Προς το περιεχόμενο

στα καρφ... hp notebook 349-tv 37αρα lg full hd 399...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πηρα ενα τηλεφωνο για τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ στα Carefour και μου ειπαν οτι ειναι με τον επεξεργαστη celeron 900 (2,2 Mhz) με μνημη 1 G,και σκληρο 160 G.

Αν πηγε καποιος ας επιβεβαιωση τα παραπανω χαρακτηριστικα.

Απο οτι εψαξα βρηκα αυτο να ταιριαζει στην περιγραφη.Αλλα πολυ ακριβα μου φαινονται τα μοντελλα για τα τοσα λιγα που προσφερει αυτο το λαπτοπ.

http://www.skroutz.gr/s/286310/HP-620-WK367EA.html

Δημοσ.

jabar τί ύψος έχεις?

για jabar ειμαι ταπας παντως...1.89...απλως ημουν και ειμαι θαυμαστης του θρυλου απ τα παιδικα χρονια και...

Δημοσ.

Χαλάλι σου ρε, θα βάλω τη γιαγιά μου να σου φτιάξει χειροποίητη λαμπάδα! (@#%$!@#!@$ ό,τι γλύτωσα από τις τηλεοράσεις θα τις πληρώσω σε κουλούρες κεριά xD)

Δημοσ.

Αυτο φιλε μου με τις τοσο μεγαλες διαφορες τιμων αναμεσα σε Lg και samsung στην Ελλαδα με παραξενευει ξερεις γιατι στη Γερμανια που βλεπω απο εδω www.idealo.de δεν εχουν τετοιες διαφορες. Οσο για την σειρα 650, μολις τη βρεις σε προσφορα χτυπησε την, ειναι εκπληκτικη τηλεοραση για τα λεφτα της. Και τελος ναι οντως η lg550 ειναι πολυ καλη λυση αλλα εδω μιλαμε για την 450 που και παλι τις εχω δει διπλα διπλα. Παντως αν καποιος ειναι επαρχια γλιτωνει και τα μεταφορικα και γινεται ακομη μεγαλυτερη ευκαιρια για 399 ευρω

μιλαμε αυτην την στιγμη lg 42ld550 με samsung 40c650 εχουν το λιγοτερο 150 ευρω διαφορα....τι λες αξιζει αυτη η διαφορα??εχω δει τα χρωματα και το μαυρο της samsung και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα με την lg550...στο σπιτι ομως που δεν θα μπορεις να κανεις αυτην την συγκριση των χρωματων με τις οθονες διπλα διπλα,πιστευεις οτι η lg550 θα ικανοποιουσε σε full hd ταινιες?η θα την αισθανομουν λιγη??δεν ξερω αλλα με τρωει...ενω ξερω οτι η samsung ειναι ανωτερη...τα 150 ευρω παραπανω δεν ξερω αν καλυπτουν την ανωτεροτητα της...

Δημοσ.

μιλαμε αυτην την στιγμη lg 42ld550 με samsung 40c650 εχουν το λιγοτερο 150 ευρω διαφορα....τι λες αξιζει αυτη η διαφορα??εχω δει τα χρωματα και το μαυρο της samsung και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα με την lg550...στο σπιτι ομως που δεν θα μπορεις να κανεις αυτην την συγκριση των χρωματων με τις οθονες διπλα διπλα,πιστευεις οτι η lg550 θα ικανοποιουσε σε full hd ταινιες?η θα την αισθανομουν λιγη??δεν ξερω αλλα με τρωει...ενω ξερω οτι η samsung ειναι ανωτερη...τα 150 ευρω παραπανω δεν ξερω αν καλυπτουν την ανωτεροτητα της...

Το θέμα ακριβώς είναι ότι στο σπίτι σου δεν έχεις σύγκριση δίπλα δίπλα τα χρώματα της μιας και της άλλης. Έχω την samsung 32 σειρά 650 lcd (όχι τη led) και μπορώ να πώ ότι όταν μαυρίζει η οθόνη(εννοώ σκοτεινές σκηνές) μαυρίζουν και όλα γύρω γύρω, ακόμα και οι υπότιτλοι. Μιλάμε για αισθητή διαφορά όμως... Αυτό δε μου αρέσει καθόλου. Ό,τι ρυθμίσεις και να κάνω για χρώματα, είτε τις default που έχει είτε χειροκίνητες δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Θα περιμένω να έρθει και η lg για να σας πω διαφορές σε σχέση με samsung (όχι δίπλα δίπλα).

Δημοσ.

Αγόρασα μία από τα carrefour μια που ήθελα 37" αλλά δεν έδινα παραπάνω από 400 ευρώ και νομίζω ότι αγόρασα την καλύτερη δυνατή tv για αυτά τα χρήματα. Η εικόνα της ψηφιακής είναι πολύ καλή - μου βρήκε μόνο τα digea οχι τα κανάλια της ΕΡΤ, μάλλον δεν έχει mpeg2 δεκτη.

Θα τη δοκιμάσω για HD video και player από USB αργότερα.

Δημοσ.

Αγόρασα μία από τα carrefour μια που ήθελα 37" αλλά δεν έδινα παραπάνω από 400 ευρώ και νομίζω ότι αγόρασα την καλύτερη δυνατή tv για αυτά τα χρήματα. Η εικόνα της ψηφιακής είναι πολύ καλή - μου βρήκε μόνο τα digea οχι τα κανάλια της ΕΡΤ, μάλλον δεν έχει mpeg2 δεκτη.

δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει mpeg 2...ξαναπροσπαθησε,σφυξε τα ακρα στις κεραιες για καλυτερο σημα και οτι σου ερθει γενικως για πιο καλο σημα...εγω το παθα σε αποκωδικοποιητη σε διπλη μπριζα κεραιας,που η μια τρυπα εχει πιο ισχυρο το σημα.οταν τον πρωτοβαλα μπηκε στην αδυναμη τρυπα,προγραμματιζα και δεν εβρισκε τα mpeg 2 ενω τον ειχα σε αλλο σπιτι το καλοκαιρι που τα βλεπα ολα...ειναι θεμα σηματος κεραιας κ τπτ αλλο...

Δημοσ.

πιο απλα ο mp4 δεκτης εμπεριεχει το mp2. οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να μην πιανεις...

ξαναδες το....

Δημοσ.

δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει mpeg 2...ξαναπροσπαθησε,σφυξε τα ακρα στις κεραιες για καλυτερο σημα και οτι σου ερθει γενικως για πιο καλο σημα...εγω το παθα σε αποκωδικοποιητη σε διπλη μπριζα κεραιας,που η μια τρυπα εχει πιο ισχυρο το σημα.οταν τον πρωτοβαλα μπηκε στην αδυναμη τρυπα,προγραμματιζα και δεν εβρισκε τα mpeg 2 ενω τον ειχα σε αλλο σπιτι το καλοκαιρι που τα βλεπα ολα...ειναι θεμα σηματος κεραιας κ τπτ αλλο...

πιο απλα ο mp4 δεκτης εμπεριεχει το mp2. οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να μην πιανεις...

ξαναδες το....

ΟΚ θα το ξαναπροσπαθήσω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν αποθαρρυνω κανεναν jabar ισα ισα μη με παρεξηγεις μια χαρα τιμη ειναι. Απλα εχει μαπα πανελ και σε αυτη την κατηγορια για μπατζετ τηλεοραση lcd και οχι led(πεταμενα λεφτα) η σειρα παει Lg ld450<samsung450<ld550<ld650<samsung550(και δεν ειναι και 100Hz)<ld750<samsung650 αυτο ειναι ολο. Τωρα οπως ειπα και πριν ειναι μια καλη τιμη για 37 ιντσες και σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκεις κατι αντιστοιχο. Επισης οι samsung απο 550 και πανω δεν θελουν hack για να παιξουν ταινιες και μαλιστα η 650 παιζει Mkv με Dts . Για τη συγκεκριμενη δεν ξερω τι αρχεια παιζει εκτος τα avi με το hack αν θελει καποιος μου λεει. Αλλα και παλι ενω ειναι σαφως ανωτερες οι samsung εγω θα αγοραζα στα 399 την συγκεκριμενη αν μου χρειαζοταν.

H 32άρα LD450 παίζει μέχρι και flv. Αυτό που είπες για τις Samsung, έχω 2 Β620 (100Hz) και ήθελαν κι αυτές hack για αναπαραγωγή ταινιών μέσω USB. Μάλιστα στα .mkv πρέπει να κάνω και μετατροπή τον ήχο, ενώ στην LG δεν χρειάζεται. Απλά οι Samsung έχουν σαφώς πιο στιβαρή κατασκευή, σε σχέση με την LG που φαίνεται εντελώς ψεύτική. Και μην ξεχνάμε ότι η LG είναι η μόνη εταιρεία που σου αντικαθιστά την τηλεόραση ή την οθόνη αν έχει καμένο pixel. Όλες τις άλλες τις παντρεύεσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...