Προς το περιεχόμενο

Πανελλήνιες 2011

nik324

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα για όλλους αυτούς που θα δώσουν πανελλήνιες φέτος και θέλουν να ''πουν τον πόνο τους'' για αυτές τις δύσκολες ώρες...

Εχετε άγχος; Νιώθετε σιγουριά για κανένα μάθημα;Που βρίσκεστε στην ύλη;΄Που θέλετε να περάσετε;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

άντε κατσε διαβασε και εσυ... :rolleyes:

Αν έλεγαν στα σίγουρα ότι θα μειωθόύν οι εισακτέοι κατά 50%, τότε θα σταματούσα αμέσως το διάβασμα και θα πήγαινα στην σχολή που ήδη έχω περάσει!

Δημοσ.

Το άγχος σας οφείλεται στην ανασφάλεια που έχετε ..γι' αυτό διαβάστε σωστά για να αισθάνεστε ασφάλεια !!!

Δύσκολο από την στιγμή που πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο στο να διαβάσουμε το μάθημα που λέγετε αοδε, αφερώντας έτσι πολύτιμο χρόνο από το διάβασμα των μαθηματικών και της φυσικής!

pfffff...Δεν το μπορώ άλλο! Το κάνω πραγματικά σαν αγκαρία το διάβασμα των θεωρητικών μαθημάτων! Ενώ τα μαθηματικά έχουν μια 'μαγεία'....

Δημοσ.

Δύσκολο από την στιγμή που πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο στο να διαβάσουμε το μάθημα που λέγετε αοδε, αφερώντας έτσι πολύτιμο χρόνο από το διάβασμα των μαθηματικών και της φυσικής!

pfffff...Δεν το μπορώ άλλο! Το κάνω πραγματικά σαν αγκαρία το διάβασμα των θεωρητικών μαθημάτων! Ενώ τα μαθηματικά έχουν μια 'μαγεία'....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΑΟΔΕ;;; :mad: :mad: :mad:

11 ειχα γραψει, από τα πολλαπλής κυρόως και αυτό με 16 ώρες διάβασμα την προηγουμενη μερα της εξετασης, χωρίς φροντηστήριο και με μη-ικανοτητα αποστηθισης (fail feature για αυτό το μάθημα).

Δημοσ.

αχ και να μουν τώρα 3η λυκείου σ´όλα 20 θα έγραφα..τότε είχαμε 6-7 ψωρομαθήματα για 9+ μήνες..τώρα στην εξεταστική έχω μαθήματα,με βιβλία 2πλάσια σε μέγεθος,να τα διαβάσω σε 3-4 μέρες!!!

διαφωνεί κανείς?

Δημοσ.

αχ και να μουν τώρα 3η λυκείου σ´όλα 20 θα έγραφα..τότε είχαμε 6-7 ψωρομαθήματα για 9+ μήνες..τώρα στην εξεταστική έχω μαθήματα,με βιβλία 2πλάσια σε μέγεθος,να τα διαβάσω σε 3-4 μέρες!!!

διαφωνεί κανείς?

ΕΓΩ!!!

μου εχει τυχει να εχω kai 2 μερες μονο

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Το ΑΟΔΕ και το ΑΟΘ με εβαλαν στο Πανεπιστημιο.. μην τα υποτιμας.. Αν τα διαβασεις εχεις σιγουρα 2 20αρια.. ενω με τα μαθηματικα οσο και να διαβασεις παντα μπορει να συμβει καποιο απροοπτο

Δημοσ.

Ναι ρε μάγκες έχετε δίκιο...Είναι σίγουρος βαθμός το αοδε(αοθ δεν δίνω)

Σίγουρος βαθμός όπως είναι σίγουρα όλα τα μαθήματα της θεωρητικής!

Ασχετο ρε παιδιά αλλά το θυμηθηκα τωρα και τα πήρα :mad: :mad: ...

Είναι δυνατόν οι μισοί να δίνουν Λογοτεχνία και οι άλλοι φυσική;;;Είναι υποτίθετε μαθήματα ίδιου επιπέδου δυσκολίας;!;!;!;!

Και μην μιλήσουμε για τα άλλα μαθήματα...Μαθηματικά ας πούμε...

Δημοσ.

Εγώ πάντως βρίσκω πιο εύκολη τη φυσική από το να κάθομαι να αποστηθίζω φυλλάδια ολόκληρα για ένα κείμενο. Είναι ανάλογα τον μαθητή και τη σχολή που θέλει να μπει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...