andybgr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, έχω βάλει τα αγγλικά windows xp, και θέλω να τα αλλάξω σε ελληνικά windows xp χωρίς να κάνω απο την αρχή εγκατάσταση με το ελληνικό cd. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Μπορώ απο τα Regional Settings να αλλάξω τη γλώσσα έτσι απλά και να γίνει; ή θα χρειαστεί κάποιο update?
3leven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 http://lmgtfy.com/?q=change+language+windows+xp
nikomas50 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Κάνε μια αναζήτηση στο Google για WinXP.GR.Mui.zip
andybgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 έψαξα για το GR ή και το EL MUI XP αλλά δεν το βρίσκω πουθενά.. βρίσκω μόνο αυτό για το SP3 ενώ εγώ χρησιμοποιώ SP2. .σκέφτομαι να κάνω update σε SP3 και μετά να τρέξω το MUI
xlempoiniaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 23 Φεβρουαρίου 2011 - Spammer Κρυμμένο από parsifal, 23 Φεβρουαρίου 2011 - Spammer Βρε βάλε εκεί Linux να ησηχάσεις...
andybgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά ούτε αυτό δούλεψε αλλά βρήκα τη λύση.. Admin μπορείται να το ποστάρετε αυτό κάπου γιατί με πήρε πολύ ώρα να το βρώ και δεν έβρισκα πολλές πληροφορίες στο ίντερνετ.. Λοιπόν.. εφόσον έχεις Win XP SP2 σε Αγγλική έκδοση, κατεβάζεις το Ελληνικό SP3 αλλά δεν το κάνεις εγκατάσταση. 1) Πηγαίνεις registry (regedit στο Run..), HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > ControlSet001 > Nls > Language . Δεξιά βρίσκεις το Default και το αλλάζεις σε 0408 (0408 είναι τα ελληνικά), βρίσκεις το InstallLanguage και το αλλάζεις επίσης σε 0408. 2)Control Panel > Regional Settings > Advanced και βάζεις Greek. 3) κάνεις εγκατάσταση το Ελληνικό SP3 και όταν ολοκληροθεί με ένα restart θα μπεί στα Ελληνικά. Αν έχετε ήδη εγκατεστημένο το SP3 σε αγγλική έκδοση, μπορείτε να το αφαιρέσετε (downgrade) σε SP2 πηγαίνοντας στο Control Panel > Add/Remove Programs Αυτά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά
nikomas50 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Η διαδρομή που ανέφερες δεν είναι πλήρης. Βλέπε συνημμένο. 0408.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.