NiKoS WSN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Που μπορώ να βρω τις βαθμίδες των μελών, πχ newbie-junior member-advanced κλπ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δεν υπαρχουν και πολλες. 0-99 posts: Junior Member 100+ Posts: Senior Member Επισης, καλο ειναι οταν ρωταμε, να βαζουμε ερωτηματικο. 1
NiKoS WSN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ναι έχεις δίκιο ξέχασα να το βάλω το ερωτηματικό. Δεύτερον, κάτι άλλα μέλοι που είναι advanced, newbie έχω δει και άλλα αλλά δεν θυμάμαι; Edit είδα ότι έχω κάνει πάνω από 100 posts γιατί δεν είμαι Senior
parsifal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Οι βαθμίδες στο Insomnia αυτήν τη στιγμή έχουν ως εξής: είδα ότι έχω κάνει πάνω από 100 posts γιατί δεν είμαι Senior Από τη λίστα των μηνυμάτων σου, βλέπω ότι ξεπέρασες τα 100 κάποια στιγμή σήμερα. Η αλλαγή βαθμίδων στα μέλη δε γίνεται αμέσως, αλλά συνήθως τρέχει κάποιο script σε τακτά χρονικά διαστήματα (βραδυνές ώρες κυρίως) που κάνει αυτές τις ενημερώσεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Παρεμπιπτοντως, τα pips τι ακριβως ειναι?
parsifal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Κάτι σαν "badges". Σε άλλα forum software, μπορεί να είναι «αστεράκια» ή άλλες τέτοιες ανοησιούλες. Ignore...
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Κάτι σαν "badges". Σε άλλα forum software, μπορεί να είναι «αστεράκια» ή άλλες τέτοιες ανοησιούλες. Ignore... Οκ roger that
NiKoS WSN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Οι βαθμίδες στο Insomnia αυτήν τη στιγμή έχουν ως εξής: Από τη λίστα των μηνυμάτων σου, βλέπω ότι ξεπέρασες τα 100 κάποια στιγμή σήμερα. Η αλλαγή βαθμίδων στα μέλη δε γίνεται αμέσως, αλλά συνήθως τρέχει κάποιο script σε τακτά χρονικά διαστήματα (βραδυνές ώρες κυρίως) που κάνει αυτές τις ενημερώσεις. Άρα δεν χρειάζεται να είμαι πάνω από 18
parsifal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Αμφιβάλλω ότι υπάρχει τέτοια προϋπόθεση, μάλλον αστεϊσμός ήταν. Αλλά τώρα παρατηρώ ότι δεν υπάρχει σωστή αντιστοιχία των πραγματικών με αυτές του πίνακα. Π.χ. βαθμίδα "Junior Member" δεν υπάρχει στον πίνακα. Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει, μάλλον η αλλαγή του forum software δημιούργησε προβληματάκι εδώ πέρα.
NiKoS WSN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Αμφιβάλλω ότι υπάρχει τέτοια προϋπόθεση, μάλλον αστεϊσμός ήταν. Αλλά τώρα παρατηρώ ότι δεν υπάρχει σωστή αντιστοιχία των πραγματικών με αυτές του πίνακα. Π.χ. βαθμίδα "Junior Member" δεν υπάρχει στον πίνακα. Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει, μάλλον η αλλαγή του forum software δημιούργησε προβληματάκι εδώ πέρα. καλά εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα ούτε με ενδιαφέρει πόσα μηνύματα έχω και τι μέλος είμαι απλά από περιέργεια...
bnvdarklord Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ναι ρε για πλακα το ειπα το ανω των 18
NiKoS WSN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ναι ρε για πλακα το ειπα το ανω των 18 δεν το κατάλαβα, χεχε
JohnXarxas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 δεν το κατάλαβα, χεχε senior member - ενήλικας μέλος κάπως έτσι το σκέφτηκε! Τεσπα.
nikomas50 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ναι ρε για πλακα το ειπα το ανω των 18 Επίσης δεν πρέπει να είσαι άνω των 60 ετών, γι' αυτό και εγώ με περισσότερα από 250 μηνύματα παραμένω junior member. Παρακαλώ να μη γίνει επέμβαση για διόρθωση, μου αρέσει και το χρησιμοποίησα και στην υπογραφή μου !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα