ChaosMasterGR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδες τι γινεται με την ontelecoms μας δουλευει η μου φαινεται? Την εχω περιπου 4-5 χρονια και ολο αυτο το διαστημα μονο 1 χρονο δουλεψε χωρις προβληματα! Πιο αναλυτικα τον πρωτο χρονο ειχαμε συνεχεια αποσυνδεσεις, επεφτε η γραμμη του τηλεφωνου (ΝΑΙ! επεφτε και το τηλεφωνο και μαλιστα για ωρες ολοκληρες!). Επερνα συνεχεια τηλεφωνο (εκεινο το διαστημα η αναμονη εφτανε και την μια ωρα!) τους τεχνικους να μου πουνε τη ακριβως φταιει! Μου λεγανε συνεχεια οτι κανουν εργα για να αναβαθμισουν τις γραμμες και διαφορα τετοια.. επισης μου λεγανε οτι το σημειωνουν σαν αιτημα και θα με παρουν ΕΚΕΙΝΟΙ τηλεφωνο ΟΤΑΝ βρεθει τεχνικος να το κοιταξει (ο τεχνικος καποιες φορες επερνε τηλεφωνο μετα απο μια βδομαδα!). Με τα πολλα και αφου περασε ενας χρονος γεματος προβληματα μου στελνουν τεχνικο στο σπιτι. Οταν ηρθε ο τεχνικος μιλαγε στο τηλεφωνο με εναν αλλο τεχνικο που κοιταγε τη γραμμη μου και με τα πολλα την φτιαξανε! Η max ταχυτητα που εποιανα ηταν 14mbps! Εμεινα ετσι περιπου 5 μηνες χωρις προβληματα! Μετα αρχισαν παλι οι αποσυνδεσεις και ξαναπηρα τους τεχνικους! Ευτυχως εκεινο το διαστημα δουλευε ενας τεχνικος που ηταν ο ΜΟΝΟΣ που εκανε την γραμμη μου ΣΑΙΤΑ! Αφου μιλησα μαζι του ο ιδιος ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ εκανε ριθμυσεις και εφτασα σε σημειο να ποιανω 22mbps με super ping ΧΩΡΙΣ αποσυνδεσεις και γενικα ειχα μια γραμμη που ηταν αυτο ακριβως που πληρωνα (40eyro)! Ομως παλι μετα απο 4-5 μηνες ξανααρχισαν τα προβληματα και αυτη τη φορα οχι μονο αποσυνδεσεις αλλα κοβοταν και η γραμμη στο σπιτι! Αυτη τη φορα τους επερνα τηλεφωνο ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Μου στειλανε παλι τεχνικο στον οποιο και εδειξα ΟΛΑ τα printscreen απο τις ταχυτητες που εποιανα (σε router και download). Μετρησε και ο ιδιος την γραμμη και επιβεβαιωσε οτι η γραμμη σηκωνει τοση ταχυτητα (22,5mbps για την ακριβεια)! Το προβλημα μου ειπε αυτη τη φορα οτι γινοταν απο μια τηλεφωνικη συσκευη. Μας ειπε να παρουμε μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ μαρκα που και κααλα δεν θα ειχε προβλημα! Πηραμε αυτη τη συσκευη βαλαμε οτι φιλτρα μας ειπε και η γραμμη ηταν οκ αλλα αντι για 22mbps εποιανα 15-16mbps! Επερνα τηλεφωνο να μου ανεβασουν την ταχυτητα και μου λεγανε οτι δεν γινεται αυτο επειδη υπαρχουν πολλοι χρηστες και πρεπει να μοιραζεται η ταχυτητα (ηταν η χειροτερη δικαιολογια που εχω ακουσει! Η γραμμη μου σηκωνει 22mpbs τα εχω ολα σε photos και videos γραμμενα!) και αυτοι μου λενε οτι επειδη πρεπει να μοιραζουν ταχυτητα για ολους τους χρηστες πρεπει να μεινω στα 16mbps! Αφου ειναι ετσι γιατι στα πακετα της η on μιλαει για 24mbps αφου το max που δεινει ειναι 16mbps? Ε? Και φυσικα δεν τελειωσα! Απο τον ιανουαριο του 11 (τον προηγουμενο μηνα δηλαδη) μεχρι και σημερα εχω συνεχεια αποσυνδεσεις! Οταν λεμε συνεχεια μιλαμε συνεχεια! Και εκτως απο αυτο κοβεται και το τηλεφωνο! Μαλιστα 2 φορες κοπηκε μετα της 12 το βραδυ και προσπαθησα να παρω τηλεφωνο τους τεχνικους αλλα ελεγε οτι μεχρι τις 9 μπορω να εποικηνωνησω (καλα παμε καλα? 24ωρη εποικηνωνια με τεχνικους επρεπε να εχουν! ΕΛΕΟΣ!) Με τα πολλα ξαναπηρα τηλεφωνο και μου λενε οτι φταιει το fast path profile (το οποιο το εχω τουλαχιστον 2 χρονια και το μονο προβλημα που εβγαζε ειναι ενα disconect ανα 4-5 μερες!) Επισης μου ειπαν οτι κανουν παλι εργα! Μην τα πολυλογω αρχισα να ψαχνομαι να δω τι παιζει με αλλες ετερειες στην περιοχη μου! Η forthnet ποιανει 16-17 σταθερα χωρις προβληματα σε ολη την περιοχη, η connex 18-19 σταθερα! Οσους ξερω που εχουν ontelecoms εχουν το ιδιο προβλημα! Ξεκινανε με γραμμη που παει σουπερ και μετα η ταχυτητα πεφτει δηθεν γιατι πρεπει να μιρασουν ταχυτητα σε ολους (μα καλα καθε γραμμη δεν ειναι ξεχωριστη?)! Και το κορηφαιο? Με παιρνει τηλεφωνο ενας τεχνικος πριν απο λιγα λεπτα και μου λεει οτι πειραζω εγω τις ρυθμισεις απο το myon και οτι η max ταχυτητα που μπορω να ποιασω χωρις προβληματα ειναι 11mbps (τοσα εχω τωρα!) Με λιγα λογια? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Υστερογραφο οσοι εχετε on και ενω η ταχυτητα σας πεταγε και τωρα σερνεται δεν φταιει τιποτα στην γραμμη σας! Αυτοι τα κανουν ετσι! Ote και παλι ote ρε! Θα δωσω κατι παραπανω αλλα θα εχω ιντερνετ! Ελπιζω να μην σας ζαλησα αλλα οσοι εχετε on και σας δουλευουν ξυπνηστε!
Luciddream Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 αρχικά γράφεις τόσα που γράφεις άσε και κανα κενό να διαβάζονται πιο έυκολα.... πάντως δεν ξέρω τι φταίει αλλα και εγώ τελευταία σκέφτομαι να την κόψω την vivodi, οι ταχύτητες έχουν αρχίσει να πέφτουν πάρα πολύ..
ChaosMasterGR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 αρχικά γράφεις τόσα που γράφεις άσε και κανα κενό να διαβάζονται πιο έυκολα.... πάντως δεν ξέρω τι φταίει αλλα και εγώ τελευταία σκέφτομαι να την κόψω την vivodi, οι ταχύτητες έχουν αρχίσει να πέφτουν πάρα πολύ.. Εχεις δικαιο το εφτιαξα το κειμενο.. Σε περιπτωση που αποφασισεις να αλλαξεις παροχο παρε τηλεφωνο εναν προς εναν τους παροχους και ρωτα τους αναλυτικα ποση ταχυτητα θα ποιανεις αν εχεις προβληματα κλπ! Καποιοι παροχοι αν τους δωσεις εναν αριθμο τηλεφωνου απο την πολυκατοικια σου σου λενε ακριβως ποση ταχυτητα θα ποιανεις και εσυ! Εγω καποτε πηγαινα κοσμο στην ον και τωρα με βριζουν ολοι τους! Τωρα θα κανω το αναποδο.. Θα τους μαζεψω ολους και θα κανουμε παραπονα ολοι μαζι οχι στην ον... αλλου! Και φυσικα θα φυγουμε και απο την ον! 39 ευρω για 11mbps και 5 χρονια γεματα disconects, προβληματα και δικαιολογιες ειναι πολλα ρε φιλε! Κλαιω τα λεφτα μου αλλα δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο! Θα κανω ομως οτι περνα απο το χερι μου για να ξυπνησω οσους εχουν ον και τους δουλευουν! Οσοι ειναι χαρουμενοι με την ον ειναι τυχεροι και πιστευω ειναι πολυ λιγοι! (γνωμη μου ετσι?) Οσα λεω και γραφω ειναι προσωπικη μου εμπειρια και καποιων γνωστων μου που εχουμε ον για χρονια και μας εχει βγαλει το λαδι!!! Αν στο μελλον φτιαξει θα το ξανασκεφτω.. ως τοτε ΟΤΕ η HOL (ακομα το σκεφτομαι)!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 39 ευρω για 11mbps και 5 χρονια γεματα disconects, προβληματα και δικαιολογιες ειναι πολλα ρε φιλε! Κλαιω τα λεφτα μου αλλα δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο! το να φύγεις και να πας σε άλλο ISP δεν ήταν επιλογή?
ChaosMasterGR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 το να φύγεις και να πας σε άλλο ISP δεν ήταν επιλογή? Τον 1ο χρονο ειχα δεσμευση για 12 μηνες. Εκεινο το διαστημα ηταν που ειχα τα τραγικα προβληματα! Μετα ειχε στρωσει καπως και ανα διαστηματα μου εβγαζε προβληματα. Ειχα σπουδες κλπ το χρειαζομουν το ιντερνετ δεν μπορουσα να το σταματησω ουτε να περιμενω αλλαγες isp κλπ. Τα τελευταια 2 χρονια ειχα ναι μεν προβληματα οχι τοσο οσο στις αρχες αλλα ειχα καποια μικρα προβληματα.. Ομως το τελευταιο διαστημα εχει παραγινει το θεμα! Απο σημερα τρεχω στα 11mbps και θελανε παλι να μου στειλουν τεχνικο! Οπως και να εχει θα αλλαξω isp αυτο το διαστημα που εχω χρονο και θα ληξει το θεμα. Το θεμα δεν το ανοιξα ουτε για να κραξω ουτε για να δυσφημισω την εταιρεια απλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια που ειχα 5 χρονια απο την συγκεκριμενη εταιρεια.. Και καλο ειναι ολοι οσοι εχουν παρομοιες εμπειριες απο οποιονδηποτε παροχο να αρχισουν να ψαχνουν λυσεις.. Σορρυ για τα τεραστια κειμενα παιδες απλα ελατε στη θεση μου... Θα ηθελα να ακουσω παρομοιες εμπειριες σας απο οποιονδηποτε παροχο και αν εχετε..
kostas^^ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 αν ηθελαν επιανε ολη η χωρα 24 mbps!παντως μη νομζεις οτι θα δεις κ καμια τρελη διαφορα σε αλλες εταιρειες..μπορει να δεις τρελες ταχυτητες στην αρχη αλλα μετα,οπως ειδες κ εσυ,ειναι που ξεκινανε τα προβληματα....
JohnXarxas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 βάλε CYTA, που έχει θεωρητικά επίσης 24mbps σε καλή τιμή και με εξυπηρέτηση (βέβαια καμία εταιρεία δεν δεν τα ποιάνει) και αφού είσαι 5 χρόνια χωρίς εξυπηρέτηση, γτ παραμένεις? κατανοώ ότι δεν είχες χρόνο αλλά έπρεπε να φύγεις όσο πιο σύντομα μπορούσες εμένα και τα 4 mbps που έχω μου αρκούν
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Τον 1ο χρονο ειχα δεσμευση για 12 μηνες. Εκεινο το διαστημα ηταν που ειχα τα τραγικα προβληματα! Μετα ειχε στρωσει καπως και ανα διαστηματα μου εβγαζε προβληματα. Ειχα σπουδες κλπ το χρειαζομουν το ιντερνετ δεν μπορουσα να το σταματησω ουτε να περιμενω αλλαγες isp κλπ. Τα τελευταια 2 χρονια ειχα ναι μεν προβληματα οχι τοσο οσο στις αρχες αλλα ειχα καποια μικρα προβληματα.. Ομως το τελευταιο διαστημα εχει παραγινει το θεμα! Απο σημερα τρεχω στα 11mbps και θελανε παλι να μου στειλουν τεχνικο! Οπως και να εχει θα αλλαξω isp αυτο το διαστημα που εχω χρονο και θα ληξει το θεμα. Το θεμα δεν το ανοιξα ουτε για να κραξω ουτε για να δυσφημισω την εταιρεια απλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια που ειχα 5 χρονια απο την συγκεκριμενη εταιρεια.. Και καλο ειναι ολοι οσοι εχουν παρομοιες εμπειριες απο οποιονδηποτε παροχο να αρχισουν να ψαχνουν λυσεις.. Σορρυ για τα τεραστια κειμενα παιδες απλα ελατε στη θεση μου... Θα ηθελα να ακουσω παρομοιες εμπειριες σας απο οποιονδηποτε παροχο και αν εχετε.. Δεν μπορεις να το σπασεις?Δεν ειναι και το υπερογκο ποσο αποτι ξερω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 αν ηθελαν επιανε ολη η χωρα 24 mbps!παντως μη νομζεις οτι θα δεις κ καμια τρελη διαφορα σε αλλες εταιρειες..μπορει να δεις τρελες ταχυτητες στην αρχη αλλα μετα,οπως ειδες κ εσυ,ειναι που ξεκινανε τα προβληματα.... ναι αν ήθελαν να μην έχουν κέρδος και να έχουν μόνο χασούρα θα είχε όλη η χώρα 24mbit μην ξεχνάμε ότι πριν από 4-5 χρόνια υπήρχαν λιγότεροι συνδρομητές adsl στις γειτονιές, όσο περισσότεροι έγιναν τόσο περισσότερες παρεμβολές μπήκαν (crosstalk), πράγμα που επηρεάζει το συγχρονισμό... βάλε CYTA, που έχει θεωρητικά επίσης 24mbps σε καλή τιμή και με εξυπηρέτηση (βέβαια καμία εταιρεία δεν δεν τα ποιάνει) όλες οι εταιρείες τα πιάνουν αρκεί να είσαι στην σωστή απόσταση από το dslam και η γραμμή να είναι ok... o Vatos_Locos για παράδειγμα κλειδώνει τέρμα, 24mbit
Oscar_Mike Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 o Vatos_Locos για παράδειγμα κλειδώνει τέρμα, 24mbit ε τότε αυτός δεν είναι Vatos_Locos, είναι Vatos_Kolos χουμορ!
DooKoo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ δεν εμπιστεύομαι κανεναν άλλον εκτος απο οτε. αλλα αντι για 22mbps εποιανα 15-16mbps Δεν υπάρχουν τέτοιες ταχύτητες στην Ελλαδα καν σε οποια εταιρια και να εισαι.Πως πιανεις 15-16?
ChaosMasterGR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 αν ηθελαν επιανε ολη η χωρα 24 mbps!παντως μη νομζεις οτι θα δεις κ καμια τρελη διαφορα σε αλλες εταιρειες..μπορει να δεις τρελες ταχυτητες στην αρχη αλλα μετα,οπως ειδες κ εσυ,ειναι που ξεκινανε τα προβληματα.... Δεν φταινε αυτοι.. εμεις φταιμε που δεν μαζευομαστε ομαδικος να τους τρεξουμε λιγακι! Πληρωνουμε για τις μαξ ταχυτητες που σηκωνει η γραμμη μας και δεν φτανουμε ουτε τις μισες! βάλε CYTA, που έχει θεωρητικά επίσης 24mbps σε καλή τιμή και με εξυπηρέτηση (βέβαια καμία εταιρεία δεν δεν τα ποιάνει) και αφού είσαι 5 χρόνια χωρίς εξυπηρέτηση, γτ παραμένεις? κατανοώ ότι δεν είχες χρόνο αλλά έπρεπε να φύγεις όσο πιο σύντομα μπορούσες εμένα και τα 4 mbps που έχω μου αρκούν Εχω ακουσει τα καλυτερα για την cyta αλλα οχι απο την περιοχη μου.. στην περιοχη μου δεν εχουν cyta ακομα ατομα που γνωριζω ωστε να κατσω να δω τι ταχυτητες ποιανουν αν εχουν προβληματα κλπ.. Αν δεν βιαζομουν να αλλαξω παροχο επιγοντως θα κοιταγα και την cyta!! Δεν μπορεις να το σπασεις?Δεν ειναι και το υπερογκο ποσο αποτι ξερω. Να τους πληρωνα τοσους μηνες για να σπασω το συμβολαιο? Για κανεναν λογο! Ηταν υποχρεωμενοι να με εξυπηρετησουν! Ειπα να κατσω τοσο καιρο μηπως αλλαξει κατι αλλα το μονο που αλλαξε ειναι οτι απο το κακο πηγαμε στο χειροτερο! Εγώ δεν εμπιστεύομαι κανεναν άλλον εκτος απο οτε. Δεν υπάρχουν τέτοιες ταχύτητες στην Ελλαδα καν σε οποια εταιρια και να εισαι.Πως πιανεις 15-16? Κανεις λαθος.. Υπαρχουν πολλα σπιτια που εχουν ταχυτητες ακομα και 24mbps max! Ontelecoms εχω προσωρινα και εποιανα αυτην την ταχυτητα.. Αυτο που λες για τον ΟΤΕ συμφωνω! Πληρωνεις κατι παραπανο αλλα εχεις ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Και ιντερνετ βαρβατο μαλιστα + καλη εξυπερητηση (σε σχεση με αλλους παροχους..) Με αλλον παροχο που πηρα τηλεφωνο εκανε μετρηση και μου ειπε οτι σηκωνω ΚΑΘΑΡΑ 19MBPS και αλλος παροχος μου ειπε οτι σηκωνω μεχρι 22,5mbps! Πηγα και στα σπιτια των γνοστων που μενουν στην πολυκατοικια μου και εχουν αυτους τους παροχους και το ειδα με τα ματια μου! Και με την on στην αρχη σηκωνα 22,5mbps (τον 2ο χρονο) αλλα μετα ΞΑΦΝΙΚΑ ως δια μαγειας δεν μπορουσα να φτασω ουτε καν τα 16!!! Οπως και να χει πεταω μαυρη πετρα πισω και κοιταω μπροστα! Μαλιστα οταν ειδαν την αιτηση αλλαγης παροχου με πηραν και τηλεφωνο να μου πουνε "αν απο εδω και περα δεν εχετε προβληματα θα συνεχισεται στις υπηρεσιες μας?".. Ειναι τραγικοι πραγματικα.. Θελω ομαδικο μουτζομα για τα 5 αυτα χαμενα χρονια στην ΟΝ!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχουν τέτοιες ταχύτητες στην Ελλαδα καν σε οποια εταιρια και να εισαι.Πως πιανεις 15-16? πέρνα μία από το adslgr, θα δεις αρκετούς με συγχρονισμό πάνω από 20mbit... Με αλλον παροχο που πηρα τηλεφωνο εκανε μετρηση και μου ειπε οτι σηκωνω ΚΑΘΑΡΑ 19MBPS και αλλος παροχος μου ειπε οτι σηκωνω μεχρι 22,5mbps! Πηγα και στα σπιτια των γνοστων που μενουν στην πολυκατοικια μου και εχουν αυτους τους παροχους και το ειδα με τα ματια μου! Και με την on στην αρχη σηκωνα 22,5mbps (τον 2ο χρονο) αλλα μετα ΞΑΦΝΙΚΑ ως δια μαγειας δεν μπορουσα να φτασω ουτε καν τα 16!!! Οπως και να χει πεταω μαυρη πετρα πισω και κοιταω μπροστα! Μαλιστα οταν ειδαν την αιτηση αλλαγης παροχου με πηραν και τηλεφωνο να μου πουνε "αν απο εδω και περα δεν εχετε προβληματα θα συνεχισεται στις υπηρεσιες μας?".. Ειναι τραγικοι πραγματικα.. Θελω ομαδικο μουτζομα για τα 5 αυτα χαμενα χρονια στην ΟΝ!!! σου είπαν αυτά βάση του attenuation που έχεις, αλλά αν έχει πρόβλημα κάπου η γραμμή σου σε όποιο εναλλακτικό και να πας μην ελπίζεις ότι θα φτιαχτεί, μόνο στον ΟΤΕ έχεις ελπίδες αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα κάτσουν να την φτιάξουν...
ChaosMasterGR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 πέρνα μία από το adslgr, θα δεις αρκετούς με συγχρονισμό πάνω από 20mbit... σου είπαν αυτά βάση του attenuation που έχεις, αλλά αν έχει πρόβλημα κάπου η γραμμή σου σε όποιο εναλλακτικό και να πας μην ελπίζεις ότι θα φτιαχτεί, μόνο στον ΟΤΕ έχεις ελπίδες αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα κάτσουν να την φτιάξουν... Την μια μου λενε οτι κανουν εργα, την αλλη οτι εφταιγε το profile fast path και σημερα μου ειπαν οτι απο της26 του μηνος εχω καλωδιακο προβλημα! Θα φωναξω τεχνικο απο τον ΟΤΕ να κανει φυλλο και φτερο τις γραμμες! Στους απο πανω που εχουν αλλη εταιρεια σηκωνει καθαρα 19mbps χωρις κανενα προβλημα! Λογικα απο τα εργα που κανει η ΟΝ αυτο το διαστημα στην περιοχη μου κατι "πειραξε" και χαλασε τις γραμμες.. Με τους εναλλακτικους παροχους αυτο το διαστημα γινεται χαμος στην περιοχη μου! Με τον οτε παλι ολα ειναι οκ.. τι γινεται δεν ξερω! Αν φωναξω τεχνικο θα μπορεσει να κανει κατι? Η τσαμπα θα τον φερω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ναι αλλά άλλη γραμμή έχουν οι από πάνω και άλλη εσύ, το ότι έχει ο γείτονάς σου καλή και σταθερή γραμμή δεν σημαίνει ότι θα έχεις και εσύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.