Προς το περιεχόμενο

πρoβλημα με καρτα γραφικων GTS250 1GB

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω την συγκεκριμμενη καρτα γραφικων και μου ανεβαζει πολυ θερμοκρασια παει μεχρι και 70 το ελεξα με το hwmonitor και μου βγαζει αυτες της θερμοκρασιες χωρις να κανω τιποτα η θερμοκρασια ειναι κολλημμενη στους 45 εχει πρωβλημμα να την παω πισω? η καρτα ειναι αγορασμενη πριν μια βδομαδα καινουρια δηλαδη ειναι της αιτεριας twintech

παντος οταν εβαλα το χερι μου στο ανεμιστιρακι της καρτας γραφικων δεν εβγαζε αερα σχεδον καθολου περιμενω τις αποψεις σας αν πρεπει να την παω πισω και αν την παω πια να παρω πιο μοντελο θα μου πρωτεινατε

ευχαριστω

Δημοσ.

κοιτα η πρωτη εχει κανει μια "λαμογια" η twintech.Τις δινει σε καταστηματα κανονικα σαν καινουριες χωρις να αναφερει οτι ειναι recertified με αποτελεσμα να μενουν πελατεs - πωλητες "εκτεθημενοι" το νου σας μου ετυχε...

παντως ομολογουμενως ειναι οκ οι θερμοκρασιες αν και εγω που εχω την gts 250 OC edition - http://www.guru3d.com/article/twintech-geforce-gts-250-1024mb-xt-oc-review--test/ - και εχω σε full load 60-65 και σε idle 44 βαθμους...

Δημοσ.

δηλαδη τι ενοεις σου ετυχε δεν το καταλαβα μου το εξιγεις λιγο? δηλαδη η η twintech δεν ειναι καλη αιτεριά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...