dark_banishing Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα, που είμαι φαγανό παιδί, θα με αντέχει; επίσης, μπορώ να την μετακινώ συχνά (αν χαλάει το υλικό από κάτω ή όχι δηλαδή) ; Μέχρι 100 κιλά που είναι ένας φίλος μου, τον βολεύει μια χαρά. Δεν τσουλάει εύκολα. Την σηκώνω με τα χέρια για να την μετακινήσω. Είναι βαριά βέβαια αλλά όχι τόσο που να μην μπορείς.. Την προτείνω και για τσάμπιονς λιγκ.. Έχει αντικαταστήσει τον καναπέ μου. Τα ηχεία πάντως μεγάλη μάπα. Θέλει ένα καλώδιο για το ρεύμα και ένα για τον ήχο από την tv, γεμίζεις καλώδια το σπίτι, δε βολεύει.
insomniaK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 alexzzzzzzzzzzzz, θα σε φτιάξω, ψάξε για bean bag chair. Αραλίκια! (2 μέρες μου πήρε να θυμηθώ την κωλοορολογία.)
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέχρι 100 κιλά που είναι ένας φίλος μου, τον βολεύει μια χαρά. Δεν τσουλάει εύκολα. Την σηκώνω με τα χέρια για να την μετακινήσω. Είναι βαριά βέβαια αλλά όχι τόσο που να μην μπορείς.. Την προτείνω και για τσάμπιονς λιγκ.. Έχει αντικαταστήσει τον καναπέ μου. Τα ηχεία πάντως μεγάλη μάπα. Θέλει ένα καλώδιο για το ρεύμα και ένα για τον ήχο από την tv, γεμίζεις καλώδια το σπίτι, δε βολεύει. nice... άμα βρω θα την πάρω (γιατί δεν έχει από ότι βλέπω). Τα ηχεία έτσι και αλλιώς δεν με ενδιαφέρουν alexzzzzzzzzzzzz, θα σε φτιάξω, ψάξε για bean bag chair. Αραλίκια! (2 μέρες μου πήρε να θυμηθώ την κωλοορολογία.) Σαν αυτά που έχω στο πρώτο μου ποστ, στο link στο νο 11;;; μην το ψάχνεις ρε... αυτήν λέω...
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 έχεις shop από την 'ερμανία; θέλουμε να φτάσει κάπως στο Ντυσελντόρφ
alexzzz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ξανά έφερε το πλαίσιο αούτη πα την καρέκλα και την παρήγγειλα. Αν δεν μου αρέσει τον dark_banishingα θα κυνηγήσω... αλλά αν μου αρέσει μην περιμένεις ευχαριστώ, θα το παίξω βεντέτα.
klainmaingr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Gaming καρέκλα χωρίς κάπου να ακουμπάς τα χέρια σου, δεν είναι gaming καρέκλα.
alexzzz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Gaming καρέκλα χωρίς κάπου να ακουμπάς τα χέρια σου, δεν είναι gaming καρέκλα. και τώρα δεν ακουμπάω πουθενά ρααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.