basilis5 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 θελω να βρω και να βαλω σε μια ιστοσελιδα που κατασκευαζω (στατικη) ενα μενου, και ενας φιλος μηχανικος με συμβουλευσε να ψαξω για css cross browser. θελω κάτι τέτοιο. Το προβλημα με το συγκεκριμενο ειναι πως σε internet explorer δεν τα πηγαινει καλα,και θελω κατι που να παιζει σε ολους τους browsers. Επειδη δεν το κατεχω καθολου,και ψαχνω κατι ετοιμο και δωρεαν, γνωριζετε κανενα site που να εχει ετοιμα templates κλπ; Ψαχνω στο google αλλα δεν εχω βρει ακομα κατι που να εχει ποικιλια κλπ. Οποιος εχει καμια ιδεα, θα του ημουν ευγνωμων.
basilis5 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 αν καταλαβα καλά πρόκειται για κάποιο πρόγραμμα που κατασκευάζει μενου; edit: οχι, λαθος σορυ. τωρα το κατεβασα και το κοιταζω
basilis5 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Κοίταξα την σελιδα,έχει κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες,ευχαριστώ. υπάρχει τπτ άλλο με μεγαλύτερη ποικιλία; επίσης απο κάπου κατέβασαν ενα template,που μέσα ειχε ένα αρχείο style.css, ένα φάκελο image και το αρχειο index.html . εγώ δουλεύω κατευθείαν στο html, εφόσον με ικανοποιει το template,σωστά;
basilis5 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω βρει με τα πολλα ενα menu το οποιο εχω ψιλοφερει στα μετρα μου αλλα εχει το γνωστο θεμα με css Rounded Corners και τον internet explorer. σε firefox δουλευει κανονικα ενω σε opera μισοδουλευει. Για να εξηγησω, οταν μαρκαρεται με το ποντικι η επιλογη στο μενου αντι να ειναι σε σχημα παραλληλογραμμο με στρογγυλεμενες γωνιες, ειναι ενα ορθογωνιο παραλληλογραμμο. ψαχνοντας βρηκα αυτη την λυση εδω http://www.smashingmagazine.com/2010/04/28/css3-solutions-for-internet-explorer/ Rounded Corners (border-radius) αλλα η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβα και πολλα. Απο οτι μπορεσα να καταλαβαω πρεπει να αντιγραψω καποιες γραμμες κωδικα μεσα στο css αρχειο, και επισης να ανεβασω στον ιδιο φακελο με το .css και ενα αρχειο .htc το οποιο μου διδεται. Τα εκανα,αλλα δεν αλλαξε τπτ. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εννοει ο ποιητης; Στο .html αρχειο μου, πρεπει να κανω κατι;Δοκιμασα να γραψω κι εκει μια εντολη που εδινε,αλλα και παλι τπτ. Οποιος εχει την καλοσυνη να μου εξηγησει θα του ημουν υποχρεος,ευχαριστω
orotoi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ποιός τον μαμεί τον explorer.. Αστους να βλέπουν τετράγωνα όσους έχουν explorer. Ιτς δι όνλο γούεϊ για να γίνει καλύτερος (λέμε τώρα..). Όσο ασχολούμαστε με hacks για τον IE πάντα πατάτα θα μένει.. Με το τρόπο (hack) που λέει στο link που δίνεις δε θα είναι valid ο κώδικας σου και θα χρειαστεί να φορτώνει ενα επιπλέον αρχείο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.