Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με την αναμονη

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! εδω και 1 μηνα που εχω περασει τα windows 7 ulimate δεν μπενει παλιοτερα που ειχα xp εμπενε κανωνικα...ακομα και μετα απο format κατεφθιαν πατισα για να μπει σε αναμονη και παλι τιποτα και η ρυθμινσης παροχης ενεργιας ειναι ενταξι τι γινεται???

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπερα! εδω και 1 μηνα που εχω περασει τα windows 7 ulimate δεν μπενει παλιοτερα που ειχα xp εμπενε κανωνικα...ακομα και μετα απο format κατεφθιαν πατισα για να μπει σε αναμονη και παλι τιποτα και η ρυθμινσης παροχης ενεργιας ειναι ενταξι τι γινεται???

evoracing μήπως εννοείς αναστολή λειτουργίας;

Δημοσ.

ναι το παλεύω αν και σε χρειαζόμουν για κάποιες αγορές, αλλά σε είχα χάσει και δίστασα για πμ. Λέω θα έχει τα δικά του άστον.

Άντε πάντως μας έλειψες. welcome back :-)

Δημοσ.

Πάρε screen shot το κάθε παράθυρο. Αποθήκευσε την εικόνα (κατα προτίμηση μόνο το παράθυρο που μας ενδιαφέρει και όχι όλη την οθόνη και ή πάτα Αναζήτηση κάτω αριστερά στον επεξεργαστή κειμένου εδώ στο insomnia, βρίσκεις τη φώτο και μετά Επισύναψη Αρχείου

sshot2wo.png

Uploaded with ImageShack.us

ή πήγαινε στο http://imageshack.us/ κάνε upload τις εικόνες και αντέγραψε εδώ το λινκ που δίνει στα δεξιά στο παράθυρο που θα σου ανοίξει εδώ

sshot1rc.png

Uploaded with ImageShack.us

edit: tip αυτό το προγραμματάκι θα σου χρησιμεύσει http://www.filehippo.com/download_winsnap/download/1fb0666c85e4b9e1d52442338b6d965b/

Δημοσ.

Από ρυθμίσεις φαίνεται σωστό.

Κάνε μία δοκιμή. Βάλε

Αναστολή λειτουργίας έπειτα από

---Ρύθμιση Ποτέ

και

Αδράνεια έπειτα από

---Ρύθμιση Ποτέ

Πήγαινε έναρξη και πάτα να μπει σε αναστολή. Δες αν θα μπει

Δημοσ.

Παλι τιποτα ξερεις τι γινετε παταω αναστολη λειτουργιας και μετα σβινει η οθωνη (παλια εκλινε κατεφτιαν και η μοναδα) αλλα η μοναδα μενει ανοιχτη για κανα 30 δευτ. ξανα ξεκινανε ολα απο την αρχη (διαβαζουν τα DVD Drivers, ξανα ξεκιναει ο σκληρος) και με επαναφερει στην οθωνη συνδεσης...

Δημοσ.

Παλι τιποτα ξερεις τι γινετε παταω αναστολη λειτουργιας και μετα σβινει η οθωνη (παλια εκλινε κατεφτιαν και η μοναδα) αλλα η μοναδα μενει ανοιχτη για κανα 30 δευτ. ξανα ξεκινανε ολα απο την αρχη (διαβαζουν τα DVD Drivers, ξανα ξεκιναει ο σκληρος) και με επαναφερει στην οθωνη συνδεσης...

Κάτσε περίμενε. Εγώ κατάλαβα ότι δεν μπαίνει καν σε αναστολή.

Και εμένα πρώτα σβήνει η οθόνη και μετά από λίγα δευτερόλεπτα και η μονάδα. Μετά πατώντας κάποιο πλήκτρο ή το mouse επαναφέρετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...