scorpiongirl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ . ..ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΥΠΟΛ. ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ERROR (ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΩΔ,..ΚΛΠ)....ΕΨΑΞΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΔΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΟ..ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΝ WINDOWS ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛ...ΚΤΛ.. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...ΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕI:IRQL IS NOT LESS OR EQUAL, MIA :PAGE FAULT IN NONPAGED AREA......(TO MΗΝΥΜΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ERROR)... ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz(Genuilntel)224 Mb Ram Max clock speed 3.00GHz Socket:Socket 775
skim045 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα και καλωσόρισες στο insomnia. Απο θερμοκρασίες πως τα πάει το pc σου; Επίσης καλό θα ήταν να σημειώσεις τον κωδικό που σου εμφανίζει όταν σου πετάει μπλε οθόνη. Θα είναι κάπως 0x003204 ή κάτι τέτοιο. Κάτι άλλο. Στο κάνει όταν κάνεις κάτι συγκεκριμένο ή έτσι σε άκυρες στιγμές; Υ.Γ: Καλό θα ήταν να μη γράφεις με κεφαλαία.
The_Judas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις αντιστοίχηση του σφάλματος με συγκεκριμένο πρόβλημα... ειδικά εφόσον λες σου βγάζει τυχαία ερρορς και μπλε οθόνες. Κατ'αρχας κοιτάς μήπως είναι θέμα drivers κάρτας γραφικών ή μητρικής. Επειτα δοκίμασε να κάνεις ένα memtest γιατί είναι συχνό φαινόμενο να συνδέονται μπλε οθόνες με προβληματικές μνήμες. Κάνε επίσης και έναν έλεγχο στον δίσκο για σφάλματα. Τέλος, μπορείς να κάνεις και ένα φορματ ως ύστατη λύση αν το πρόβλημα δεν λύνεται αλλιώς.
skim045 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις αντιστοίχηση του σφάλματος με συγκεκριμένο πρόβλημα Μπα μη το λες.
venumis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Να σε καλωσορίσω στο φόρουμ κ ελπίζω να λυθούν οι όποιες απορίες.. Καλό θα ηταν να μας έγραφες σε τι λειτουργικό είσαι, ποιά καρτα γραφικών φοράει ο υπολογιστής, τι τροφοδότικο εχει. Για αρχή θα σου έλεγα να κοιταξεις θερμοκρασίες συστήματος, cpu, gpu . Επισης να ανοίξεις το κουτί σου και να το φυσηξεις με αέρα, οταν το ανοίξεις κανε και μια εκτίμηση για το ποσο βρώμικο είναι κ πες μας. Ξεκιναμε με τα απλά και βλέπουμε.. *Μετά πόση ώρα σου πετάει μπλε οθόνη ? *Μην γράφεις με κεφαλαία, ειναι σαν να φωναζεις..
valantis315 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Checkαρε δίσκο με hdtune και μνήμες με memtest αφού ακολουθήσεις τις συμβουλές των παραπάνω για φύσημα με αερα του υπολογιστη
scorpiongirl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 sorry για τα κεφαλαια ..... ανοιξα τον υπολ και ειχε αρκετη σκονη το φυσηξα και περιμενω να δω Αν θα ξαναεμφανιστει η μπλε οθονη....Η αληθεια ειναι οτι μου κολλαει παρα πολύ (γνωριζω οτι πρεπει να αλλαξω μνημη RAM γτ οπως ανεφερα και πριν ειναι μονο 224 Μβ)Τα αλλα χαρακτηριστικα που δν ανέφερα ειναι : VIdeo devices:SiS Mirage Graphics REsolution 1024x 768 Motherboard:Model: SiS-661Fx(v) ΛΕιτουργικο:Windows XP home edition(Service pack 3) Bios: manufactorer : Phoenix Technologies,LTD Model 6.00 PG Optical Drives : TSSTcorp CDDVDW SH -S2222a-D LOgical disk C: File system:NTFS... (ΕΛπιζω να βοηθησα δεν ειμαι και πολυ σχετικη με τ hardware του υπολ...αλλα και ουτε ασχετη με υπολογιστες γενικα...)
valantis315 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 sp3 kai 224 mb ram δεν πάνε μαζι! Ο υπολογιστής σου χρειάζεται αναβάθμιση, δοκιμασε τα προγραμματα που σου προτεινα παραπανω μπορεί οι μπλε οθονες να οφείλονται σε κάποιο hardware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.