Προς το περιεχόμενο

PSU Silverstone OP-650 -> 49,90€ στο Πλαίσιο

ninos30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

.

.

- Το γειωμένο έχει να κάνει και με το κουτί σου. Όλα τα καλά κουτιά είναι γειωμένα.

.

.

Αυτο με ανχωσε λιγο..

Υπαρχει τροπος να το καταλαβουμε?

Πχ το κουτι που το εβαλα ειναι το Gigabyte GZ-X6.

Στα specs δεν λεει κατι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Τιποτα φιλε μου, μην αγχωνεσαι γιαυτα.

Και οι 100000 ωρες ειναι τελειως θεωρητικες, οποτε σε συνθηκες εργαστηριου, ναι, βγαζει 11,5 χρονια συνεχως αναμμενο.

Σε συνθηκες σπιτιου, βγαζει συνηθως λιγοτερο, δηλαδη 6-7-8 χρονια ας πουμε, συνεχους λειτουργιας ε.

Δηλαδη αν το αναβεις 4 ωρες τη μερα, βγαζει εξαπλασια χρονια. Οποτε δεν εχεις να ασχολεισαι ΚΑΝ με αυτο, θα εχεις αλλαξει 2-3 PC και το τροφοδοτικο θα ειναι ακομα μια χαρα.

Παιδια ελεος να συζηταμε τωρα για διαρκεια ζωης.

Αν δεν βγαλει ελαττωμα ή δεν καει απο βραχυκυλωμα, 100 χρονια θα δουλευει.

Οπως ειπα, εγω εχω ενα Enermax απο Ιαν 2003 και μεχρι τωρα δουλευε με ολα τα κατα καιρους PC.

Εφτασα να το εχω 1 χρονο με PhenomII X4 965 + 5850, και δεν ειχε ουτε 24πινο για μητρικη (την αφησα ετσι γιατι επαιζε και με τα 20), ουτε 8πινο (εβαλα μετατροπεα), ουτε καν ενα 6πινο peg για vga, με μετατροπεις απο molex εβαλα 2 για την 5850...

Συν ολους τους sata μετατροπεις για 6 δισκους, συν 2 DVD, συν ενα front panel με ροοστατες για ανεμιστηρες.

Επαιζε, αλλα στο οριο, και στα games στοφαρε ο ανεμιστηρας στο full.

Τωρα με το Silverstone ανεπνευσε το συστημα. Και ειναι αθορυβο τελειως.

Τα δε καλωδια τα χρησιμοποιω σχεδον ολα.

Μονο ο ενας κλαδος με τα molex ειναι σε αχρηστια, τον παραχωσα απο πανω.

Και τα 2 περισσευουμενα 6πινα PEG τα εχω δεσει εκει στο πλαι και θα τα βγαλω σε λιγο καιρο που σκοπευω να δοκιμασω ενα CrossFire 5850.

Ευχαριστω και εγω ολους για την πληροφορηση.

post-41359-36998_thumb.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Got mine!!!

Έτοιμο για να μπεί στη σύνθεσή μου.

Απογευματάκι το παρήγγειλα,το επόμενο το μεσημέρι τα περάλαβα από το κατάστημα στην Π.Π.Γερμανού.

1000 thanks στο παλικάρι που τα ανακάλυψε και σε όσους το υπενθύμησαν :)

• 8 μήνες μετά...

Την Παρασκευή που μας πέρασε παρέδωσε πνεύμα.

Κάηκε.

Το πάω στο πλαίσιο, το τσεκάρουν και μου λένε ότι κάηκε.

Ίδιο δεν μπορούσαν να βρουνε και μου λέει ο τεχνικός ότι για το σύστημά μου, αυτό που έχουν διαθέσιμο και πρέπει να πάρω (συμπληρώνοντας βέβαια τη διαφορά) είναι αυτό

Στο τσιγκούνη υπάρχει σε κατάστημα 10 ευρώ φθηνότερο.

Ρωτάω τον τεχνικό αν γίνεται να μου κόψουν πιστωτικό και μου λέει ότι δεν γίνεται και δεν μπορεί να το κάνει αν δεν τον πεί ο ανώτερός του.

Του λέω δώστε μου ένα ίδιο (όπως ρητά λέει η εγγύηση) και μου λέει είναι αδύνατο γιατί δεν μπορούμε να βρούμε.

(Σώνει και καλά να αγοράσω το δικό τους δλδ...)

Ζήτησα τον διευθυντή του καταστήματος.

Του εξήγησα τι έγινε και του είπα ότι θέλω πιστωτικό γιατί δεν θέλω να πληρώσω το τροφοδοτικό τους 10 ευρώ παραπάνω ενώ μπορώ να το πάρω από άλλο κατάστημα.

Ο διευθυντής πρόθυμα και χωρίς μα, μου και ιστορίες έδωσε εντολή να μου κόψουν 10 ευρώ από την τιμή που είχαν, και να μου το δώσουν στην τιμή που το βρήκα στον τσιγκούνη.

Γράφω την ιστορία γιατί όπως πρέπει να λέμε τα στραβά πρέπει να λέμε και τα σωστά.

Και οι 2 με τους οποίους μίλησα πάντως (τεχνικός και διευθυντής) ήταν ευγενικότατοι και ειδικά ο διευθυντής.

Από ότι βλέπω στο μπακαλο site δεν έχει πλέον τη μάρκα Silverstone αλλά έμεινα έκπληκτος βλέποντας τη νέα (μπορεί να είναι κ παλιά έχω να μπω καιρό) μαρκα τροφοδοτικών.....ναι αγωνία....Turbo-X. Μπράβο στο πλαίσιο, την έφερε και σκόπευα να παραγγείλω από το ebay κανα τέτοιο :P. Ήδη ξυλώνω το Corsair

Αλήθεια ξέρουμε τι πραγματικά είναι κ τους κολάν το λογότυπο?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU.htm?Manufacturer=Turbo-X

Την Παρασκευή που μας πέρασε παρέδωσε πνεύμα.

Κάηκε.

Το πάω στο πλαίσιο, το τσεκάρουν και μου λένε ότι κάηκε.

Ίδιο δεν μπορούσαν να βρουνε και μου λέει ο τεχνικός ότι για το σύστημά μου, αυτό που έχουν διαθέσιμο και πρέπει να πάρω (συμπληρώνοντας βέβαια τη διαφορά) είναι αυτό

Στο τσιγκούνη υπάρχει σε κατάστημα 10 ευρώ φθηνότερο.

Ρωτάω τον τεχνικό αν γίνεται να μου κόψουν πιστωτικό και μου λέει ότι δεν γίνεται και δεν μπορεί να το κάνει αν δεν τον πεί ο ανώτερός του.

Του λέω δώστε μου ένα ίδιο (όπως ρητά λέει η εγγύηση) και μου λέει είναι αδύνατο γιατί δεν μπορούμε να βρούμε.

(Σώνει και καλά να αγοράσω το δικό τους δλδ...)

Ζήτησα τον διευθυντή του καταστήματος.

Του εξήγησα τι έγινε και του είπα ότι θέλω πιστωτικό γιατί δεν θέλω να πληρώσω το τροφοδοτικό τους 10 ευρώ παραπάνω ενώ μπορώ να το πάρω από άλλο κατάστημα.

Ο διευθυντής πρόθυμα και χωρίς μα, μου και ιστορίες έδωσε εντολή να μου κόψουν 10 ευρώ από την τιμή που είχαν, και να μου το δώσουν στην τιμή που το βρήκα στον τσιγκούνη.

Γράφω την ιστορία γιατί όπως πρέπει να λέμε τα στραβά πρέπει να λέμε και τα σωστά.

Και οι 2 με τους οποίους μίλησα πάντως (τεχνικός και διευθυντής) ήταν ευγενικότατοι και ειδικά ο διευθυντής.

Σωστο τι εννοεις φιλε μου?Οτι πηγες τροφοδοτικο 650watt κ σου εκαναν χαρη κ σου εδωσαν χωρις να δωσεις διαφορα τροφοδοτικο 500watt???Ας μην λεμε οτι θελουμε ρε παιδια....

Σωστο τι εννοεις φιλε μου?Οτι πηγες τροφοδοτικο 650watt κ σου εκαναν χαρη κ σου εδωσαν χωρις να δωσεις διαφορα τροφοδοτικο 500watt???Ας μην λεμε οτι θελουμε ρε παιδια....

Ακριβως. Και εν πασει περιπτωσει, "σωστοι" θα ηταν αν εφοσον δεν υπηρχε με τιποτα τροπος να σου δωσουν το ιδιο καινουργιο να σου εδιναν τα χρηματα σου πισω (οχι πιστωτικο, μετρητά).

Αυτο που ζητησες εσυ (πιστωτικο --- το οποιο αληθεια τι θα το εκανες αφου psu θα επαιρνες απο αλλου, θα τους το 'χαριζες' αγοραζοντας κατι αλλο επιπλεον; --- ή -10 ευρω στην αντιπροταση χειροτερου προϊοντος!) ηταν ουσιαστικα... προσφορα για αυτους και σιγουρα θα την δεχονταν (καποιος αρμοδιος προϊσταμενος δηλαδη και οχι τεχνικος που δεν εχει αρμοδιοτητα για τετοιους "διακανονισμους"). Απο κει και περα για να τους χαρακτηριζαμε πραγματικα "σωστους" θα επρεπε να σου προτεινουν μονοι τους αλλο προϊον ιδιων (ολοϊδιων) χαρακτηριστικων χωρις την παραμικρη επιβαρυνση ή να σου δωσουν αντιστοιχο νεοτερο μοντελο της Silverstone, παντα φυσικα με την δικη σου συγκαταθεση (γιατι αν μαθεις τι θα απογινει το καμενο σου εκει που θα το στειλει η Πλαισιάρα θα καταλαβεις γιατι δεν ειναι καθολου "σωστοι" στην περιπτωση σου οπως και σε πολλες αλλες).

Οι εγυήσεις δεν είναι για αντικατάσταση ίσης αξίας χρηματικής (και όχι χαρακτηριστικών),εφόσον δεν υπάρχει ακριβώς ίδιο προϊόν?? :wacko:

Του έχει αντικατασταθεί κανενός οτιδήποτε με κάτι "καλύτερο"?

Δεν το παίζω έξυπνος.

Ρωτάω γιατί μου φαίνεται λίγο περίεργο αυτό.

@ Tenshi

Στα turbox αναφέρεσαι για 60% efficiency?

Ναί, για τα χαρακτηριστικά των PSU (Value/Real) έλεγα.

Δράττοντας της ευκαιρίας πάντως με αυτό που είπες,οι εγγυήσεις αν θυμάμαι καλά απο τα "χρυσά χρόνια" που το Πλαίσιο (και κάθε Πλαίσιο) είχε σωστό aftermarket support,η αντικατάσταση γινόταν μόνο με προϊόν αντίστοιχων χαρακτηριστικών ασχέτως τρέχουσας τιμής και αρχικής τιμής αγοράς.Το ποιο σύνηθες μάλιστα ήταν να "ρίχνουν" τον πελάτη με μια τέτοια κίνηση (DDR2 μνήμες).

Μακάρι να ίσχυε η εγγύηση με βάση την χρηματική αξία.Θα άλλαζα ανα 6μηνο πανάκριβες κάρτες γραφικών με το μεταγενέστερο μοντέλο,αφού θα καίγονταν τυχαία εντός εγγύησης...;)

Η εγγυηση ειναι οτι καθε φορα τους βολευει...Κανονικα ειναι ιδιων ειναι ανωτερων χαρακτηριστικων οσον αφορα τον νομο.Δηλαδη αν σου δωσω εγω μια μητρικη καμενη 3 χρονων με εγγυηση και δεν εχουν να σου αλλαξουν θα σου δωσουν πισω τα 300 ευρω που γραφει η αποδειξη?Θα σου πουν οτι τελευταια την πουλουσαν 10 ευρω πριν σταματησει η κυκλοφορια της κ θα σε υποχρεωσουν να παρεις οποια θελουν αυτοι....Τοσο απλα ειναι τα πραγματα...Την εχω πατησει απειρες φορες με το Πλαισιο και για αυτο δεν προκειται να ξαναγορασω απο αυτους....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...