prigipa_m Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά θέλω τα φωτα σας, μιας και δεν έχω ξανα ασχοληθεί με SSD Drives.....
isay Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Καλό διάβασμα http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/
TheELF Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Καλά μην τρελαίνεσαι κιόλα με όλα αυτά που λέει το thread βασικά,το μόνο κόλλημα είναι ότι τα XP δεν υποστηρίζουν SATA οπότε πρέπει να βρεις τρόπο να περάσεις τους driver κατά την εγκατάσταση τον XP,αν προσέξεις στην αρχή της εγκατάστασης των WINDOWS σου λέει να πατήσεις F6 αν θες να περάσεις επιπλέον driver,μπορεί να τα διαβάσει μόνο από δισκέτα όμως,αν έχεις καλός αν δεν έχεις πες μας.
TheELF Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δες εδώ αν έχεις απορίες ρώτα. http://maxeasyguide.blogspot.com/2008/04/preparations-for-winxp-installation-cd.html
LouCi4er Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά θέλω τα φωτα σας, μιας και δεν έχω ξανα ασχοληθεί με SSD Drives..... Ο λογος που θελεις να χαντακωσεις τον δισκο και ολο το συστημα (μιας και βλεπω οτι εχεις καλο συστημα αν ειναι συτο της υπογραφης σου) βαζοντας τα αθλια XP και οχι τα Seven ας πουμε ποιος ειναι?Δεν το λεω ειρωνικα,απλα ειμαι περιεργος.
prigipa_m Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ο λογος που θελεις να χαντακωσεις τον δισκο και ολο το συστημα (μιας και βλεπω οτι εχεις καλο συστημα αν ειναι συτο της υπογραφης σου) βαζοντας τα αθλια XP και οχι τα Seven ας πουμε ποιος ειναι?Δεν το λεω ειρωνικα,απλα ειμαι περιεργος. Υπάρχουν και τα Windows 7 64Bit... Dont worry....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 υπάρχει και το XP mode στα win7 επίσης...
prigipa_m Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 υπάρχει και το XP mode στα win7 επίσης... Ναι, το ξέρω αλλα προτιμώ να βάλω τα Windows XP (αν και δεν θα τα χρησιμοποιώ τόσο πολύ όσο τα Windows 7) Δες εδώ αν έχεις απορίες ρώτα. http://maxeasyguide.blogspot.com/2008/04/preparations-for-winxp-installation-cd.html Αμα σας πω ότι δεν κατάλαβα....
TheELF Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Τι δεν κατάλαβες;; Κατεβάζεις και περνάς το nLite κατεβάζεις τον driver για το SATA που έχεις. Steps:1) Get your Windows XP installation disk and copy the contents to a new folder(I named it "WinXp"). 2) Extract the SATA drivers you downloaded into a folder, namely "Floppy 32Bit". (Need help for "Extracting SATA driver from their EXE without Floppy Disk(FD)") 1) αντιγράφεις το περιεχόμενο του CD εγκατάστασης τον XP σε έναν φάκελο στο sklhr;o soy. 2)απο συμπιέζεις το driver για την sata κάρτα σου σε έναν άλλο φάκελο. Από εκεί και μετά ακολουθείς απλά της εικόνες δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να υπάρχει κόλλημα.
prigipa_m Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 κατεβάζεις τον driver για το SATA που έχεις. Μιλάμε για τον SSD σωστά...?
prigipa_m Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Όχι της μητρικής Μέσα στο CD της μητρικής βλέπω έναν φάκελο που λέει: Drivers/RAID/Intel/STOR_all32_f6flpy32_8.9.0.1023_PV(1) και κει μέσα βλέπω Link
rafail1994 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Με το πρόγραμμα θα επιλέξεις αυτό που χρειάζεσαι sata driver
TheELF Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέσα στο CD της μητρικής βλέπω έναν φάκελο που λέει: Drivers/RAID/Intel/STOR_all32_f6flpy32_8.9.0.1023_PV(1) και κει μέσα βλέπω Link Άμα είδες στο link που σου έδωσα στο 8) ένα από αυτά τα αρχεία που μας δείχνεις εσύ επιλέγει και αυτός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.