andrikakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σας!!! Χρειάζομαι την βοήθειά σας! Σήμερα το μεσημέρι πήγα να ανοίξω το laptop μου....Άνοιγε μία χαρά και μια στιγμή όταν πήγε να βγει η σημαία των windows (εκκίνηση των windows) εκεί κόλλησε....Δεν έκανε τίποτα..... Έβαλα το cd των windows και όταν πάτησα διόρθωση αλλά έψαχνε πολύ ώρα να βρει το λειτουργικό αλλα δεν το έβρισκε..... Το έκλεισα και πάτησα την διόρθωση κατά την εκκίνηση.... Δεν έβρισκε για ΠΟΛΥ ώρα!(περίπου μισή)...Μετά μου έβγαλε να κάνει επαναφορά συστήματος...Περίπου πάλι μετά απο μισή ώρα έγινε (βασικά δεν είμαι σίγουρος επειδή έλειπα)... Μετά άνοιξε και εμφανίστηκε (επιτέλους) η σημαία (εκκίνηση των windows) αλλά και πάλι δεν άνοιγαν....(η σημαία κουνιέται!) Στην ασφαλή λειτουργία όταν φορτώνει κολλάει πάλι και δεν κάνει τίποτα!!!!! Με λίγα λόγια ότι και να κάνω το καθυστερεί ΠΟΛΥΥΥΥ ώρα! Σας παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει η υποψιάζεται κάτι ας με βοηθήσει!!! Έχω κάποια σημαντικά αρχεία μέσα και δεν θέλω να κάνω format! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... *χρησιμοποιώ windows 7
nikos903 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Όλα τα λάπτοπ την παθαίνουν τώρα τελευταία... Κατέβασε το hirens boot cd, γράψε το σε ένα cd και μπούταρε απο εκεί, μετά με τα προγράμματα που έχει μέσα κάνε έλεγχο στις μνήμες (memtest86+) και στον δίσκο(ανάλογα την μάρκα του δίσκου το πρόγραμμα είναι στα hdd testing). Τα αρχεία μπορείς να τα πάρεις με κάποια mini xp έκδοση που έχει μέσα το cd αυτό ή να βάλεις κάποιο unix αμα θες για να τα πάρεις απο εκεί σε ένα φλασάκι ή εξωτερικό δίσκο ή cd-dvd. Απο θερμοκρασίες πως τα πάει το λάπτοπ (έτσι για να ξέρουμε...)... Υ.Γ Πάντως ξαναδοκίμασε με την επιδιόρθωση, μπορεί να το δει την 2η-3η-Νοστή φορά, ποτέ δεν ξέρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.