Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-η περιπετεια μου ξεκινησε την δευτερα 7/2 οπου κ εκανα τν παραγγελια τηλεφωνικος,αποστολη τους ειπα στο μαγαζι της πολης μου με αντικαταβολη κ τους ρωταω σε ποσες μερες,μου λενε 2-3...οκ λεω

-τεταρτη 9/2,παω απο το μαγαζι της πολης μου να δω αν εχουμε κανενα νεο,αλλα τπτ.ψαχνει κ το παλικαρι στο pc να δει αν ειναι καταχωρημενη η παραγγελια αλλα δν ειχε τπτ.

την ιδια μερα,παιρνω τηλ στα κεντρικα,βρισκουν τν παραγγελια μου κ μου λενε οτι επειδη τν εκανα τηλεφωνικος κ 8α αποσταλει στο point της πολης μου,8α ειναι το πολυ μεχρι το τελος της επομενης εβδομαδας(απο τις 2-3 μερες που ειχαν πει αρχικα)

-σαββατο 12/2 παω στο point να δω αν εχουμε κανενα νεο αλλα παλι τπτ.μου λεει το παιδι θα παρω τηλ στα κεντρικα εγω κ θα συννενοηθω...

-δευτερα 14/2 με παιρνουν τηλ απο το μαγαζι,μου λενε οτι η παραγγελια δν ηταν καταχωρημενη,την εκαναν παλι κ οτι θα ειναι εδω μεχρι την τεταρτη,πεμπτη...

κ εγω απλα περιμενω...

να μην τα πολυλογω φτανει παρασκευη 18/2 κ μετα απο 2 εβδομαδες καθυστερησης με ξαναπαιρνουν τηλ απο το μαγαζι και μου λενε οτι εφτασε η παραγγελια μου...επιτελους σκεφτομαι!

αμεσως παιρνω εναν φιλο μου κ παμε να το παρουμε...μπαινω στο μαγαζι,ζηταω να μου το δωσουν,το παιρνει η πωλητρια απο ενα ραφι κ παει να το χτυπησει στον υπολογιστει κ ζηταω να το δω(εχοντας ακουσει πολλα αρνητικα σχολια κ απο αλλους κ μετα απο τοση ταλαιπωρια ηθελα να δω αν τελικα αξιζει,δν κοστιζε κ λιγο βλεπετε 105 ευρω)

αρχικα βλεποντας το κουτι απο εξω,αν δεν ηξερα τι ειχα παραγγειλει θα νομιζα οτι ειχα παρει Mp3,καθως προφανως η συσκευασια ηταν απο τετοιου ειδους προιον...

το ανοιγω να το δω ειχε μεσα τα παρελκομενα αλλα δεν ειχε οδηγιες,αλλα λεω αντε τι να τις κανω τις οδηγιες,ποσο δυσκολο θα ειναι...

παιρνω το bluetooth ακουστικο P1030647.JPG και βλεπω το Μ,και λεω ''Motorola?σωπα ρε,μπραβο''.κουναω τον διακοπτη πανω κατω και ενιωθα λες κ ο διακοπτης ηταν εκει μονο για να υπαρχει...

παιρνει ο φιλος μου και το Loopset και παει να το συνδεσει με το bluetooth P1030654.JPG και ουτε που το πιεζει για να το συνδεσει κ η υποδοχη απο το bluetooth ξεκολαει(ηταν με λιγα λογια κολλημενο προχειρα). :mad: :mad:

Οποτε αυτο ηταν...λεω στην κοπελα ''οκ μην κουραζεστε(προσπαθουσε να το χτυπησει στον υπολογιστη,δεν θα το παρω''

''γτ?'' μου λεει?

της λεω ''καταρχας ειναι χαλασμενο,δεν εχει οδηγιες κ ουτε καν το κουτι ειναι το σωστο''

''τι χαλασμενο,λεει,εσεις τι κανατε τοση ωρα??''

''προσπαθουσαμε να το φτιαξουμε'' της λεω

''καλα ασ΄το'' μου λεει κ εφυγα

Ειμαι λοιπον κ εγω ενας απογοητευμενος απο το ''καταστημα'' αυτο,αναμεσα σε πολλους ακομα,που ευτυχως ηταν η πρωτη φορα που εκανα αποπειρα να αγορασω και θα ειναι κ η τελευταια...

και ο λογος που κανω αυτο το ποστ ειναι για να προστατεψω κ να αποτρεψω μελλοντικους υποψηφιους αγοραστες...

συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα πιστευω αξιζε να ακουστει ακομα μια γνωμη

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλαρακι με συγχωρεις. ..αλλα επρεπε να την βρισεις καταμουτρα!. . .

Τι αρρωστημένη λογική είναι αυτή; Τι φταίει η υπάλληλος;

Γενικά έχω ακούσει οτι το EBW είναι λαχείο, αν πέσεις σε "καλό" προιόν έχει καλώς, αλλά έχει και πολύ σκαρταδούρα.

Δημοσ.

Τι αρρωστημένη λογική είναι αυτή; Τι φταίει η υπάλληλος;

Γενικά έχω ακούσει οτι το EBW είναι λαχείο, αν πέσεις σε "καλό" προιόν έχει καλώς, αλλά έχει και πολύ σκαρταδούρα.

φταει ρε συ,γιατι και αυτη ξερει οτι αυτο που πουλαει ειναι μαπα!. . .αμα σου μιλαω και ειρωνικο βραστα!

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ενταξει το να την βρισω πιστευω ειναι τραβηγμενο...

αλλα οχι οτι δεν φταιει και αυτη.αυτη ειναι ο αντιπροσωπος της εταιριας οποτε λογικο ειναι να τα ακουσει και αυτη

Δημοσ.

Φιλε μου ευχαριστουμε για την ενημερωση!! τελικα ομως σου εδωσε πισω τα χρηματα ?? δεν μας ειπες.. το εχω πετυχει αυτο το μαγαζι που λες και ουτε εχω αγορασει ποτε μου!!!

Δημοσ.

Φιλε μου ευχαριστουμε για την ενημερωση!! τελικα ομως σου εδωσε πισω τα χρηματα ?? δεν μας ειπες.. το εχω πετυχει αυτο το μαγαζι που λες και ουτε εχω αγορασει ποτε μου!!!

επειδη ειχα ακουσει πολλα αρνητικα σχολια αλλα και επειδη γενικοτερα δεν ηξερα το μαγαζι επελεξα να πληρωσω με αντικαταβολη...

οποτε ουτε cent δεν τους εδωσα :-D

Δημοσ.

Αφενός, εφόσον το μαγαζί (όποιο κ να είναι αυτό) μας προσφέρει την δυνατότητα αντικαταβολής πάντα την προτιμάμε...και ελέγχουμε το προϊόν πριν το πληρώσουμε κιόλας.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό ακούω/ διαβάζω πολλά αρνητικά για τα ebw points και είναι κρίμα καθώς είχε καλές προοπτικές.

Προσωπικά έχω κάνει πάρα πολλές αγορές από τα κεντρικά στο Μαρούσι (καθώς με βολεύει) και ουδέποτε είχε πρόβλημα. Ακόμα και σε χαλασμένο προϊόν που πήρα μου το αντικατέστησαν άμεσα χωρίς κανένα πρόβλημα!

Από τις 10 Ιανουαρίου το κεντρικό ebw είναι κλειστό για απογραφή (πρόσφατα ξανα-ενεργοποίησε τις παραγγελίες του) ίσως για αυτό να ευθύνεται για τις μεγάλες καθυστερήσεις.

Αν συνεχίσει έτσι λυπάμαι τους καημένους αντιπροσώπους στα ebw points που κάνανε την επένδυση να ανοίξουν τέτοιο μαγαζί.

Πάντως μέχρι να ξανα-ενεργοποιήσουν την επιλογή "παραλαβή από τα κεντρικά στο Μαρούσι" εγώ δεν πρόκειται να αγοράσω. Μόλις αρχίσουν να δέχονται κόσμο από κοντά πάλι θα τα επισκεφτώ και θα postάρω την εμπειρία μου!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

να πω και εγω λοιπον την εμπειρια μου.πριν 2 χρονια πηγα το ps3για να μου το φτιξουν επειδη ενω δοθλευε δεν εβλεπα εικονα στην οθονη.το παω και εγω ο πανασχετος και ο τυπος που ηταν εκει φαγωθηκε να μου το αντικαταστησει σαν την σονυ με 130 ευρω.του λεω εγω θελω το δικο μου να φτιαχτει και δεν θελω να το εχει πιασει αλλος με τα χερια του καθαρα κωλημα δικο μου.λοιπον προχθες μου κανει το ιδιο πραγμα το πσ3 και λεω οχι παλι ρε γαμωτο.λοιπον τελικα παιρνω τηλ ενα τυπο που τα φτιαχνει και μο λεει για το reset.αρα οι μαγγες τσεπωσανε τα 90 ευρω και απλα πατησανε το on.τα θερμα μου συνχαρητηρια που με κοροιδεψανε.

Δημοσ.

Αφενός, εφόσον το μαγαζί (όποιο κ να είναι αυτό) μας προσφέρει την δυνατότητα αντικαταβολής πάντα την προτιμάμε...και ελέγχουμε το προϊόν πριν το πληρώσουμε κιόλας.

Πως όμως το ελέγχεις, όταν συνήθως έρχεται σε πακέτο; Θα σ'αφήσει ο ταχυδρόμος να το ανοίξεις πριν πληρώσεις;

Δημοσ.

πρίν 2 χρόνια μου είχε κάνε δώρο η κοπέλα μου ένα ds lite αγορασμένο απο εκεί,γιατί το έβρισκε προφανώς φθηνότερα απο τα υπόλοιπα.

Στο κουτί του υπήρχε μόνο φορτιστής (που δεν έγραφε καν,nintendo) και συσκευή,τίποτα άλλο,πράγμα που έδειχνε οτι κάτι δεν πήγαινε καλα,μετα απο ελάχιστη χρήση 3 μηνών παρουσίασε θέμα με την κορδέλα και ηη πάνω οθόνη έσβηνε σε κάποια σημεία,ζήτησα αλλαγή και είπαν οτι αν δουν οτι όντως δεν προκάλεσα εγω το πρόβλημα την δεχθούν,3 βδομάδες μετά,δέχθηκαν την αλλαγή αλλά και το επόμενο που πήρα πάλι το ίδιο θέμα παρουσίασε,απλά δεν ασχολήθηκα περαιτέρω γιατί τα δικά μου νεύρα θα έσπαγαν.

επίσης έχω πάρει απο εκεί μια pandora battery για το psp η οποία λειτουργούσε άψογα και μία acecard2 για το ds η οποία αναγνωρίζεται σαν fake απ'την συσκευη.

συνεπώς και για μένα δεν είνα έμπιστο κατάστημα.

/

θα ήθελα όμως να ξέρω γιατί προσφέρει τόσες ελλατωματικές συσκευές.απο που τις προμηθεύοντε?

• Like 1
Δημοσ.

Πριν τρία χρόνια και κάτι αγοράζω από το EBW στο Μαρούσι μια οθόνη για PSP.

Υπηρετούσα στο στρατό τότε και καταλάθος είχα σπάσει την original και είδα οτι το μόνο μαγαζί που μπορούσα να βρω μέσω internet με ανταλλακτικό ήταν αυτό.

Αγοράζω την sharp οθόνη τότε 55 ευρώ. Από ebay την έφερνα με 20 ευρώ τότε αλλά δεν είχα πολύ χρόνο στην διάθεση μου οπότε πήρα το ρίσκο και έκανα το λάθος να πετάξω τα λεφτά μου στα σκουπίδια καθώς η οθόνη που μου έδωσε είχε τρία καμμένα Pixel. Τον παίρνω τον τύπο τηλέφωνο και μου λέει ότι δεν την αλλάζει γιατί έκανα εγώ την τοποθέτηση, στο κατάστημα μου είχε πει προ αγοράς ότι αν έχει κάποιο πρόβλημα να του την πάω πίσω. Την επόμενη ημέρα έφευγα οπότε την γλιτώσανε από καταγγελίες κτλπ.

Από δικιά μου άποψη ποιο μπακάλικο με προϊόντα πληροφορικής δεν υπάρχει. Καλύτερα να αγοράζεις από τα πανηγύρια παρά από εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...