Προς το περιεχόμενο

Windows 7 service pack 1

zvarthangalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

On February 22, both will be available to all customers through Windows Update and will also come preinstalled on new servers ordered.”

End users will need to wait a bit longer, but the fact of the matter is that consumers running Windows 7 RTM don’t have all that much to be looking forward to. "

Νόμιζα οτι είσαι ήδη μέλος. Αν δεν είσαι, δεν υπάρχει περίπτωση να το βρεις να το κατεβάσεις σήμερα (επίσημα απο την Microsoft - ανεπίσημα το βρίσκεις εδώ και μέρες...), αν δεν σου το βγάζει το windows update ήδη, υπομονή μέχρι να στο βγάλει. Διαφορετικά pm, για να σου πω απο που θα το κατεβάσεις.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος πως το λίνκ που έδωσες είναι για όλους και οχι για members;

Κατι παιζει γιατι με παιδεψε πολυ αυτο το λινκ.. Ηθελε ενα σωρο λαλακιες οσο αναφορα το χωρο εργασιας κτλ..

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος για σήμερα δεν ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το service pack 1; Ξέρει κανείς τίποτα;

Θα έρθει μέσω Windows Update κατά το βράδυ.

Έχουμε και μια διαφορά ώρας με την Αμερική.

Δημοσ.

Νόμιζα οτι είσαι ήδη μέλος. Αν δεν είσαι, δεν υπάρχει περίπτωση να το βρεις να το κατεβάσεις σήμερα (επίσημα απο την Microsoft - ανεπίσημα το βρίσκεις εδώ και μέρες...), αν δεν σου το βγάζει το windows update ήδη, υπομονή μέχρι να στο βγάλει. Διαφορετικά pm, για να σου πω απο που θα το κατεβάσεις.

Οχι δεν είμαι μέλος αλα ούτε και πειρατικά τα έχω, θα περιμένω να μου έρθει μέσω update

• Moderators
Δημοσ.

περα απο το συμμαζεμα των μεμονομενων updates προσφερει κατι νεο?

Για τον desktop χρηστη οχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...