Προς το περιεχόμενο

Ποιον απο τους 3?

Loca87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας και καλωσαβρηκα..

Εχω καταληξει στα εξης λαπτοπ μιας και συμφωνα με τα specs ειναι αρκετα καλα..

Ηp

Tosiba

kαι τελευταιο το εξης dell

To dell ειναι το πιο αδυναμο σε specs αλλα μου αρεσει εμφανισιακα και (ποιοτικα το ειδα απο κοντα..)

Επισης με ιντριγκαρει και η εμφανιση του Hp και τα πολυ καλα specs του..Αλλα δεν βλεπω καποιο review πουθενα εχει κανεις προσωπικη αποψη?

Αν αγορασω τον hp θα αγορασω και το extra care αν και συμφονα με τον νομο εχω εξαρχης 2 χρονια εγγυηση..

?Το λαπτοπ θα χρησιμοποιηθεί για λιγο απο ολα και gaming ..

Λοιπον τι λετε?

Δημοσ.

Αν αγορασω τον hp θα αγορασω και το extra care αν και συμφονα με τον νομο εχω εξαρχης 2 χρονια εγγυηση..

Οπως ειναι ο νομος δε βγαινει κανενα ξεκαθαρο συμπερασμα για κατι τετοιο. Ουτε δικηγορος ουτε η ΓΓΚΑ μου εχουν πει οτι ισχυει αυτο που αναφερεις. Στο forum μπορεις να βρεις εκτεταμμενη συζητηση γι αυτο το θεμα

Δημοσ.

Προσωπικη εμπειρια δεν εχω αλλα απο διαφορα που εχω διαβασει πολλοι το εχουν καταφερει να το κανουν πραξη..

Τελοσπαντν ας μεινουμε οn topic και στην επιλογη ενος των 3...

Δημοσ.

Παροτι το dell ειναι πολυ καλο, θα σου προτεινα να πας σε i5 και μονο.

Γιατι σε λιγο καιρο οι i3 θα θεωρουνται.. παλιοι με τους νεους επεξεργαστες που βγαινουν.

Δημοσ.

Παροτι το dell ειναι πολυ καλο, θα σου προτεινα να πας σε i5 και μονο.

Γιατι σε λιγο καιρο οι i3 θα θεωρουνται.. παλιοι με τους νεους επεξεργαστες που βγαινουν.

Μην νομίζεις ό,τι έχουν τρελλές διαφορές στις επιδόσεις οι i3 με τους i5 , οι i7 έχουν αισθητή διαφορά σε επιδόσεις ( όχι σε όλα τα μοντέλα όμως ) !!

:rolleyes:

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον none14 για το μοντελο που προτεινει.

Εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα..

Και ειναι και το πιο οικονομικο απο ολα.

Δημοσ.

Δες και αυτόν.

Τι λέτε ρε παιδιά στον άνθρωπο?

890Ε για ι3??

Αυτο το μοντέλο της lenovo έχει σταματήσει να κυκλοφορεί (δες το επίσημο site) άσε που μπορεί να το βρει 200Ε λιγότερα εδώ

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας..Σε Lenovo δεν θελω να παω λογο οθονης μιας και την ειδα απο κοντα και εκτος του τοι ειναι σχετικα χαμηλης φωτεινότητας λειτουργει ανετα και σαν καθρέφτης σπιτιου :mrgreen: ..

Ο Dell που μου προτινετε τον ειχα δει και εγω αλλα λεω να αγορασω κατι τωρα γιατι σε ενα ενα μηνα μπορει να ξανασκευτω και αλλα να ψαξω παλι και ου το καθεξης..

Αυτος οXps ειναι λιγο αδυναμος σε specs..Aπο το γνωριζω τα xps ειναι πιο επαγγελματικα μοντελα...

Εγω απο τους 3 που αναφερθηκα στο πρωτο μου post εχω μια συμπαθεια στον Hp..Eχει και δυνατα specs και εμφανιση που μου αρεσει..Εχει δει κανεις απο κοντα το συγκεκριμενο μοντελο?

ΒΡηκα και μια μικρη παρουσιαση εδω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...