Προς το περιεχόμενο

Αγορα "πολλων" dvd απο PLAY.com

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εχει κανει ποτε καποιος αγορα πολλων (6-7 set boxes) dvd;

Δεν εχει επιλογη για express παραδοση οπως πχ το αμαζον.

Παλια που ειχα παρει 2 dvd απο το play θυμαμαι ειχαν ερθει μεσα στη βδομαδα.

Δεν ξερω ομως σε ογκωδη παραγγελια αν αλλαζει κατι. Περασαν και 2 χρονια...

Ερχονται σε ενα μεγαλο κουτι, ή τα σπαει σε μικροτερες-περισσοτερες αποστολες;

Απο ποιοτητα συσκευασιας οταν ειναι πολλα τι λεει; Υπαρχει περιπτωση να ερθουν καποια με σπασμενες θηκες κλπ;

Καποιος που εχει κανει το τολμημα; unsure.gif

Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα να αγοράσω από play.com απ'ό,τι θυμάμαι δεν στέλνουν κάτι αξίας μεγαλύτερης από 30 λίρες στην Ελλάδα.Οπότε λογικά θα σπάνε σε πολλές παραγγελίες ή αν είναι κάνα ακριβό boxset δε θα το στέλνουν,σωστά;

• Moderators
Δημοσ.

Παντως το ειχα προχωρησει το μεσημερι και ημουν ενα κλικ απο την ολοκληρωση. Δεν μου ειπε κατι σχετικο με τα 30£, ηταν καπου 110 ευρω... Τωρα που το λες πως και δεν μου εβγαλε κατι;

• Super Moderators
Δημοσ.

Παντως το ειχα προχωρησει το μεσημερι και ημουν ενα κλικ απο την ολοκληρωση. Δεν μου ειπε κατι σχετικο με τα 30£, ηταν καπου 110 ευρω... Τωρα που το λες πως και δεν μου εβγαλε κατι;

Μία φορά, παλιά, που προσπάθησα να πάρω ένα DVD boxset αξίας 169 ευρώ, με άφησε να ολοκληρώσω την αγορά κανονικότατα.

Μετά από 1 ημέρα, στο Order History του play.com μου εμφανίστηκε ακύρωση.

Σημειωτέον ότι είμαι από τους "παλιούς" πελάτες και το play μου επιτρέπει να κάνω αγορές πάνω από 30 λίρες.

• Moderators
Δημοσ.

Μία φορά, παλιά, που προσπάθησα να πάρω ένα DVD boxset αξίας 169 ευρώ, με άφησε να ολοκληρώσω την αγορά κανονικότατα.

Μετά από 1 ημέρα, στο Order History του play.com μου εμφανίστηκε ακύρωση.

Σημειωτέον ότι είμαι από τους "παλιούς" πελάτες και το play μου επιτρέπει να κάνω αγορές πάνω από 30 λίρες.

Τοσο καλα... rolleyes.gif

Οποτε λογικα θα το σπαει σε περισσοτερες αποστολες. Αφου ειναι ετσι τα "σπαω" και μονος, αγοραζοντας μονο μια season σε πρωτη φαση να δω και την ποιοτητα. Ελεγα μηπως σε "μεγαλες" παραγγελιες παιζει καλυτερη σε θεμα "ποιοτητας packaging" αποστολη.

Ποσες μερες κανει κατι να ερθει απο play.com; Ιδια τιμη με το αμαζον τα εχει αλλα νομιζω οτι ειναι πιο γρηγοροι οι του play.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τοσο καλα... rolleyes.gif

Οποτε λογικα θα το σπαει σε περισσοτερες αποστολες. Αφου ειναι ετσι τα "σπαω" και μονος, αγοραζοντας μονο μια season σε πρωτη φαση να δω και την ποιοτητα. Ελεγα μηπως σε "μεγαλες" παραγγελιες παιζει καλυτερη σε θεμα "ποιοτητας packaging" αποστολη.

Ποσες μερες κανει κατι να ερθει απο play.com; Ιδια τιμη με το αμαζον τα εχει αλλα νομιζω οτι ειναι πιο γρηγοροι οι του play.

Έχω καιρό να πάρω από play.com αλλά αν θυμάμαι καλά, γύρω στις 7-10 ημέρες. Συνήθως. :)

• Moderators
Δημοσ.

Για να δουμε λοιπον ποσες μερες θα κανει, το email παντως που μου εστειλαν ειναι αισιοδοξο, αν βγει αληθινο ειναι πιο γρηγοροι απο το αμαζον...(και μιλαμε για δωρεαν μεταφορικα, δεν εχει αλλη επιλογη το play) :

"Please allow 3-5 days delivery."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...