Προς το περιεχόμενο

κοινη χρηση internet σε xp-7

hackerW32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας,

σήμερα ξαφνικά δεν μπορούσα να μπω στο ιντερνετ, πεδευομουνα 2+ ώρες, μέχρι που πήρα τελεφονο την τελλας.

μετά από πολες δοκιμές ο τύπος μου είπε ότι το μονεμ τα κακάρωσε.. και οτι θα μου το αντικαταστατισει μέχρι την τρίτη..

αυτήν την στιγμή είμαι στο notebook από το ασύρματο του γείτονα

όποτε στο νοτμποκ έχω ιντερνετ (xp) αλλά θέλω να του κάνω κοινή χρήση με το δικό μου pc (win 7) μέσω του spliter που έχω..

(internet connection sharing)

έψαξα στο ιντερνετ αλλά δεν με διαφώτισε και τόσο..

help γιατί το πληκτρολόγιο στο notebook είναι πραγματικά πολύ μικρο (eeepc900)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θες να εχεις ιντερνετ σωστα? απλα συνδεσου στο wifi του γειτονα..

τι εννοεις κοινη χρηση μεσω splitter?

Ο διαχωριστης (splitter) ειναι ενα φιλτρο με δυο εξοδους. Στη μια εξοδο περναει η φωνη, εδω δουλευει το φιλτρο, και στη αλλη εξοδο περνανε τα δεδομενα χωρις φιλτρο. Ο διαχωριστης βολευει καλυτερα οταν και τηλεφωνο και modem συνδεονται στην ιδια πριζα.

Δημοσ.

Μήπως εννοεί ότι δεν έχει wifi στο σταθερό με τα 7 γι αυτό θέλει να κάνει την πατέντα με το notebook.Και ίσως αντί για τον όρο "splitter" ήθελε να γράψει "lan".......

Δημοσ.

Κοιτα λίγο στο συνδεσμο http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:PxJK8pM5wwYJ:myplaisio.gr/forum/solved-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-internet-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-laptop+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82+internet+%CF%83%CE%B5+%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF&cd=3&hl=el&ct=clnk&gl=gr&source=www.google.gr πιστεύω ότι η περίπτωση σου είναι στο κομμάτι"Δε νομιζω πως γινεται. Το wireless και το ethrenet θα στα αναγνωριζει ως διαφορετικα δυκτυα. Θες access point να κανει αυτη τη δουλεια. Δε νομιζω να μπορεις να κανεις το laptop access point αλλα μπορεις να το ψαξεις λιγο να δουμε αν γινεται. " edit Πάντως αφού χρησιμοποιείς το ρουτερ του γείτονα δε χανεις κάτι να δοκιμάσεις την πατέντα που περιγράφει

Δημοσ.

κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούριο !

τόσο καιρό έβλεπα την σύνδεση γέφυρας και δεν ήξερα τι είναι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...