Runner25 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 παιδια μια που ανοιξατε κουβεντα για το lion και το ποσο βαρυ ειναι θελω να ρωτησω κατι εχω ενα μακ μινι με core2duo 2,4 2 giga ram 320m gforce και εχω και ενα μακ μπουκ προ με intel core2duo 2,53 4 giga ram 9400m gforce το μακ μπουκ δε το δουλευω τωρα γιατι ειμαι σπιτι στο μακ μινι ομως τα πραγματα ειναι τραγικα το μηχανημα σερνεται ζοριζεται για ιντερνετ το χω και μουσικη χωρια που ζεσταινεται τραγικα μηπως φταει η μνημη θα ηταν καλυτερα να εβαζα αλλα 2 γιγα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Η μνήμη θα σου δώσει ανάσα αλλά πρέπει να είσαι κ "καθαρός" και "καλοστημένος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 παιδια μια που ανοιξατε κουβεντα για το lion και το ποσο βαρυ ειναι θελω να ρωτησω κατι εχω ενα μακ μινι με core2duo 2,4 2 giga ram 320m gforce και εχω και ενα μακ μπουκ προ με intel core2duo 2,53 4 giga ram 9400m gforce το μακ μπουκ δε το δουλευω τωρα γιατι ειμαι σπιτι στο μακ μινι ομως τα πραγματα ειναι τραγικα το μηχανημα σερνεται ζοριζεται για ιντερνετ το χω και μουσικη χωρια που ζεσταινεται τραγικα μηπως φταει η μνημη θα ηταν καλυτερα να εβαζα αλλα 2 γιγα? tι σκληρό έχεις; βασικά πρωτο βημα για ολους αφου εχουν 4gb ειναι πρώτα να βάλουν εναν SSD και μετά να πάνε σε 8 GB ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 "καθαρός" και "καλοστημένος". Τι εστι το "καθαρος" και "καλοστημενος" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Παίδες με το Snow μπορουσα απο το Activity monitor του Safari να κατεβάσω ένα youtube video , στο Lion το εχουν κοψει ; Εδώ είσαι, http://bobjr.ru/keepvid.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 tι σκληρό έχεις; βασικά πρωτο βημα για ολους αφου εχουν 4gb ειναι πρώτα να βάλουν εναν SSD και μετά να πάνε σε 8 GB ram. Εντάξει δεν είναι το ίδιο. Ο 240άρης ssd έχει τουλάχιστον 3 κατοστάρικα ενώ τα 8gb ένα πενηντάρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εντάξει δεν είναι το ίδιο. Ο 240άρης ssd έχει τουλάχιστον 3 κατοστάρικα ενώ τα 8gb ένα πενηντάρικο. Σωστά αλλά η διαφορά που θα δεί κάποιος βάζοντας ssd είναι μεγαλύτερη από το να βάλει παραπάνω ram..... Eιδικά στους φορητους το θεωρώ must τον ssd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τι εστι το "καθαρος" και "καλοστημενος" ? Επειδή έγραψε το παλικάρι ότι ζεσταίνετε σημαίνει να είναι "καθαρός" από σκόνες. Καλοστημένος σημαίνει να έχει το λιον με clean install κ να έχει τα προγράμματα που χρησιμοποιεί πάνω σ'αυτον,γιατί επειδή στα Mac η φιλοσοφία είναι να περνάμε από πάνω την επόμενη version και να μην κάνουμε φορματ,εύκολα κουβαλάμε,άχρηστα ετών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δεν έχει σημασία πόσα πλήρωσες. Σημασία έχει ότι είναι παράλογο το λειτουργικό να χρειάζεται 8gb απλά και μόνο για να σταθεί. Με 4gb στον imac και στο air έχω θέματα στις πιο απλές δουλειές, το έχω ξαναγράψει. Σερφάρισμα και λίγο office, αυτό είναι όλο. Είσαι υπερβολικός όπως πάντα! Ή 'εχεις καταστρέψει το μηχάνημά σου! Εγώ με macbook 13" του 2009 4gb και LION εργάζομαι καθημερινά στο γραφείο με μια LED Cinema σε ο,τι μπορείς να φανταστείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δεν έχει σημασία πόσα πλήρωσες. Σημασία έχει ότι είναι παράλογο το λειτουργικό να χρειάζεται 8gb απλά και μόνο για να σταθεί. Με 4gb στον imac και στο air έχω θέματα στις πιο απλές δουλειές, το έχω ξαναγράψει. Σερφάρισμα και λίγο office, αυτό είναι όλο. Απλά δεν παίζει ή δεν ξέρω τι στο καλό έχεις κάνει διότι εγώ με mbp mid 2009, με 4gb, μπορώ ακόμα στο σπίτι και 1) παίζω wow 2) Skype 3) safari 4) itunes 5) και καμιά φορά κάνω και compress αν έχω γράψει κανένα βιντεάκι στο πρόγραμμα. Άλλες φορές απλά τα έχω όλα αυτά ανοιχτά και κάθονται και χρησιμοποιώ το imovie επιπλέον. A! Να σημειώσω ότι στο σπίτι το συνδέω με μια HDTV (και δεν κολλάει). (Στο γραφείο, δεν το συζητάω, απλές δουλίτσες οπότε δεν αξίζει καν να τις αναφέρω) Άρα το "σερφάρισμα και λίγο office" δε στέκει και απλά υπερβάλλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εγώ του έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό ότι έχει πρόβλημα το μηχάνημά του. Έχει πιο πολλά προβλήματα κι από τα Windows! Μάλλον κάποιος προτιμάει να έχει άλλοθι να είναι apple-hater. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Κερνάω 3 καφέδες (ή το μεσημεράκι ούζο) και έρχεστε και τα βλέπετε... so simple edit: φέρτε όμως και τα δικά σας τα "απροβλημάτιστα" φορητά σας μαζί να δω πόσο "τέλεια" δουλεύουν τα δικά σας γιατί σας κόβω να κάνεται γαργάρα ότι πρόβληματα έχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ναι, μαζόχες είμαστε και τους κρατάμε με προβλήματα. ΥΓ. Δεν έχω φορητό. ΥΓ2. Πήγαινε να σου τον κοιτάξει κανένας ειδικός. Εμείς τι να δούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ναι, μαζόχες είμαστε και τους κρατάμε με προβλήματα. ΥΓ. Δεν έχω φορητό. ΥΓ2. Πήγαινε να σου τον κοιτάξει κανένας ειδικός. Εμείς τι να δούμε; το ούζο παραμένει.. καυγάδες θα κάνουμε με τα πρώτα κρύα πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Καλά, με συγχωρείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα