Panosliaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους καταρχήν,Η τιμή αν είναι απαραίτητο μπορεί να ξεπεραστεί κατά 100 euro. και θα ήθελα παρακαλώ από Πλαίσιο . θα ήθελα μετά από 3 χρονια να αγοράσω ένα καινούριο PC ( τα 1000 euro θα πάνε για οτιδήποτε ίππαρχei μέσα σε ένα tower εκτος από το κουτί το οποιο θα πάει extra ) γιαυτοτο λόγο πιστεύω ότι με 1000 euro μπορώ να φτιάξw ένα τουμπανάκi PC.Αν κάνω λάθος διορθώστε με γιατί τώρα τελευταία έχω χάσει λίγο την τεχνολογία Οποτε γιαυτοτο λόγο ζητάω και την πολύ τιμή βοήθεια σας. θέλω να πω ότι Ηχεία έχω τα logitech z-5500 πληκτρολόγιο και ποντίκι έχω επίσης και θα αγοράσω και μια οθόνη αλλα θα μου την κάνει δώρο ο father γιαυτο δεν μπαίνει στα 1000 euro η οποια θα είναι λογικά 22-23 ιντσών Επίσης να σας πω ότι θέλω να δώσω μεγάλη βάση στις Ram στο CPU και στην κάρτα γραφικών. Επίσης θα θελωτο PC να έχει προδιαγραφές για το μέλλον... Windows δεν χρειάζομαι γιατί έχω τα 7 ultimate. Ας μπούμε στο ψητό. Χρήση υπολογιστή : Internet,ταινίες HD.Παιχνίδια.Μουσική. Κουτί: Επειδή δεν ξέρω ακριβώς θα ήθελα ένα Full tower λογικά για να έχω χώρο για να μπούν άνετα όλα τα καλούδια μου Επεξεργαστής:Επίσης δεν ξέρω ακριβώς γιατί παρακολουθούσα μέχρι και τους 4 πύρινους..λογικά χρειάζομαι έναν πολύ καλο και ίσος πάνω από 4 πύρινο. Τροφοδοτικό: Από ότι ακούω γύρο στα 700w θα χρειαστώ. Μητρική: μια αρκετά καλή και να υποστηρίζει USB 3 ktlp...και optical έξοδο RAM:πρώτα από όλα η απορία μου εδώ είναι αν λέει να βάλω 64bit windows...αν ναι τότε θα χρειαστώ αρκετή μνήμη. HDD:Έναν normal όχι SSD γιατί έτσι και αλλιώς έχω εξωτερικό 1tb ( όχι όμως και έναν 100gb ..λίγο μεγαλύτερο γύρο στα 150-250) Κάρτα Γραφικών:Έχω δει μερικές με 2gb οποτε ίσος είναι καλο να πάω σε κάτι τέτοιο....ίσος στο μέλλον να αγοράσω και άλλη 1 ίδια για να έχω ακόμα καλύτερες επιδόσεις Παρακαλώ μονο οποιος ξέρει καλά να γράψει για να μην μπερδευτώ παραπάνω. Ευχαριστώ παραπολυ και αν ξέχασα κάτι θυμίστε το μου. Επίσης οτιδήποτε σημείωση θέλετε να κάνετε σε αυτά p είπα δεκτη.
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δεν μπορείς να το πάρεις και από άλλα καταστήματα; γιατί το πλαίσιο δεν έχει και πάρα πολύ καλή ποικιλία .Από άλλο κατάστημα μπορείς να φταίξεις κάτι πολύ καλύτερο .
Panosliaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δεν μπορείς να το πάρεις και από άλλα καταστήματα; γιατί το πλαίσιο δεν έχει και πάρα πολύ καλή ποικιλία .Από άλλο κατάστημα μπορείς να φταίξεις κάτι πολύ καλύτερο . Ίσος και από "Multirama"...δεν εμπιστεύομαι e-shop ktlp....απλά πάντα από πλαίσιο έπαιρνα "γιαυτο".
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 To Multirama είναι χειρότερο σε ποικιλία .Που μένεις ;
Panosliaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 To Multirama είναι χειρότερο σε ποικιλία .Που μένεις ; Μένω Παλιά κοκκινιά/Νίκαια αλλα ψωνίζω από πλαίσιο πειραια και "μουλτιραμα" πειραιά....δεν ξέρω καλύτερα μαγαζιά p μπορούν να συναρμολογήσουν και το PC.
Panosliaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κάτι έχουν τελικά στο πλαίσιο Λοιπόν Dvd-rw δεν χρειάζομαι SSD σκληρό δίσκο δεν θέλω..προτιμώ τους κλασικούς απλούς για να πάνε κάπου αλλου τα λεφτά..ΠΧ Σε CPU/Ram/Κάρτα γραφικών. Επίσης είπα το κουτί θα πάει extra οποτε δεν πάει μέσα στην τιμή τον 1000 και θα ήθελα να μάθω αν όντως χρειάζεται να πάρω full tower η όχι. Μνήμες θα ήθελα πάνω από 4gb λογικά . κάρτα γραφικών δεν είναι καλύτερα μια με 2GB ? επίσης θέλω να υποστηρίζει Direct 11 και ότι είναι καινούριο must. Για τον συγκεκριμένο CPU δεν ξέρω...είναι καλός ?
UpToDate_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 To Multirama είναι χειρότερο σε ποικιλία .Που μένεις ; Αλλά καλύτερο σε after sales support από Πλαισιο/e-shop
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Αφού σε παίρνει από θέμα χρημάτων είναι εντελώς κρίμα να μην βάλεις ssd και αυτό γιατί ;........ Ο ssd έχει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης και εγράφης σχεδόν μηδαμινό access time (0,1ms) δηλαδή όχι κολλήματα μέσα στα windows όχι ποια στο περίμενε για άνοιγμα του φάκελου με πολλά αρχεία .Σε cpu στο καλύτερο που μπορείς να πας είναι στο i7 άλλα για την χρήση που προορίζεται το pc σου δεν αξίζει .Το καλλίτερο είναι να πας σε full tower για μεγαλύτερο airflow. Δεν χρειάζεσαι παραπάνω από 4gb θα σε καλύψουν απολυτά έκτος και αν κανείς επεξεργασία video και εικόνας .Δεν παίζουν ρολό τα gb και 5gb να έχει δεν θα δεις σχεδόν καμιά διάφορα έκτος από κάποια παιχνίδια που τα χρειάζονται αρκετή μνήμη .Η συγκεκριμένη είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα .Είναι οι καινούριοι intel και είναι μια χαρά
Nikosgiann Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν Dvd-rw δεν χρειάζομαι SSD σκληρό δίσκο δεν θέλω..προτιμώ τους κλασικούς απλούς για να πάνε κάπου αλλου τα λεφτά..ΠΧ Σε CPU/Ram/Κάρτα γραφικών. Επίσης είπα το κουτί θα πάει extra οποτε δεν πάει μέσα στην τιμή τον 1000 και θα ήθελα να μάθω αν όντως χρειάζεται να πάρω full tower η όχι. Μνήμες θα ήθελα πάνω από 4gb λογικά . κάρτα γραφικών δεν είναι καλύτερα μια με 2GB ? επίσης θέλω να υποστηρίζει Direct 11 και ότι είναι καινούριο must. Για τον συγκεκριμένο CPU δεν ξέρω...είναι καλός ? βασικα οτι ειπε και ο ραφαηλ. τα 4gb ram φτανουν. Αν μια καρτα γραφικων εχει παραπανω gb Μνημης ΔΕΝ παει να πει οτι ειναι καλυτερη απο καποια αλλη!! Τον SSD θυμησου τον.... +1 στην προταση του ραφαηλ,αν και αν μπορεις και απο αλλο καταστημα μπορει να σου βγει και πιο φθηνα
Panosliaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Αφού σε παίρνει από θέμα χρημάτων είναι εντελώς κρίμα να μην βάλεις ssd και αυτό γιατί ;........ Ο ssd έχει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης και εγράφης σχεδόν μηδαμινό access time (0,1ms) δηλαδή όχι κολλήματα μέσα στα windows όχι ποια στο περίμενε για άνοιγμα του φάκελου με πολλά αρχεία .Σε cpu στο καλύτερο που μπορείς να πας είναι στο i7 άλλα για την χρήση που προορίζεται το pc σου δεν αξίζει .Το καλλίτερο είναι να πας σε full tower για μεγαλύτερο airflow. Δεν χρειάζεσαι παραπάνω από 4gb θα σε καλύψουν απολυτά έκτος και αν κανείς επεξεργασία video και εικόνας .Δεν παίζουν ρολό τα gb και 5gb να έχει δεν θα δεις σχεδόν καμιά διάφορα έκτος από κάποια παιχνίδια που τα χρειάζονται αρκετή μνήμη .Η συγκεκριμένη είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα .Είναι οι καινούριοι intel και είναι μια χαρά Κοίτα δεν ξέρω αν όντως χρειάζεται ένας SSD δίσκος αν είναι όντως τόσο must τότε πάω πάσο.απλά θα ήθελα κάποια χρήματα να "φοκουσαρουνε" στο CPU στην μνήμες και στην γραφικών.....Όχι επεξεργασία video εικόνας δεν θα κάνω.αλλα είμαι απαιτητικός θέλω όλα τα games να τα παίζω στο full που μπορούν να δώσουν και "γιαυτο" σκέφτομαι μια με 2gb μνήμη.Επίσης αν αξίζει να βάλω 64 bit windows το λιγότερο που θέλουν νομίζω είναι 4gb ram οποτε "γιαυτο" είπα να πάρω παραπάνω.τώρα όσο για τον επεξεργαστή...hmmmm βρήκα αυτόν εδώ τον Η7 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-I7-950-s1366-3-06GHz-8MB-Box.htm δεν ξέρω αν είναι καλός αλλα μου φαίνεται κομπλέ....δεν αξίζει dld να τον πάρω ? sorry αλλα δεν ξέρω και τρελα πράγματα ΠΧ αυτό έχει 1 τσιπάκι παραπάνω το άλλο έχει λίγο καλύτερη ταχύτητα ktlp."γιαυτο" ρωτάω
Panosliaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κανεις άλλος?θέλω να με βοηθήσετε σε αυτά p γράφω στο προηγούμενο post. επίσης θέλω η motherboard να έχει χορό και να υποστηρίζει για 2 κάρτες γραφικών και επίσης το τροφοδοτικό να βασίζεται και σε 2 κάρτες γραφικών πάλι...μην χρειαστεί να ξανά πάρω Λέει να βάλω 64 bit windows ? pies οι διαφορες .....και τι μνήμες χρειάζονται με 64?
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Στη σύνθεση του rafail 2 αλλαγές θα έκανα: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-P67A-UD4-s1155-P67-DDR3-GAP67AUD4-00-G.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-690-II-Advanced-Black-Case-RC-692-KKN2.htm Προσοχή η μητρική που σου προτείνω δεν έχει IDE controller (στο λέω για να μην με κυνηγάς αν έχεις τέτοιες συσκευές δηλ. DVD) Τα 64Bit βλέπουν πάνω από 3GB Ram.
rafail1994 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Κοίτα δεν ξέρω αν όντως χρειάζεται ένας SSD δίσκος αν είναι όντως τόσο must τότε πάω πάσο.απλά θα ήθελα κάποια χρήματα να "φοκουσαρουνε" στο CPU στην μνήμες και στην γραφικών.....Όχι επεξεργασία video εικόνας δεν θα κάνω.αλλα είμαι απαιτητικός θέλω όλα τα games να τα παίζω στο full που μπορούν να δώσουν και "γιαυτο" σκέφτομαι μια με 2gb μνήμη.Επίσης αν αξίζει να βάλω 64 bit windows το λιγότερο που θέλουν νομίζω είναι 4gb ram οποτε "γιαυτο" είπα να πάρω παραπάνω.τώρα όσο για τον επεξεργαστή...hmmmm βρήκα αυτόν εδώ τον Η7 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-I7-950-s1366-3-06GHz-8MB-Box.htm δεν ξέρω αν είναι καλός αλλα μου φαίνεται κομπλέ....δεν αξίζει dld να τον πάρω ? sorry αλλα δεν ξέρω και τρελα πράγματα ΠΧ αυτό έχει 1 τσιπάκι παραπάνω το άλλο έχει λίγο καλύτερη ταχύτητα ktlp."γιαυτο" ρωτάω Κοιτά εγώ δεν έχω ssd άλλα έχω δουλέψει πολλά μηχανήματα με ssd και σχεδόν όλα πήγαιναν σφαίρα μόνο με μια αλλαγή του δίσκου σε ssd. Μια μέρα είπα έτσι για δοκιμή να τον βάλω σε ένα pc που έχει p4 επάνω και το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο στην ταχυτητα των windows εντάξει για εφαρμογές δεν το συζητώ σερνόταν άλλα σε αυτό ευθυνόταν ο επεξεργαστής και η λίγη ram .Για μένα όπως προείπα αφού σου το επιτρέπει το μπατζετ γιατί να μην βάλεις ;.Αφού δεν θα κανείς επεξεργασία video εικόνας δεν χρειάζεται τόσο δυνατός επεξεργαστής και ο i5 είναι πολύ δυνατός και θα σε καλύψει και με το παραπάνω .Όχι σε αυτόν μην πας είναι της παλιάς γενιάς και το socket θα καταργηθεί .
Panosliaki Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Φιλαράκι έχεις μήπως MSN η skype να τα πούμε από εκεί γιατί έχω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα? μην γράφουμε εδώ συνεχεια...."στιλτο" μου σε PM...περιμένω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.