Προς το περιεχόμενο

UPS Αν ισχύει είναι καλή προσφορά

powerthunder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H μ@λ@κι@ είναι ότι όλα αυτα τα κατα λάθος γίνονται αποκλειστικά και μόνο για να πετυχαίνουν μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πελατολόγιο και για να έχουν τα προσωπικά μας στοιχεία.εκει είναι που θέλουν άγριο κράξιμο αλλα και καμπάνες οικονομικού επιπέδου.αλλα σε ποιον τομέα υπάρχει προστασία του πολίτη ώστε να υπάρξει και στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.σε ένα καθυστερημενο κράτος πρέπει να το καταλάβουμε ότι όλα αυτα είναι τελευταία τρύπα της φλογερας.υπάρχουν εξαιρέσεις αλλα αυτές δυστυχώς είναι για να τρέφουν ελπίδες και τίποτε άλλο.

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H μ@λ@κι@ είναι ότι όλα αυτα τα κατα λάθος γίνονται αποκλειστικά και μόνο για να πετυχαίνουν μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πελατολόγιο και για να έχουν τα προσωπικά μας στοιχεία.εκει είναι που θέλουν άγριο κράξιμο αλλα και καμπάνες οικονομικού επιπέδου.αλλα σε ποιον τομέα υπάρχει προστασία του πολίτη ώστε να υπάρξει και στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.σε ένα καθυστερημενο κράτος πρέπει να το καταλάβουμε ότι όλα αυτα είναι τελευταία τρύπα της φλογερας.υπάρχουν εξαιρέσεις αλλα αυτές δυστυχώς είναι για να τρέφουν ελπίδες και τίποτε άλλο.

Και αυτό το καταφέρνουν με μια "προσφορά" σε ένα ups, χωμένο κάπου στην ιστοσελίδα? :huh:

Αν ήταν κάτι που το διαφήμιζαν ή το είχαν πρώτη μούρη στο site να το καταλάβω..

Δεν πας να τραβήξεις κόσμο με ένα UPS.. να ήταν το ps3 και τα παιχνίδια του παπασωτηρίου, να το καταλάβω..

Δημοσ.

Πριν 4-5 χρόνια το e-shop πανηγύριζε στις εφημερίδες για πρωτιά σε επισκέψεις. Όλως τυχαία εκείνο το μήνα είχε βγάλει μούφες προσφορές σε σκληρούς αν θυμάμαι καλά. Φτηνά απατεωνίστικα κολπάκια ...

Δημοσ.

@johniexox:δεν χρειάζεται να είναι πρωτοσέλιδο ούτε καμία προσφορά πχ τηλεόραση 50 ιντσες απο 1500 ευρω στα 300.δες στο τρέχον θέμα πόσοι απο εμάς κάναμε εγγραφη για να σιμπησουμε την προσφορά. Φαντασου ότι είμαστε και ψυλλιασμενοι.

Και μην ξεχνάμε το πλαίσιο πόσες φορές έχει κάνει λάθη κ πόσοι έχουν γραφτεί για να αποκτήσουν αυτα τα λάθη.

Δημοσ.

Και εδω τα ίδια

Αγαπητέ πελάτη,

Σχετικά με την παραγγελία σας για το προϊόν με κωδικό 0305444 και την περιγραφή MGE UPS Pulsar Ellipse Premium 500 - UPS - 280 Watt - 480 VA, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος η περιγραφή του προϊόντος αυτού καταχωρήθηκε εσφαλμένα, καθώς ο κωδικός αυτός αφορά το ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ MGE PROTECTION STRIP 4 και όχι το UPS , με αποτέλεσμα και η, εξ αυτού του λόγου ασυνήθιστα χαμηλή τιμή του, να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ως εκ τούτου σας ζητούμε συγγνώμη αλλά και την κατανόηση σας για την μη εκτέλεση την παραγγελίας σας, η οποία έχει ήδη ακυρωθεί σύμφωνα με τους δημοσιευμένους στην ιστοσελίδα μας όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τις πωλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι στην περίπτωση που η παραγγελία σας εμπεριέχει και άλλα προϊόντα,η διεκπεραίωση αυτών θα γίνει μεμονωμένα.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση/διευκρίνιση

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Public.gr

Δημοσ.

Και εμένα ήρθε το συγκεκριμένο mail και τους απάντησα

Στις 1 Φεβρουαρίου 2011 1:22 μ.μ., ο χρήστης PUBLIC INFO <[email protected]> έγραψε:

Αγαπητέ πελάτη,

Σχετικά με την παραγγελία σας για το προϊόν με κωδικό 0305444 και την περιγραφή MGE UPS Pulsar Ellipse Premium 500 - UPS - 280 Watt - 480 VA, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος η περιγραφή του προϊόντος αυτού καταχωρήθηκε εσφαλμένα, καθώς ο κωδικός αυτός αφορά το ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ MGE PROTECTION STRIP 4 και όχι το UPS , με αποτέλεσμα και η, εξ αυτού του λόγου ασυνήθιστα χαμηλή τιμή του, να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ως εκ τούτου σας ζητούμε συγγνώμη αλλά και την κατανόηση σας για την μη εκτέλεση την παραγγελίας σας, η οποία έχει ήδη ακυρωθεί σύμφωνα με τους δημοσιευμένους στην ιστοσελίδα μας όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τις πωλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι στην περίπτωση που η παραγγελία σας εμπεριέχει και άλλα προϊόντα,η διεκπεραίωση αυτών θα γίνει μεμονωμένα.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση/διευκρίνιση

Με εκτίμηση,

Public.gr

Ασφαλώς και δεν με ενδιαφέρει το πολύμπριζο MGE PROTECTION STRIP 4 !!!!

Ως εκ τούτου μιας και νιώθω εξαπατημένος, {ασχέτως αν υπάρχουν οροι και προυποθέσεις στις πωλήσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος} ,παρακαλώ όπως διαγράψετε τα προσωπικά μου στοιχεία από τη βάση δεδομένων μιας και δεν έχω σκοπό να ξαναεπισκευτώ το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ούτε καν σαν επισκέπτης.

Δημοσ.

Και εμένα ήρθε το συγκεκριμένο mail και τους απάντησα

Στις 1 Φεβρουαρίου 2011 1:22 μ.μ., ο χρήστης PUBLIC INFO <[email protected]> έγραψε:

Αγαπητέ πελάτη,

Με εκτίμηση,

Public.gr

Ασφαλώς και δεν με ενδιαφέρει το πολύμπριζο MGE PROTECTION STRIP 4 !!!!

Ως εκ τούτου μιας και νιώθω εξαπατημένος, {ασχέτως αν υπάρχουν οροι και προυποθέσεις στις πωλήσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος} ,παρακαλώ όπως διαγράψετε τα προσωπικά μου στοιχεία από τη βάση δεδομένων μιας και δεν έχω σκοπό να ξαναεπισκευτώ το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ούτε καν σαν επισκέπτης.

Σωστοςςςςςςςςςςςςςς B)

Δημοσ.

Τα ίδια και σε μένα

από <[email protected]>

---------------------------------------------------

Αγαπητέ πελάτη,

Με εκτίμηση,

Public.gr

---------------------------------------------------

Απο kmarios

Αγαπητό PUBLIC

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να εκφράσω την επιθυμία μου

1. Να με διαγράψεται απο το πελατολογίο σας

2. Να διαγράψεται τα ατομικά μου στοιχεία από κάθε βάση δεδομένων στην οποία δύναται να ευρίσκονται

3. Να μην μου αποστείλεται στο μέλλον ενημερωτικό φυλλάδιο με τα προιόντα και τις προσφορές σας.

Με εκτίμηση,

Ο ΜΗ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ

Δημοσ.

Μη Αγαπητό PUBLIC

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να εκφράσω την επιθυμία μου

1. Να με διαγράψεται απο το πελατολογίο σας

2. Να διαγράψεται τα ατομικά μου στοιχεία από κάθε βάση δεδομένων στην οποία δύναται να ευρίσκονται

3. Να μην μου αποστείλετε στο μέλλον ενημερωτικό φυλλάδιο με τα προιόντα και τις προσφορές σας.

Σε περίπτωση που αντιληφθώ ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποιο από τα 3 παραπάνω, επιφυλάσσομαι να προβώ σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να διασφαλίσω τα δικαιώματά μου ως καταναλωτής.

Χωρίς καμία εκτίμηση,

Ο ΜΗ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ

(sorry για την κλοπή. Και btw διαγράψετε)

Δημοσ.

Πάντως, για να μην ξεχνιόμαστε, στην περίπτωση των υπαρκτών (όχι αρχαίων) X10 mini pro το Public έστειλε τα κινητά σε όλους, νομίζω. Τουλάχιστο σε μένα που το είχα παραγγείλει για μια συνάδελφο.

Το UPS δεν υπάρχει, πως να το στείλουν;

Αλλά κάτι για compensation δε θα έβλαπτε λιγάκι, ε καλό μου Public;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...