Bruson Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας πρώτο μου post εδώ.θα ήθελα άμα ξέρετε να μου πείτε αν στις γενικές εξετάσεις(αίματος ούρων) φαίνεται όταν κάποιος καπνίζει αποτί είδα σε άλλο post στο αίμα δεν φαίνεται αλλα στα ουρα? δεν είμαι πολύ καιρό καπνιστής ούτε 1 χρόνο 5-6 μήνες είμαι.
leonidas_fs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Οχι δεν φαίνεται..Φαίνεται μόνο στις Τοξικολογικές εξετάσεις αίματος.. Απο την ανησυχία σου καταλαβαίνω οτι είσαι μικρός και δεν θες να το μάθουν μάλλον οι γονείς σου. Κοψτο γιατι θα το μάθουν κάποια στιγμή. και ασε που σου κανει και τρομερό κακο!!!
Bruson Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ειμαι μικρος.16 χρονον 8α το πω στους γονεις μου μια και καλη να τελειωνω με αυτο το θεμα
evabb Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ειμαι μικρος.16 χρονον 8α το πω στους γονεις μου μια και καλη να τελειωνω με αυτο το θεμα καλυτερα κοφτο και μην λες τπτ.
leonidas_fs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Εγω θα σου πρότεινα να το κόψεις.. πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς τι κακο σου κάνει..και εγω 16 το ξεκίνησα και στα 22 μου εβγαλε πρόβλημα στο αίμα..(δεν περνουσε πολυ οξυγόνο). Ενας φίλος μου στα 18 επαθε εμφραγμα απο το κάπνισμα..Αλλα και ενας γείτονας καπνιζει απο τα 15 3 πακέτα την μερα και δεν εχει πάθει τίποτα..(Τωρα ειναι 95 και ακόμα καπνίζει..) Οσο πιο μικρός το αρχίσεις τοσο περισσότερο κακό κάνεις στον εαυτό σου!!!
Bruson Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 δεν ειναι και ευκολο να το κοψω αλλα για να το λετε αυτο κατι ξερετε.θα το παλεψω οσο μπορω να το κοψω.
evabb Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 δεν ειναι και ευκολο να το κοψω αλλα για να το λετε αυτο κατι ξερετε.θα το παλεψω οσο μπορω να το κοψω. ελα τωρα. δεν καπνιζεις 20 χρονια δα. θα σου σπασουν τα νευρα καμια εβδομαδα και μετα θα εισαι οκ.
Bruson Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 το καλο είναι ότι μπορώ να το κόψω εύκολα gt κάθε σαββατοκύριακο που δεν κάνω ούτε 1 τσιγάρο δεν αισθάνομαι να μου λίπη.
ravend Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 16 και κάπνισμα?FAIL. έπεσε βαριά η α΄λυκείου.. δεν θεωρείσαι καν καπνιστής για να δυσκολευτείς να το κόψεις.
dermitzos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 δεν ειναι και ευκολο να το κοψω αλλα για να το λετε αυτο κατι ξερετε.θα το παλεψω οσο μπορω να το κοψω. το καλο είναι ότι μπορώ να το κόψω εύκολα gt κάθε σαββατοκύριακο που δεν κάνω ούτε 1 τσιγάρο δεν αισθάνομαι να μου λίπη λείπει.
Bruson Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 εδώ βλέπω 2 γυμνασίου να καπνίζουν ρε....
dermitzos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Και φυσικά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το αρχίσεις και εσύ.
Bruson Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Όχι δεν είπα αυτό εγώ από φίλους το άρχισα.
ravend Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 που να πάρει και κατεύθυνση αργότερα ο τοπικ σταρτερ.. τόσες άλλες δραστηριότητες μπορεί να αντιγράψεις απο τους φίλους,το τσιγάρο βρήκες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.