speedman_26 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Απο μειλ η απο εφαρμογη what's up app και να τα περνάς στο iPod ; Επίσης Γιατί δεν Έχει φάκελο να αποθήκευεις την μουσική σου Οπως με της φωτο που υπάρχει το camera roll
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δεν παίζει Mp3 το iphone. Πρέπει να τα στείλεις μέσα από το itunes (τα μετατρέπει σε m4a). Πετάς τον φάκελο στο it και κάνεις Συγχρονισμό.
June Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δεν παίζει Mp3 το iphone. Πρέπει να τα στείλεις μέσα από το itunes (τα μετατρέπει σε m4a). Πετάς τον φάκελο στο it και κάνεις Συγχρονισμό. Δεν χρειαζονται καμια μετατροπη τα mp3, μια χαρα τα παιζει. Τα ριχνεις μεσα στο library του itunes και απο εκει sync στο iphone κατευθειαν
nikoskon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εν ολίγοις μόνο με συγχρονισμό στο iTunes μπορείς να μεταφέρεις τραγούδια mp3 στο iPhone σου, μιας και το iPhone δεν αναγνωρίζεται σαν εξωτερική συσκευή αποθήκευσης ώστε να έκανες απλά drag 'n drop. Όποια multimedia αρχεία θες να μεταφέρεις στο iPhone σου, θα τα αντιγράφεις πρώτα στο φάκελο της Library του iTunes και μετά θα κάνεις Sync για να "πηγαίνουν" και στο iPhone σου.
speedman_26 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ενοουσα αν μου στείλει φίλος με μειλ τραγούδι η μέσω της εφαρμογής what's up app τι κάνουμε πως το αποθηκευουμε; Ένας φίλος μου που Έχει android Έχει κανονικά φάκελο να αποθήκευεις την μουσική που σου στέλνουν χωρίς να χρειάζεσαι τον υπολογιστή. Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk
nikoskon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ξέχνα την λογική του αποθηκευτικού χώρου. Το iPhone σου, ξεκίνα να το βλέπεις σαν προέκταση του iTunes.
Vasilisxd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Βαζοντας απο το Cydia την εφαρμογη Attachment Saver εχεις την επιλογη να σωζεις οτι αρχειο σου ερχεται με e-mail. Αφου το σωσεις , ανοιγεις το iFile (file browser) πηγαινεις στο αρχειο και το παιζεις κανονικα. Απλα η διαφορα ειναι οτι δεν παιζει απευθειας απο το iPod app. Τελος , βεβαιως και μπορεις να δεις το κινητο σαν δισκο απο την εφαρμογη WinCSP στα windows και εχοντας κανει εγκατασταση το OpenSSH απο Cydia στο iPhone. Ριχνεις οτι θες μεσα και μετα με το iFile το αναπαραγεις
nikoskon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως αυτό με το Cydia προϋποθέτει jailbrake;
oldnew Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως αυτό με το Cydia προϋποθέτει jailbrake; Ενοειται. Οπότε αν κανείς jb υπάρχουν ένα σωρό λύσεις.
nikoskon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή ο φίλος μας φαίνεται να χρησιμοποιεί πρώτη φορά iPhone, του εξηγούμε πως αυτό που ζητάει δεν γίνεται παρά μόνο με iTunes με την διαδικασία που περιέγραψα(εκτός και αν κάνω λάθος). Κατά δεύτερο λόγο, αναφέρουμε πως η λύση με το Cydia προϋποθέτει Jailbreaking, που σημαίνει πως θέτει το iPhone του εκτός εγγύησης. Θέλω να πως όταν προτείνουμε λύσεις που θέτουν τις συσκευές μας εκτός εγγύησης, πρέπει να το αναφέρουμε. Είτε e-πρόκειτο για rooting(Android), είτε για jailbreaking(iP's), είτε για ο,τιδήποτε.
manost Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Πάνω που είχα συζήτηση με τον ξάδερφό μου (έχει το 3GS) για το πώς θα περάσει .mp3 μέσα στο μήλο του, είδα αυτό το thread. Για να καταλάβω... μπορώ να του βάλω ό,τι .mp3 θέλει, αρκεί να κατεβάσω στο pc μου την εφαρμογή iTunes και μέσω της εφαρμογής θα τα περνάω στο 3GS; Έτσι απλά; Νόμιζα (μάλλον λάθος) ότι για να περάσεις αρχεία ήχου στα iPhone χρειάζεται να τα κατεβάσεις από το iTunes, κάτι το οποίο σημαίνει να τα πληρώσεις. Γίνεται δηλαδή και δωρεάν αν έχεις ήδη τα κομμάτια ήχου; Και κάτι άλλο. Επειδή τη συσκευή την αγόρασε μεταχειρισμένη, πώς βλέπω αν έχει γίνει σ' αυτή jailbreak; Το καταλαβαίνεις βλέποντας κάποιο app εγκατεστημένο (όπως το superuser στα Android) ή με άλλον τρόπο; Ρωτάω γιατί πριν του το δώσουν, του είπαν: 'περίμενε να σου περάσω και κανά παιχνιδάκι'. Τα παιχνίδια τα πέρασε ο πωλητής έτσι απλά και παράνομα λόγω jailbreak ή τ' αγόρασε νωρίτερα (από το App Store) ; Ευχαριστώ και sorry για τις ερωτήσεις, αλλά είμαι περισσότερο άσχετος από τον φίλο που άνοιξε το thread και ίσως βοηθήσω τον περισσότερο άσχετο από smartphones, ξάδερφο
oldnew Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 @manos: Οτι θές του περνάς. Όλη τη συλλογή σου με τα mp3 που έχεις στο pc αν θές. Δε χρειάζεται να αγοράσεις τίποτε. Απλά πρέπει να το κανείς μέσα απο το iTunes που έχεις στο pc. Άλλους δεν τους βολεύει αυτο, και άλλοι δεν έχουν πρόβλημα. Όπως μπορείς να περάσεις και ένα σωρό βίντεο πάλι μέσω iTunes. Ακόμα και αν δεν υποστηρίζει το format συνηθως κατα τη διαδικασία εισαγωγής στο iTunes μετατρέπονται σε format που βλέπει το iPhone. Αν το κινητο ειναι jb θα δεις εικονίδιο Cydia. Πιθανότατα το κινητο δεν ειναι jb και απλά ο πωλητής ήθελε να εγκαταστήσει απ το applestore μερικά απο τις 10δες χιλιάδες δωρεαν εφαρμογές και παιχνίδια.
manost Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 @manos: Οτι θές του περνάς. Όλη τη συλλογή σου με τα mp3 που έχεις στο pc αν θές. Δε χρειάζεται να αγοράσεις τίποτε. Απλά πρέπει να το κανείς μέσα απο το iTunes που έχεις στο pc. Άλλους δεν τους βολεύει αυτο, και άλλοι δεν έχουν πρόβλημα. Όπως μπορείς να περάσεις και ένα σωρό βίντεο πάλι μέσω iTunes. Ακόμα και αν δεν υποστηρίζει το format συνηθως κατα τη διαδικασία εισαγωγής στο iTunes μετατρέπονται σε format που βλέπει το iPhone. Αν το κινητο ειναι jb θα δεις εικονίδιο Cydia. Πιθανότατα το κινητο δεν ειναι jb και απλά ο πωλητής ήθελε να εγκαταστήσει απ το applestore μερικά απο τις 10δες χιλιάδες δωρεαν εφαρμογές και παιχνίδια. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα δοκιμάσω σήμερα να του περάσω τα τραγούδια που θέλει. Το θέμα είναι ότι του έχει περάσει παιχνίδια της Gameloft!! Αυτά δε νομίζω να μπορείς να τα κατεβάσεις δωρεάν από το App Store . Θα ελέγξω για το Cydia, αν και δε θυμάμαι τέτοια εφαρμογή στα home screen του. Thanks και πάλι.
oldnew Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα δοκιμάσω σήμερα να του περάσω τα τραγούδια που θέλει. Το θέμα είναι ότι του έχει περάσει παιχνίδια της Gameloft!! Αυτά δε νομίζω να μπορείς να τα κατεβάσεις δωρεάν από το App Store . Θα ελέγξω για το Cydia, αν και δε θυμάμαι τέτοια εφαρμογή στα home screen του. Thanks και πάλι. Χτύπησα Gameloft στο applestore και μου έβγαλε καμια 50ρια+ δωρεαν παιχνίδια της εταιρίας. Καταρχην το AppleStore ειναι μεγάλη ιστορία. 100αδες εφαρμογές που κανονικά τις αγοράζεις προσφέρονται καθημερινά δωρεαν. Διαφορετικές κάθε μέρα. Υπάρχουν και εφαρμογές που σου δείχνουν κάθε μερα τι εμπορικό υπάρχει που προσφέρεται δωρεαν. Ενοουσα αν μου στείλει φίλος με μειλ τραγούδι η μέσω της εφαρμογής what's up app τι κάνουμε πως το αποθηκευουμε; Ένας φίλος μου που Έχει android Έχει κανονικά φάκελο να αποθήκευεις την μουσική που σου στέλνουν χωρίς να χρειάζεσαι τον υπολογιστή. Να απαντήσω και σε αυτο ποιο αναλυτικά. Δε γίνεται χωρίς jb. Με jb υπάρχουν 2 λύσεις. Η μια ειναι το Pwnplayer αν θυμάμαι καλα τώρα, το οποίο εγκαθιστας απο Cydia, και μπορει να σου κάνει sync το mp3 που έχεις στο κινητο, χωρίς pc και να το ακους κανονικά απο τον ενσωματομενο player του iPhone. Η 2η λύση ειναι να μη χρησιμοποιήσεις καθόλου το ενσωματομενο player του κινητού, αλλα έναν απο αρκετούς που υπάρχουν στο Cydia και παίζουν mp3 απο φάκελο όπως τα android. Πχ ifile ή η προσωπικη μου προτίμηση xPod. Το πως θα κατεβάσετε το mp3 απο το email για να το βάλεις σε ένα φάκελο στο κινητο υπάρχουν επισης πολλές λύσεις όπως το attachment saver που αναφέρθηκε , readledocks κλπ.
Nightstrike Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 To cydia λειτουργεί ακόμα με repositories? Για αυτά τα xpod/ifile χρειάζεται να προσθέσεις κάποιο ή είναι ήδη εκεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.