα 450!

Οτι πληρωνεις παιρνεις

Δημοσ.

Για το pc στο δωμάτιο τα θες.

Μήπως είναι too much για pc και γραφείο.

Να το ξέρεις πως όλα τα λ7 για να τα χαρείς ενα 5,1 σετ ηχείων είναι ο σωστός χώρος και το σωστό στήσιμο των ηχείων στο χώρο.

Τα συγκεκριμένα είναι 70% gia πολυκάναλες ταινίες και μουικά DVD και 30% για μουσική.

Παρόλα αυτά πιστεύω πως απο pc speakers ακόμα και απο ακριβά Pc speakers θα υπερτερούν σε αναπαραγωγή μουσικής.

Αν ειναι για σαλονάκι ή TV HC room τότε πάω πάσο.

Καλό λιώσιμο στις DTS ταινίες. :mrgreen:

Δημοσ.

εγω πηρα περυσι για το σαλονι σε προσφορα τα 3300 και τον 420 στα 550Ε

για ταινιες ειναι οτι πρεπει, για μουσικη μαλλον προτιμουσα το παλιο στερεο συστημα μου, αλλα πλεον δεν ακουω μουσικη στο σπιτι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...