shadowmann Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 σκέφτηκα να μαζέψουμε σε ένα μέρος όλα τα Names για το League of Legends ώστε να βρούμε παρέα και να οργανώσουμε και κανένα matchaki! κάντε ένα post με τα εξής: In-Game Name,LvL,Highest Elo-rating. League of Legends Names: ShadowmanGR TommyTehCat Diafana Dakonblackblade Str4t3goS GioGr,28lvl
Hom3sick Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 TommyTehCat Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Dakonblackblade, αλλά καλύτερα να κάνουμε ένα κανάλι. Κάντε το Insomnia και απλά να αράζετε εκεί. Ε κάποτε θα γνωριστούμε.
p_under Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ελα ενα bump να ανεβει το θεμα . εχω παραξενο name so μην με κοροιδεψετε . ειναι ogiorgostonperne (ξεχασα το i) κ το εβγαλα για εναν φιλο μου που με εθισε στο game ενω του ειχα υποσχεθει οτι δεν θα το αγγιξω . 30lv here .
edgebono Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 kariotsalis 30lvl Ειμαι εθισμενος πανω απο χρονο.Υπαρχει κ αλλο σχετικο τοπικ για το game στο insomnia(βαριεμαι τςρα να το βρω).Οποιος θελει ασ κανει add sto game να τον βοηθησω. Υ.Γ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ <<ΠΑΙΔΑΚΙΑ>>.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΜΥΑΛΟ.ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Κ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ.
shadowmann Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 να κανονίσουμε να μαζευτούμε να παίξουμε μεταξύ μας. άσχετο αλλα γιατί πάλι δεν μπορώ να κάνω Edit το πρώτο post?!.. =/
p_under Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 τι μονο εμεις ειμαστε ? στο αλλο θεμα ειναι πιο πολλα ατομα . ποσταρετε κ εδω παιδες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Noldoran, lvl 30... πάντως το καλύτερο είναι να κάνουμε αυτό που έγραψε ο Dakon, join insomnia channel...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Mikolz lvl25 γιατί με έφαγε το cataclysm. Αν κανει κάποιος channel μέχρι αύριο να το ποσταρει εδώ αν μπορεί Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.