Advertisement Advertisement Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν και πολλες.

0-99 posts: Junior Member

100+ Posts: Senior Member

Επισης, καλο ειναι οταν ρωταμε, να βαζουμε ερωτηματικο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο ξέχασα να το βάλω το ερωτηματικό. Δεύτερον, κάτι άλλα μέλοι που είναι advanced, newbie έχω δει και άλλα αλλά δεν θυμάμαι;

Edit

είδα ότι έχω κάνει πάνω από 100 posts γιατί δεν είμαι Senior

Δημοσ.

Οι βαθμίδες στο Insomnia αυτήν τη στιγμή έχουν ως εξής:

post-43041-0-86663500-1296413397_thumb.png

είδα ότι έχω κάνει πάνω από 100 posts γιατί δεν είμαι Senior

Από τη λίστα των μηνυμάτων σου, βλέπω ότι ξεπέρασες τα 100 κάποια στιγμή σήμερα. Η αλλαγή βαθμίδων στα μέλη δε γίνεται αμέσως, αλλά συνήθως τρέχει κάποιο script σε τακτά χρονικά διαστήματα (βραδυνές ώρες κυρίως) που κάνει αυτές τις ενημερώσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Κάτι σαν "badges". Σε άλλα forum software, μπορεί να είναι «αστεράκια» ή άλλες τέτοιες ανοησιούλες. Ignore...

Οκ roger that :)

Δημοσ.

Οι βαθμίδες στο Insomnia αυτήν τη στιγμή έχουν ως εξής:

post-43041-0-86663500-1296413397_thumb.png

Από τη λίστα των μηνυμάτων σου, βλέπω ότι ξεπέρασες τα 100 κάποια στιγμή σήμερα. Η αλλαγή βαθμίδων στα μέλη δε γίνεται αμέσως, αλλά συνήθως τρέχει κάποιο script σε τακτά χρονικά διαστήματα (βραδυνές ώρες κυρίως) που κάνει αυτές τις ενημερώσεις.

Άρα δεν χρειάζεται να είμαι πάνω από 18

Δημοσ.

Αμφιβάλλω ότι υπάρχει τέτοια προϋπόθεση, μάλλον αστεϊσμός ήταν.

Αλλά τώρα παρατηρώ ότι δεν υπάρχει σωστή αντιστοιχία των πραγματικών με αυτές του πίνακα. Π.χ. βαθμίδα "Junior Member" δεν υπάρχει στον πίνακα. Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει, μάλλον η αλλαγή του forum software δημιούργησε προβληματάκι εδώ πέρα.

Δημοσ.

Αμφιβάλλω ότι υπάρχει τέτοια προϋπόθεση, μάλλον αστεϊσμός ήταν.

Αλλά τώρα παρατηρώ ότι δεν υπάρχει σωστή αντιστοιχία των πραγματικών με αυτές του πίνακα. Π.χ. βαθμίδα "Junior Member" δεν υπάρχει στον πίνακα. Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει, μάλλον η αλλαγή του forum software δημιούργησε προβληματάκι εδώ πέρα.

καλά εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα ούτε με ενδιαφέρει πόσα μηνύματα έχω και τι μέλος είμαι απλά από περιέργεια...

Δημοσ.

Ναι ρε για πλακα το ειπα το ανω των 18 :P

Επίσης δεν πρέπει να είσαι άνω των 60 ετών, γι' αυτό και εγώ με περισσότερα από 250 μηνύματα παραμένω junior member.

Παρακαλώ να μη γίνει επέμβαση για διόρθωση, μου αρέσει και το χρησιμοποίησα και στην υπογραφή μου !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...