A3TeRnuS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια καλησπερα/καλημερα σε οσους διαβαζουν! Εχω το ASUS M4A88T-V EVOUSB3 και 2 καρτες nVIdia 9600GT τις οποιες και εχω προς πωληση παρεπιπτοντως. Εχω την εξης απορια: Αν τις βαλω στο ΜΒ που με βαση οτι διαβαζω υποστηριζει CrossfireX απλα δε θα τις βλεπει το PC; Εχει γενικα κανεις σχετικη εμπειρια απο κατι τετοιο; Ν.
FaRMaKhs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Παλαιοτερα απ οτι θυμαμαι κατεβαζες μια ρωσικη μοντα για μητρικες με crossfire και λειτουργουσε μια χαρα εχω την εντυπωση πως πλεον κατι τετοιο δεν χρειαζεται Ριξε και μια ματι στο bios αν χρειαστει κανα update
A3TeRnuS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Παλαιοτερα απ οτι θυμαμαι κατεβαζες μια ρωσικη μοντα για μητρικες με crossfire και λειτουργουσε μια χαρα εχω την εντυπωση πως πλεον κατι τετοιο δεν χρειαζεται Ριξε και μια ματι στο bios αν χρειαστει κανα update Αρα να τις δοκιμασω και θα μαι οκ λογικα ετσι; Θα ποσταρω μεχρι αργα να δουμε τι βγηκε τελικα! Ν. EDIT:Βρηκα και διαβαζω με μεγαλο ενδιαφερον αυτο εδω!
FaRMaKhs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Yup αυτο ακριβως ελεγα. Δες πρωτα χωρις αυτο αν θα εχεις καποιο θεμα, αν εχεις τοτε περασε το το εχει και ενας φιλος με sli 280 χωρις κανενα προβλημα
A3TeRnuS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Official Release Site For SLi Patch 1.0 Final Θα το δοκιμασω αφου κανω ενα backup με Acronis True Image 2011 πρωτα απλα για να μαι ασφαλης! Θα ποσταρω εδω αποτελεσματα και το συζηταμε παλι το ολο θεμα! Σιγουρα παντως ειναι τεσταρισμενο απο πολυ κοσμο και σιγουρα αν παιζει θα μου γλυτωσει χρημα... Ν.
injen Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δες το και πες μας αποτελεσματα Sent from my iPhone using Insomnia
A3TeRnuS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Ολα μια χαρα τρεχουν προς το παρον! Χωρις κανενα θεμα το Patch! Κατεβαζω και το 3DMark Vantage για Benchmarking και θα τρεξω και κανα GTA IV αργοτερα να δω τι και πως. Ν.
A3TeRnuS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Nαi,καθαρα εγκυκλοπαιδικα το εκανα και πετυχε μια χαρα. Οι καρτες ομως ειναι πολυ ζεστες.58C και 61C μονο και μονο που μπαινω στα Windows ή τωρα πχ που ειμαι στο νετ. Ν.
zvarthangalos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Nαi,καθαρα εγκυκλοπαιδικα το εκανα και πετυχε μια χαρα. Οι καρτες ομως ειναι πολυ ζεστες.58C και 61C μονο και μονο που μπαινω στα Windows ή τωρα πχ που ειμαι στο νετ. Ν. Aν είναι πολύ κοντά η μια με την άλλη τοτε είναι λογικό και ιδιαίτερα η επάνω κάρτα που δέχετε την θερμοκρασία της κάτω. Βάλε εναν ανεμιστήρα απο το πλάι του κουτιού για να βαράει τις κάρτες απο πάνω,εγώ το δοκίμασα και το τα αποτελέσματα ειναι θετικά (τουλάχιστον για τώρα που είναι χειμώνας το καλοκαίρι βλέπουμε).
FaRMaKhs Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Eπισης να ξερεις πως δεσμευει αρκετη απο την ram σου κατι που θα το εχεις παρατηρησει ηδη
A3TeRnuS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Eπισης να ξερεις πως δεσμευει αρκετη απο την ram σου κατι που θα το εχεις παρατηρησει ηδη Τι εννοεις; Εχω πανω 8GB Corsair 1333MHz! Δεν καταλαβα το παραμικρο! Τελος αυτα παιδες,παμε για το επομενο πειραμα σε νεο THREAD! ΑΤΙ Radeon HD4870 1Gb + nVIDIA 9600GT 512MB PhysX! Εκει να δειτε γελια η ολη φαση! Ειδικα στο GRAW2! N.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.