leftermann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 επειδή ψήνομαι κι εγώ για ένα τέτοιο μηχάνημα: όλες οι μάρκες που κυκλοφορούν στην αγορά το ίδιο είναι; Έχει κανείς κάποια συγκεκριμένη να προτείνει; Πχ "εγώ έχω πάρει την τάδε και είναι καλή". Έχει η μάναμ μία, diva γράφει πάνω σαν μάρκα, και είναι πολύ καλή, αλλά δεν την βρίσκω πουθενά, την είχε πάρει από το Μασούτι με κάτι κουπόνια... Εγω παντως δεν θα επαιρνα ποτε συσκευη που κανει μονο μια δουλεια. Δηλαδή τι άλλο να έφτιαχνε μια τέτοια μηχανή εκτός από ψωμί και μερικά αρτοσκευάσματα;
freedubus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλά εσύ έχεις γυναίκα και θέλεις να πάρεις αρτοπαρασκευαστή;
leftermann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλά εσύ έχεις γυναίκα και θέλεις να πάρεις αρτοπαρασκευαστή; δεν με ξέρεις καλά μου φαίνεται. Η γυναίκα πάει δουλειά από τις 5.30. Αυτή κυνηγάει και σκοτώνει το μαμούθ για να φάμε. Εγώ φυλάω τα παιδιά, ετοιμάζω το ψωμάκι, και μαγειρεύω το μαμούθ με τέχνη περισσή. Και γρινιάζω ναζιάρικα όταν μου τσιμπάει τον πισινό καθώς πλένω τα πιάτα. Συνεπώς, ο αρτοπαρασκευαστής είναι επένδυση στον εαυτό μου. 2
freedubus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Κατάλαβα. Και παραλλάσσοντας τη ρήση γνωστού σέφ θα δηλώσω οτι Εγω παντως δεν θα επαιρνα ποτε γυναίκα που κανει μονο μια δουλεια.
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 επειδή ψήνομαι κι εγώ για ένα τέτοιο μηχάνημα: όλες οι μάρκες που κυκλοφορούν στην αγορά το ίδιο είναι; Έχει κανείς κάποια συγκεκριμένη να προτείνει; Πχ "εγώ έχω πάρει την τάδε και είναι καλή". Έχει η μάναμ μία, diva γράφει πάνω σαν μάρκα, και είναι πολύ καλή, αλλά δεν την βρίσκω πουθενά, την είχε πάρει από το Μασούτι με κάτι κουπόνια... Δηλαδή τι άλλο να έφτιαχνε μια τέτοια μηχανή εκτός από ψωμί και μερικά αρτοσκευάσματα; Οτι δεν θα επαιρνα unit tasker που λεει και ο good eats. Γιατι να γεμιζει η κουζινα με συσκευες που κανουν μια δουλεια μονο? Υπαρχουν τροποι να φτιαξεις ψωμι αρκετα ευκολα http://foodwishes.blogspot.com/search/label/Breads
freedubus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι να γεμιζει η κουζινα με συσκευες που κανουν μια δουλεια μονο? Μπορείς όμως να γεμίσεις την κουζίνα με γυναίκες που κάνουν μια δουλειά μόνο.
KilliK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Xμμ σκεφτομουν και εγω να φτιαχνω το δικο μου ψωμι,αλλα πραγματι ειναι πολυ χρονοβορο αλλα κυριως οικονομικα ασύμφορο εκτος και αν εχεις φουρνο με ξυλα.
greekparot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αυτόν που εχει το lidl απο τις 4/4 το εχει κανείς απο εσάς; Εντυπώσεις; Sent from my iPhone using Insomnia
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Έχει κανείς να προτείνει κάποιον αρτοπαρασκευαστή μέχρι 80€ max;
Xorxhs! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 κιεγω ψαχνομαι, αλλα σε κατι ποιο φθηνο..
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Εννοείται ότι αν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο και με λιγότερα λεφτά, ακόμα καλύτερα.
Alxnks Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 του lidl ειναι καλος, δοκιμασμενος και με 2 ζυμωτηρια, αλλα ειναι 800+ watt. προσφατα πηραμε αυτον, τον ειχε βγαλει ο κωτσοβολος προσφορα απο 109 στα 89 ευρω: http://www.skroutz.gr/s/347899/Kenwood-BM250.html ειναι μονο 480watt και μεχρι στιγμης αψογος.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον θα παραγγείλω αυτόν. Από ότι είδα έχει αρκετές καλές κριτικές. Βγαίνει γύρω στα 60€.
ProDim Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Να πω και εγώ την γνώμη μου μιας και έχουν πάρει οι δικοί μου εδώ και κανα 8μηνο όπως και ένας θείος μου αλλά εκείνος έχει άλλο μοντέλο που φτιάχνει μεγαλύτερες ποσότητες επειδή είναι και περισσότεροι στην οικογένεια. Όταν ξεκίνησε το ψάξιμο υπήρχαν πολλές επιλογές. Άλλες φτηνές άλλες πιο ακριβές και γενικά δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε. Ακούγαμε αρκετές φορές για ***** ώσπου κάποια στιγμή μια κυρία μεγάλη σε ηλικία, είπε του πατέρα μου "αν θες αρτοπαρασκευαστή να πάρεις μόνο *****. είναι οι πιο καλοί". ε αφού είδαμε και ξαναείδαμε και ξαναείδαμε πήγαμε και τον πήραμε. είναι αυτός εδω. Από την μέχρι τώρα χρήση του δεν έχουμε παράπονο. φτιάχνουμε σχεδόν κάθε 2-3 μέρες ψωμί, καμιά πίτσα που και που (που την κάνει τέλεια την ζύμη) κτλ. Έχει αρκετά προγράμματα και αρκετές συνταγές που πιστέψτε με θα σας υπερκαλύψουν. Το μόνο που έχουμε παρατηρήσει είναι το αναδευτήρι που έχει μέσα στον κάδο ότι έχει κάνει λίγο μπόσικο και ίσως να κάνει λίγο θόρυβο παραπάνω απ' ότι στην αρχή. Και για να εξηγήσω καλύτερα, ο κάδος μπαίνει και βγαίνει με ένα τρόπο από την συσκευή ώστε να μπορείς να βάλεις τα υλικά. μέσα του υπάρχει ένας πύρος που πάει και μπαίνει το αναδευτήρι. Η "τρύπα" λοιπόν που έχει το αναδευτήρι και κουμπώνει στον πύρο έχει ξεχειλώσει με αποτέλεσμα να έχει μπόσικο. όταν τον είχαμε πάρει έμπαινε με το ζόρι στον πύρο, σε σημείο που κοιταζόμασταν με τον πατέρα μου και λέγαμε λες να φύγει κατά το ανακάτεμα? τελικά δεν έφυγε και όταν τελείωσε φάγαμε ένα πολύ ωραίο μπριοζ!!! τώρα όσον αφορά την διαδικασία αν και εγώ δεν την έχω κάνει αλλά την έχω δει, βάζεις ότι σου λέει το βιβλιαράκι με τις συνταγές μέσα στον κάδο και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους. Αν χρειαστεί να ρίξεις κάτι επιπλέον κατά την διαδικασία βαράει το καμπανάκι, ανοίγεις το καπάκι, βάζεις αυτό που θες και συνεχίζει. ελπίζω να σας βοήθησα. Καλό Σαββατοκύριακο.
TakisStathis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Και ποιον; Θα τον συστήνατε; Εδώ και περίπου 1 χρόνο φτιάχνω δικό μου ψωμί. Ψωμί φούρνου δεν έτρωγα ποτέ μου διότι δεν μου άρεσε, δεν είχε γεύση. Το ένιωθα σαν ένα άγευστο αφρώδες πράγμα. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις (κυρίως σε χωριά ή μικρές πόλεις) όλοι οι φούρνοι έχουν αυτό το -ο Θεός να το κάνει- ψωμί. Μου τρώει πολύ χρόνο όμως. Ζύμωμα, φούσκωμα, φούρνισμα... με κλείνει για ~2 ώρες περίπου κάθε φορά. Και είναι και αρκετά κουραστική διαδικασία όταν γίνεται συχνά. Οπότε σκέφτηκα να πάρω κάποιον αρτοπαρασκευαστή, αυτοματοποιώντας λίγο την διαδικασία. Όποιος έχει, θα ήθελα να μου περιγράψει τη διαδικασία η οποία απαιτείται για να φτιαχτεί ψωμί με αυτό το μηχάνημα. Και πως είναι το τελικό αποτέλεσμα, αν συγκρίνεται ή όχι με το κανονικό ζυμωτό. Γράφω το σχόλιο για τους καινούργιους στο θέμα. Έχω αρτοπαρασκευαστή εδώ και 10 χρόνια, όταν ήταν πανάκριβοι (από τελεμάρκετινγκ). Δεν τον αλλάζω με τίποτε, όχι μόνο για την οικονομία αλλά και για την ποιότητα του ψωμιού. Είναι πανεύκολος και πολύ πρακτικός, τόσο που έγινε το τυπικό μου δώρο γάμου. Όλοι είναι ίδιοι εκτός από ένα μοντέλλο Kenwood, που ψήνει με ατμό, αλλά είναι πολύ ακριβό. Εύκολα, μπορείς να βρείς και προσφορές σε πολύ καλές τιμές. Εγώ γκουγκλάρισα και είδα και κουπόνι προσφοράς, γιατί ετοιμάζομαι για ένα δώρο ακόμη...Την προσφορά την είδα εδώ. Είναι στα 50 ευρώ και νομίζω αξίζει. Να πω και εγώ την γνώμη μου μιας και έχουν πάρει οι δικοί μου εδώ και κανα 8μηνο όπως και ένας θείος μου αλλά εκείνος έχει άλλο μοντέλο που φτιάχνει μεγαλύτερες ποσότητες επειδή είναι και περισσότεροι στην οικογένεια. Όταν ξεκίνησε το ψάξιμο υπήρχαν πολλές επιλογές. Άλλες φτηνές άλλες πιο ακριβές και γενικά δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε. Ακούγαμε αρκετές φορές για ***** ώσπου κάποια στιγμή μια κυρία μεγάλη σε ηλικία, είπε του πατέρα μου "αν θες αρτοπαρασκευαστή να πάρεις μόνο *****. είναι οι πιο καλοί". ε αφού είδαμε και ξαναείδαμε και ξαναείδαμε πήγαμε και τον πήραμε. είναι αυτός εδω. Από την μέχρι τώρα χρήση του δεν έχουμε παράπονο. φτιάχνουμε σχεδόν κάθε 2-3 μέρες ψωμί, καμιά πίτσα που και που (που την κάνει τέλεια την ζύμη) κτλ. Έχει αρκετά προγράμματα και αρκετές συνταγές που πιστέψτε με θα σας υπερκαλύψουν. Το μόνο που έχουμε παρατηρήσει είναι το αναδευτήρι που έχει μέσα στον κάδο ότι έχει κάνει λίγο μπόσικο και ίσως να κάνει λίγο θόρυβο παραπάνω απ' ότι στην αρχή. Και για να εξηγήσω καλύτερα, ο κάδος μπαίνει και βγαίνει με ένα τρόπο από την συσκευή ώστε να μπορείς να βάλεις τα υλικά. μέσα του υπάρχει ένας πύρος που πάει και μπαίνει το αναδευτήρι. Η "τρύπα" λοιπόν που έχει το αναδευτήρι και κουμπώνει στον πύρο έχει ξεχειλώσει με αποτέλεσμα να έχει μπόσικο. όταν τον είχαμε πάρει έμπαινε με το ζόρι στον πύρο, σε σημείο που κοιταζόμασταν με τον πατέρα μου και λέγαμε λες να φύγει κατά το ανακάτεμα? τελικά δεν έφυγε και όταν τελείωσε φάγαμε ένα πολύ ωραίο μπριοζ!!! τώρα όσον αφορά την διαδικασία αν και εγώ δεν την έχω κάνει αλλά την έχω δει, βάζεις ότι σου λέει το βιβλιαράκι με τις συνταγές μέσα στον κάδο και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους. Αν χρειαστεί να ρίξεις κάτι επιπλέον κατά την διαδικασία βαράει το καμπανάκι, ανοίγεις το καπάκι, βάζεις αυτό που θες και συνεχίζει. ελπίζω να σας βοήθησα. Καλό Σαββατοκύριακο. το service της kenwood είναι ο Κουμπής (210 2854880). Έχει κανείς να προτείνει κάποιον αρτοπαρασκευαστή μέχρι 80€ max; Δες αυτόνστα 50 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα