Προς το περιεχόμενο

επιλογες ati catalyst 11.2

right_half

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια εχω και γω αυτους τους drivers σε shift μου κανει αυτα τα κομπιασματα ας πουμε.εκει που παω στα 60-70 fps ξαφνικα λες και πατας στιγμιαια slow motion για 1-2 δευτερα σαν lag και μετα παλι καλα και ξανα και ξανα.να πω η καρτα μου ειναι hd550 gdr5 και με τους 10.10 δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα στους 10.11 ξεκινησανε καποια lagarismata σε κατι παιχνιδια και στους 12...αστο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

HELP!!!!

Πώς απενεργοποιώ flesh tone correction , noise reduction και τις άλλες ομορφιές της amd για το video (όχι από το ccc);

Βρήκα κάποια keys στη registry, τα άλλαξα, αλλά καμία διαφορά. Guide στο google δεν κατάφερα να βρω. :(

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδάκια για βοηθάτε παρακαλώ, γιατί πρώτη φορά μπαίνω στα <<χωράφια>> της ΑΤΙ (με 5850) και αρχίζουν να με τρώνε τα <<ζιζάνια>>.

Διαπιστώνω πως στις επιδόσεις στα games είναι λίγο χειρότερη από την 8800gt που αντικατέστησε, και ελπίζω να φταίνε οι ρυθμίσεις του CCC (και ίσως το ανεπαρκές psu..? )

Έβαλα τους drivers από το cd (12-120)

Δημοσ.

Mε default settings πάει πιο αργά από την 8800; αυτή η π..άνα η υπομονή εξαντλείται με την AΤΙ(ΑΜΔ).

Εγώ τους drivers θα υποπτευόμουν πρώτα (μετά από τόσα περιστατικά) και θα δοκίμαζα sweeper-παλίοτερες εκδόσεις κλπ.

Αν δεν στρώσει, clean install το λειτουργικό.

Με λίγα λόγια "ρεκτιφιέ και πέταμα".

Δημοσ.

Βαλε τους τελευταιους του 11.4 και πες μας μετα επιδοσεις.η 5850 δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι πιο αργη απο την 8800gt.H 8800gt ηταν λιγο καλυτερη απο την 3850 και εαν θυμαμαι καλα στα επιπεδα της 3870.

Δημοσ.

Τους έβαλα, αλλά όχι μόνο δεν βελτιώθηκε τίποτα (εκτός από το cs που είναι σταθερά 100fps :/ ) αλλά το ΒC2 απέκτησε εκπληκτικά μαύρα textures.

post-48087-0-04560400-1304543170_thumb.jpg

Δημοσ.

Τι να σου πω εγω με τους 10.7 την δουλευω και ειναι πολυ καλυτερη απο οτι με ολους τους αλλους...Συγνωμη αν προκαλεσα προβλημα για καλυτερα στο ειπα...

Δημοσ.

φιλτατε _BASSstarlet_ εκανες απεγκατασταση σε ασφαλη λειτουργια οτι προηγουμενο ATI driver ειχες εγκατεστημενο (με το driver sweeper???).

το ss στο BC2 μου κανει για τετοιο προβλημα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...