Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα ανάμεσα σε 2 λάπτοπ

antonela

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ! Είμαι ανάμεσα σε 2 λάπτοπ και θα ήθελα την βοήθειά σας ! ( να επισημάνω ότι δεν ξέρω και πολλά .. ) :rolleyes:

νουμερο 1 ( αυτο μου άρεσε πιο πολυ ) Link

νουμερο 2 Link

Δημοσ.

Σε όλα σχεδόν είναι πανομοιότυπα. Το dell έχει καλύτερο CPU (i5 vs i3 του Sony) και μνήμη με περισσότερα MHz

Από την εγγύηση της Sony δεν ξέρω τι παίζει, αλλά από την εγγύηση της dell απλά ΚΟΡΥΦΗ.

Δημοσ.

η dell είναι αστέρι στην εγγύηση , η sony πάλι από ότι είδα έχει εξουσιοδοτημένο μόνο (Mega service στο Μαρούσι)

ή το στέλνεις εξωτερικό (Βέλγιο αν δε κάνω λάθος).

(Η Sony Hellas τα μάζεψε κι έφυγε εδώ και καιρό....)

πρόσεξε μόνο στο dell γιατί παρόλο που λέει ότι έχει 5650 κάρτα γραφικών , στο pdf αναφέρει ότι φτάνει μέχρι 5470( που δεν έχει σχέση με την 5650...) .

Δημοσ.

Καλυτερο σε χαρακτηριστικα το dell(και σε εγγυηση),

αλλα το sony εχει πιο ''στιβαρη'' κατασκευη.

Στιβαρη κατασκευη δηλαδη ??? ειμαι παντελως άσχετη :fear:

και επίσεις με προβλημάτισε το μέλος που είπε να προσέχω με την κάρτα γραφικών !

Δημοσ.

Στιβαρη κατασκευη δηλαδη ??? ειμαι παντελως άσχετη :fear:

και επίσεις με προβλημάτισε το μέλος που είπε να προσέχω με την κάρτα γραφικών !

Σχετικα με την καρτα γραφικων, περιμενε 5 μερες ακομα και θα μαθουμε σιγουρα για αυτο.

Στιβαρη κατασκευη: να ειναι φτιαγμενο καλα και τα πλαστικα τοποθετημενα με τετοιο τροπο ουτως ωστε να μην ακουγεται

η πλαστικουρα οταν ανοιγεις την οθονη-καπακι.

Δημοσ.

Πήγα μια βόλτα απο τα public για να δω πως είναι και τα δυο και να ρωτήσω πληροφορίες.... και το dell μου φάνηκε πολυ <<ψέφτικο >> δεν μου πολυάρεσε !

5 μερουλες γιατι να περιμένω? θα βγει σχετική ανακοινωση για την κάρτα , να φανταστώ? και πως θα ενημερωθω?? B)

Δημοσ.

Οχι, σε 5 μερες θα το παραλαβουν καποια παιδια που το εχουν προπαραγγειλει και θα μας ενημερωσουν..

Και με την σειρα μας θα ενημερωσουμε εσενα!

Δημοσ.

Οχι, σε 5 μερες θα το παραλαβουν καποια παιδια που το εχουν προπαραγγειλει και θα μας ενημερωσουν..

Και με την σειρα μας θα ενημερωσουμε εσενα!

ok θα περιμένω !! ευχαριστω πολύ !!!! ^_^

Δημοσ.

εγω το παρειγειλα αλλα εν δεν το εχουν με αυτην την καρτα δεν θα το παρω και θα φανε και κραξιμο

για ψευδη διαφημιση.

Δημοσ.

εγω το παρειγειλα αλλα εν δεν το εχουν με αυτην την καρτα δεν θα το παρω και θα φανε και κραξιμο

για ψευδη διαφημιση.

Δεν νομιζω.

Κανονικα πιστευω πως θα το εχουν με αυτην την καρτα..

Σε περιπτωση που το εχουν με καμια 5470 πανω, θα φανε ΤΟ κραξιμο μιας και ειναι για πανω απο εναν μηνα στο site..

η dell είναι αστέρι στην εγγύηση , η sony πάλι από ότι είδα έχει εξουσιοδοτημένο μόνο (Mega service στο Μαρούσι)

ή το στέλνεις εξωτερικό (Βέλγιο αν δε κάνω λάθος).

(Η Sony Hellas τα μάζεψε κι έφυγε εδώ και καιρό....)

πρόσεξε μόνο στο dell γιατί παρόλο που λέει ότι έχει 5650 κάρτα γραφικών , στο pdf αναφέρει ότι φτάνει μέχρι 5470( που δεν έχει σχέση με την 5650...) .

Για πρωτη φορα, μολις κοιταξα το pdf.

Αφου ρε παιδια μεσα που το βλεπω αναφερει για καρτες γραφικων τις:

-Standard Intel® HD Graphics

-Optional ATi Mobility RadeonTM HD 5470 512 MB

-Optional ATi Mobility RadeonTM HD 5470 1 GB

-Optional ATi Mobility RadeonTM HD 5650 1 GB

-Optional ATi Mobility RadeonTM HD ATI HD550v 1GB

Οποτε κανονικα την 5650 εχει πανω.

Δεν βλεπω να αναφερει καπου οτι φτανει μεχρι την 5470.

Δημοσ.

το ανανέωσαν το pdf , στο προηγούμενο είχε μόνο 5470 512mb κ 5470 1gb...(εγώ θα το διευκρίνιζα όπως και να 'χει)

οπότε μιλάμε για ένα πολύ δυνατό σύνολο και σε πολύ καλή τιμή...

αν βέβαια της antonela της έχει κολλήσει το sony, πάει στο βρόντο η κουβέντα!!!

Δημοσ.

οκ παιδιά θα περιμένω να μου πείτε εντυπώσεις !

και αν είχα κολλήσει στο σονυ δεν θα καθόμουν να συζητάω ακόμη για το dell ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...