Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Fifa 11 ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χρονιάς στο χώρο του ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου. Μπορεί ο ανταγωνισμός να βελτιώθηκε σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές αλλά η εμπορική του επιτυχία δείχνει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Πρόσφατα ανακοινώθηκε το Fifa 12 αλλά ποιες θα είναι οι κινήσεις της E.A; Θα επαναπαυτεί στην επιτυχία της δημιουργίας της;

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα όσα έχει πετύχει το Fifa σ’ αυτή τη γενιά κονσολών είναι εντυπωσιακά. Η φημισμένη σειρά μπορεί στο παρελθόν να έδειχνε σημάδια παρακμής αλλά είναι αυτή η οποία πλέον δίνει το ρυθμό. Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια της και θα ήταν λάθος να βγει offside με το να μη βελτιωθεί. Ευτυχώς όμως, σύμφωνα με τον Rutter shed τα καλύτερα έρχονται! Μιλώντας στο επίσημο περιοδικό Playstation της Βρετανίας αποκάλυψε τις πρώτες αλλαγές της E.A.

«Κάναμε σπουδαία δουλειά με τις προσωπικότητες των ποδοσφαιριστών αλλά η τεχνητή νοημοσύνη δε λειτούργησε όπως θα έπρεπε. Αν, για παράδειγμα, η ομάδα εντοπίζει τον Peter Crouch σε ευνοϊκή θέση μέσα στη αντίπαλη περιοχή πρέπει να βασίζεται περισσότερο στην ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι.»

Ο Rutter παραδέχτηκε επίσης ότι το όλο σύστημα των ελεύθερων λακτισμάτων χρειάζεται ριζική αναθεώρηση. «Οι εκτελέσεις των στημένων φάσεων χωλαίνουν. Είναι ενοχλητικό να μη μπορείς να κάνεις γρήγορη εκτέλεση και να μην έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις άμεσα τον εκτελεστή τον οποίο προτιμάς. Το παρόν σύστημα είναι παρωχημένο.»

Για το τέλος αφήσαμε ένα συναρπαστικό χαρακτηριστικό το οποίο θέλει να συμπεριλάβει η ομάδα του Fifa. Όταν αγοράζεις κάποιον ποδοσφαιριστή από άλλη ομάδα, οι οπαδοί της και οι πρώην συμπαίκτες του δεν θα είναι τόσο ευγενικοί μαζί του! Θα αποδοκιμάζεται και θα πέφτει θύμα πιο σκληρών μαρκαρισμάτων! «To Fifa δεν καταλαβαίνει μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και το πάθος το οποίο βρίσκεται μέσα σε αυτό.»

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε να ξεκιναμε σιγα σιγα.Μετα το μαγικο σε manual/slow fifa11 αναμενουμε το fifa12. Μονο αισιοδοξος μπορω να ειμαι με την EA...

• 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα πρώτα επίσημα στοιχεία για το φετινό FIFA ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μέσω της γαλλικής έκδοσης του Official PlayStation Magazine. Σύμφωνα με τη μετάφραση που έχει γίνει μέχρι στιγμής από διάφορα Μέσα στο αρχικό κείμενο, το FIFA 12 θα περιλαμβάνει πιο «ανθρώπινο» ΑΙ και μία μηχανή γραφικών που θα απεικονίζει καλύτερα τις επαφές των παικτών και τους τραυματισμούς τους. Συγκεκριμένα, η ΑΙ θα μπορεί να εντοπίζει τα σημεία του σώματος ενός παίκτη που έχουν δεχτεί χτύπημα, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να βγαίνουν εκτός ακόμη και αν δέχονται πίεση όταν δεν έχουν τη μπάλα. Το Personality Plus θα είναι βελτιωμένο και θα προσδίδει περισσότερα στοιχεία και ποικιλία στις πάσες ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας. Η απεικόνιση του κοινού θα είναι βελτιωμένη κατά πολύ και το περιοδικό αναφέρει συγκεκριμένα πως η ΕΑ έχει εμπνευστεί ιδιαίτερα από την εικόνα των Αγγλικών γηπέδων. Τρεις νέες arenas με βελτιωμένα lightning effects, μία νέα short ντρίμπλα, καθώς και μία νέα κάμερα -που βρίσκεται πιο κοντά στο γήπεδο- θα είναι, τέλος, μερικές ακόμη βελτιώσεις. Για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση των χρηστών, το Interface φαίνεται πως θα απλοποιηθεί ακόμη περισσότερο.

Δημοσ.

Από το fifa 09 και μετά είναι από τους τίτλους που παίρνω με το που βγουν.

Ας ελπίσουμε να συνεχίσουν την καλή δουλειά που κάνουν μετά την στροφή 180 μοιρών που κάνανε μετά από απόλυτη κυριαρχία του Pro.

Δημοσ.

Ε πλέον νομίζω ότι το fifa έχει βρει το gameplay που πρέπει. Η ΕΑ το μόνο που έχει να κάνει είναι να εμβαθύνει στις λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά και θα το φέρουν όλο και πιο κοντά στο άριστο. Κάτι πετυχημένο δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές...

Υ.Γ. Δώστε Manual Quick Ranked Match στον λαό...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έλα να ανεβαίνουμε! Η μαγεία Fifa 12 επιστρέφει! Δείτε το όλο το βίντεο! Όσο προχωράνε τα λεπτά γίνεται όλο και πιο τέλειο!

Τακατσούκα έχεις τελειώσει και δεν το ξέρεις...

Υ.Γ. Butters με πρόλαβες...

Δημοσ.

άρχισε και η εα τα μικρο tweakings μόνο, στον τεχνικό τομέα είναι πάλι ίδιο,όσο μπορεί να διακρίνει κανείς απο αυτό το βιντεάκι,πάλι σαν να βλέπω το 2010/worldcup/2011 είναι,ίδια character models,ίδιο μικρό γήπεδο,ίδιο γρασίδι.

αλλαγές ουάου δλδ,προσθέτουν ο αντίπαλος να μην σε μαρκάρει(mourinho style),ένα λάθος σύστημα Dribling όταν σε μαρκάρουν(κανείς δεν κάνει τόσες μικρές επαφές με την μπάλα όταν βάζει σώμα για να καλύψει την μπάλα,ρεαλισμός 0),τα τάκλιν δεν λέω αρκετά εντυποσιακά αλλα ακόμα καμία σχέση σε επίπεδο με τα μπασκετάκια που κυκλοφορούν

απορώ όλο τον χρόνο το μόνο που κάνανε ήταν αυτά ? ξέρω θα δούμε περισσότερα αλλα δεν έχω ελπίδες για σοβαρές αλλαγές όσο και αν θέλουν "κάποιοι" να μας κάνουν να πιστέψουμε οτι πρόκειται για το 2nd coming.

Δημοσ.

άρχισε και η εα τα μικρο tweakings μόνο, στον τεχνικό τομέα είναι πάλι ίδιο,όσο μπορεί να διακρίνει κανείς απο αυτό το βιντεάκι,πάλι σαν να βλέπω το 2010/worldcup/2011 είναι,ίδια character models,ίδιο μικρό γήπεδο,ίδιο γρασίδι.

αλλαγές ουάου δλδ,προσθέτουν ο αντίπαλος να μην σε μαρκάρει(mourinho style),ένα λάθος σύστημα Dribling όταν σε μαρκάρουν(κανείς δεν κάνει τόσες μικρές επαφές με την μπάλα όταν βάζει σώμα για να καλύψει την μπάλα,ρεαλισμός 0),τα τάκλιν δεν λέω αρκετά εντυποσιακά αλλα ακόμα καμία σχέση σε επίπεδο με τα μπασκετάκια που κυκλοφορούν

απορώ όλο τον χρόνο το μόνο που κάνανε ήταν αυτά ? ξέρω θα δούμε περισσότερα αλλα δεν έχω ελπίδες για σοβαρές αλλαγές όσο και αν θέλουν "κάποιοι" να μας κάνουν να πιστέψουμε οτι πρόκειται για το 2nd coming.

Ετσι ειναι.Αφου ξερουν οτι τα κοροιδα θα πανε να αγορασουν παλι το παιχνιδι.Για γελια πραγματικα.Το ιδιο θα κανει και η ΚΟΝΑΜΙ.Προσωπικα δεν προκειται να αγορασω κανενα απο τα 2.Μονο αν εστω προσπαθησουν να φτασουν στο επιπεδο του ΝΒΑ2k11 ή του Show 11, μονο τοτε θα σκεφτω την αγορα.Βεβαια για να φτασουν σε αυτα τα επιπεδα θελουν τουλαχιστον 4-5 χρονια σοβαρου developing.Καλα κρασια δηλαδη.

Δημοσ.

Οκ οτι πείτε...

Εμενα που μου εχει προσφέρει άπειρες στιγμες ποδοσφαιρικής μαγείας το fifa11 manual, μου φτάνουν και μου περισσεύουν οι μικροαλλαγες. Γιατι να αλλάξουν κατι πετυχημένο? Δεν καταλαβαίνω καποια ατομα εδω μέσα...

Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα. ΔΕΝ είναι το 2nd coming το Fifa12. Για την ώρα πάντως παραμένει το μόνο αξιόλογο soccer game και το χαίρομαι ακόμα το Fifa11. Παίζεις ποδόσφαιρο ρε παιδί μου (και δεν είναι εντελώς ότι να 'ναι όπως τα τελευταία PES με τα οποία είχα φρίξει). Για το καλό όλων μας, ελπίζω ο 'Τσακατσούκας' να βγάλει κάτι καλό φέτος. Όχι τίποτα άλλο αλλά πάλι σε μένα θα πέσει το review του και μου φαίνεται ότι δεν θα το αντέξω το μαρτύριο των των ίδιων bugs/glitches για τρίτη (ή τέταρτη, έχω χάσει τον λογαριασμό πλέον) φορά. Όχι άλλο κάρβουνο που έλεγε κι ο Κούρκουλος :P

Δημοσ.

το θέμα δεν είναι να λέμε οτι δεν είναι εντελώς οτινανε,αλλα να μην χαιδέυουμε αυτάκια τουλάχιστον, όπως "γιατί να αλλάξουν κάτι πετυχημένο" ,τέτοια έλεγαν και στην κοναμι και να που "λενε κάποιοι" κατάντησε το προ , η συγκεκριμένη engine φαίνεται αρχαία,τα παράπονα του κόσμου δεν τα έχουν ακούσει(τουλάχιστον για το μικρό γήπεδο απότι φαίνεται) και όπως και να το κάνουμε αν κάποιος το βάλει δίπλα στο nba 2k φαίνεται σαν παιχνίδι ps2/xbox1 .και είναι football όχι soccer μην το ξανακάνεις αυτό το λάθος :P

ξέρω δεν γίνεται να αλλάζεις την engine κάθε χρόνο,αλλα τουλάχιστον προσπάθησε να κάνεις σημαντικές αλλαγές,όχι να κοίτα ο ρομποτ αμυντικός θα είναι πάντα μα πάντα 2 μέτρα μακριά απο τον παίχτη σου λες και έχει μέτρο μαζί του και μετράει την απόσταση.αυτή η αλλαγή θα κάνει το ποδοσφαιράκι ρεαλιστικό? ποδόσφαιρο δεν παίζεις ,fifa παίζεις ή προ,δυστυχώς δεν μπορείς να βγάλεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου μέσα στο παιχνίδι(τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ ),αυτά τα παιχνίδια σε κατευθήνουν να παίξεις με έναν τρόπο έτσι ωστε να βάλεις γκολ και συνήθως είναι προκαθορισμένος,μαθαίνεις 2-5 κινήσεις που "βγαίνουν " στο παιχνίδι και αυτές προσπαθείς να βγάλεις,δεν σου δίνουν την δυνατότητα και την ελευθερία να παίξεις διαφορετικά,γιαυτό και το να παίζεις με αντίπαλο human αρέσει παραπάνω μπας και δεις κάτι διαφορετικό να βγαίνει στο γήπεδο,αν και πάλι πράγμα σπάνιο γιατι όσοι ξέρουν να παίζουν καλά θα προσπαθούν να βγάλουν τους αυτοματισμούς που έχουν μάθει και πάλι τα ίδια...

πολύ πίσω είναι τα ποδοσφαιράκια,και κατα την άποψη μου και το football manager έχει πολύ μικρή εξέλιξη απο το 1998 περίπου που παίζω.το να βγαίνει κάποιος και να λέει" α το δικό μου είναι το τέλειο ποδοσφαιράκι " μου ακούγεται για χαρακτηρισμός 10χρονου,δεν λέω περνάς ωραία ,πολλές ώρες κιόλας,ποδόσφαιρο είναι και λογικά για να παίζει κάποιος έχει το μικρόβιο,αλλα πρέπει να ζητήσουμε πια περισσότερα και απο τις 2 εταιρίες, το pes έχει πέσει χαμηλά και το fifa δεν έχει εξελιχθεί απο το 08 άντε απο το 09. τι δλδ πρέπει να περιμένουμε την επόμενη γενιά για να δούμε κάτι καλύτερο?τόσο milking μας κάνουν κάθε χρόνο σαν τα call of duty δεν είναι να πεις οτι έχουν 5 χρόνια development cycle και δεν βγάζουν τα λεφτά τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...