Προς το περιεχόμενο

Κάπνισμα και εξετάσεις ούρων

Bruson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας πρώτο μου post εδώ.θα ήθελα άμα ξέρετε να μου πείτε αν στις γενικές εξετάσεις(αίματος ούρων) φαίνεται όταν κάποιος καπνίζει αποτί είδα σε άλλο post στο αίμα δεν φαίνεται αλλα στα ουρα? δεν είμαι πολύ καιρό καπνιστής ούτε 1 χρόνο 5-6 μήνες είμαι.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι δεν φαίνεται..Φαίνεται μόνο στις Τοξικολογικές εξετάσεις αίματος..

Απο την ανησυχία σου καταλαβαίνω οτι είσαι μικρός και δεν θες να το μάθουν μάλλον οι γονείς σου.

Κοψτο γιατι θα το μάθουν κάποια στιγμή. και ασε που σου κανει και τρομερό κακο!!!

Δημοσ.

ειμαι μικρος.16 χρονον 8α το πω στους γονεις μου μια και καλη να τελειωνω με αυτο το θεμα

καλυτερα κοφτο και μην λες τπτ.

Δημοσ.

Εγω θα σου πρότεινα να το κόψεις.. πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς τι κακο σου κάνει..και εγω 16 το ξεκίνησα και στα 22 μου εβγαλε πρόβλημα στο αίμα..(δεν περνουσε πολυ οξυγόνο). Ενας φίλος μου στα 18 επαθε εμφραγμα απο το κάπνισμα..Αλλα και ενας γείτονας καπνιζει απο τα 15 3 πακέτα την μερα και δεν εχει πάθει τίποτα..(Τωρα ειναι 95 και ακόμα καπνίζει..) Οσο πιο μικρός το αρχίσεις τοσο περισσότερο κακό κάνεις στον εαυτό σου!!!

Δημοσ.

δεν ειναι και ευκολο να το κοψω αλλα για να το λετε αυτο κατι ξερετε.θα το παλεψω οσο μπορω να το κοψω.

Δημοσ.

δεν ειναι και ευκολο να το κοψω αλλα για να το λετε αυτο κατι ξερετε.θα το παλεψω οσο μπορω να το κοψω.

ελα τωρα. δεν καπνιζεις 20 χρονια δα. θα σου σπασουν τα νευρα καμια εβδομαδα και μετα θα εισαι οκ.

Δημοσ.

το καλο είναι ότι μπορώ να το κόψω εύκολα gt κάθε σαββατοκύριακο που δεν κάνω ούτε 1 τσιγάρο δεν αισθάνομαι να μου λίπη.

Δημοσ.

16 και κάπνισμα?FAIL.

έπεσε βαριά η α΄λυκείου..

δεν θεωρείσαι καν καπνιστής για να δυσκολευτείς να το κόψεις.

Δημοσ.

το καλο είναι ότι μπορώ να το κόψω εύκολα gt κάθε σαββατοκύριακο που δεν κάνω ούτε 1 τσιγάρο δεν αισθάνομαι να μου λίπη λείπει.

so_much_win_graphic.png

Δημοσ.

που να πάρει και κατεύθυνση αργότερα ο τοπικ σταρτερ..

τόσες άλλες δραστηριότητες μπορεί να αντιγράψεις απο τους φίλους,το τσιγάρο βρήκες??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...