Προς το περιεχόμενο

Προσωπικός Γυμναστής

leftis95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,είμαι 16 ετών και σκέφτομαι να ακολουθήσω τον δρόμο του προσωπικού γυμναστή,αλλά εχω μερικές ερωτήσεις.

Κατ'αρχας πρεπει να τελειώσω την γυμναστική ακαδημία?

Επίσης,θα μπόρω να εξασκίσω το επάγγελμα μου στην Ελλάδα ή θα πρέπει να παω εξωτερικό?? (λόγω κρίσης και συντηριτηκότητας των Ελλήνων)

Όποιος έχει καμία ιδέα ας μου πεί

Δημοσ.

Aν δεν κανω λαθος για personal trainer δεν ειναι απαραιτητο να εχεις βγαλει τεφφα..υπαρχουν κατι σαν σεμιναρια που κρατουν καπου 6μηνο αφου τα σκασεις και σου δινουν χαρτι για αυτο.

Δημοσ.

Ναι πρέπει να τελειώσεις ΤΕΦΑΑ, τα λεφτά όμως ρε συ είναι πολλά, τι θα τα κάνεις??

Το έψαξα και αυτό και δεν είναι τόσο λίγα.Στην Αμερική βασικός μισθός το 2007 ήταν 35.000$.

Ξέρεις κάτι διαφορετικό?

Δημοσ.

Επίσης μπορείς να γίνεις γυμναστής τελειώνοντας και κάποιο ΙΕΚ προπονητικής!

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το εν λόγω επάγγελμα μπορεί να είναι ενδιαφέρον, αλλά δεν έχει και την καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση.

Δημοσ.

Πάντως το γυμναστηριάκι που λένε, θα είναι καλή φάση.

Παίζουν πολλοί δημοσιοϋπαλληλίσκοι ψωνάκια, που ξημεροβραδιάζονται στα γυμναστήρια για το καλοκαίρι.

Γι' αυτό που λες δε ξέρω, αλλά ακούγεται υπεργαμάτο με 35 χήνες.

Δημοσ.

Ναι και εμένα μου αρέσει πολύ και έχω διαβάσει πολλά για αυτό το επάγγελμα,αλλά από τι φαίνεται ίσως να μην εφαρμόζεται στην Ελλάδα τόσο καλά...Αλλά από το να κάτσω στην μιζέρια της ελλάδας μάλλον θα προτιμήσω το εξωτερικό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δε χρειαζεται να εχεις τελιωσει τεφαα για να δουλεψεις ως γυμναστης.

Υπαρχουν αρκετες καλες ιδιοτικες σχολες που μπορεις να μαθεις πολλα περισσοτερα!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρέπει να δεις ποιό είναι το target group σου και να προχωρήσεις με το ανάλογο action plan. Εγώ θα πρότεινα 40άρες-50άρες MILF βορείων προαστίων με φράγκα και άντρα που τους αγνοεί. Φυσικά θα πρέπει να προσφέρεις "έξτρα" υπηρεσίες αλλά η αμοιβή είναι ανάλογη. Βέβαια υπάρχουν και κίνδυνοι στο συγκεκριμένο group...αλλά οκ παντού παίρνεις ρίσκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...