Προς το περιεχόμενο

Top Host

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μπλεχτεί, εγώ μέχρι πριν μία δύο μέρες ήθελα να πάρω ένα πακέτο από την εταιρία tophost όταν είδα αυτό και εγώ τώρα ρωτάω και περιμένω μία ειλικρινή απάντηση επειδη με βολεύει πάρα πολύ το πακέτο της και επίσης έχει site builder (δεν θέλω σχόλια, δεν έχω τόσο καλές γνώσεις για να το φτιάξω με κώδικες εξολοκλήρου...), μπορούν όσοι έχουν πακέτο εκεί να μου πουν πως είναι και τι συμβαίνει;

Να πάρω ή να μην πάρω, ιδού η απορία...

Δημοσ.

να υποθέσω ότι μιλάμε για το πακέτο των 3,5euro τον μήνα!!!!!! Δεν νομίζω ότι χρειάζετε να ψυρίζεις τόσο το θέμα για 42euro τον χρόνο!!!! Ωραία.... ας πούμε ότι έπεσε το site για 43.2 λεπτά.... και τι έγινε??? θα πέσουν οι μετοχές?? Ότι δίνεις πέρνεις.... και πιστεψε με όταν έγραφαν στην εταιρία το 99,9% δεν νομίζω να έκατσαν να σκεφτούν τους 2-3 ανθρώπους που θα κάτσουν να κάνουν τις πράξεις για να υπολογίσουν σε πόσο χρόνο αντιστοιχεί!!! Εγώ πάντως θα ντρεπόμουν να στείλω email και να τους ζητήσω 2,45 euro επιστροφή!!! Έχουμε κρίση... αλλά όχι και έτσι...

Αν πάντως είσαι κάποια εταιρία που βασίζετε στο site αυτό... τότε μάλλον δεν μιλάμε για κάποια σοβαρή εταιρία αφού τα 30euro δεν αποτελούν επένδυση!!!

Και όπως έχω γράψει στο παρελθόν.... είχα βρει έναν server με unlimeted bandwidth και σκληρό με 1euro το μήνα...... και ρωτάω τώρα... γιατι η google δεν έχει αυτον τον server και πληρώνει δις για servers???? ε??? Ότι δίνεις πέρνεις....

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έχω κάποιο παράπονο από την TopHost.

Ισα ισα που όταν τους έχω στείλει email για support με εχουν εξυπηρετήσει αμεσα.

Πάντως δεν νομίζω να βρεις εταιρία για την οποία δεν έχει γραφει κάτι αρνητικό. Θα πρέπει να δεις αν τα θετικά σχόλια υπερκαλύπτουν τα αρνητικά.

Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις δοκιμαστικά το πακέτο, να πληρώνεις κάθε μήνα να δεις πως θα πάει; Όσο και αν ψάξεις, υπάρχουν κριτικές για την top host και θετικές και αρνητικές..

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έχω κάποιο παράπονο από την TopHost.

Ισα ισα που όταν τους έχω στείλει email για support με εχουν εξυπηρετήσει αμεσα.

Πάντως δεν νομίζω να βρεις εταιρία για την οποία δεν έχει γραφει κάτι αρνητικό. Θα πρέπει να δεις αν τα θετικά σχόλια υπερκαλύπτουν τα αρνητικά.

Πρώτον συμφωνώ με needSleep γιατί και εγώ όποτε έστειλα mail μου απάντησαν αν όχι ίδια μέρα την επόμενη, επίσης μιλάω για το Platinum Unlimited

Web Hosting πακέτο αλλά όντως εγώ δεν έχω τόσο πρόβλημα το πακέτο θα το έχω εγώ για το προσωπικό μου site Με κάτι φίλους και για άλλα 2-3 Site αλλά δεν στηρίζονται μόνο στο site απλά ενημερωτικά site Θα είναι και τα άλλα...

Γιατί δεν παίρνεις δοκιμαστικά το πακέτο, να πληρώνεις κάθε μήνα να δεις πως θα πάει; Όσο και αν ψάξεις, υπάρχουν κριτικές για την top host και θετικές και αρνητικές..

Γίνετε να πάρεις ένα πακέτο και μετά να το κόψεις; αφού έχεις κάνει συμβόλαιο για κάποιο χρονικό διάστημα άμα πάρω το για 1 μήνα σκέψου ότι θα πληρώσω και το setup...

Δημοσ.

EDIT

Τωρα ειδα οτι σε χρεωνουνε setup αμα κανεις μηνιαια συνδρομη ?!?

Κοιτα, μπορεις να επιλεξεις 3μηνο κυκλο χρεωσης.. Δεν σε υποχρεωνει κανενας να το κρατησεις για παραπανω χρονικο διαστημα. Αμα δεν σου κανει δεν πληρωνεις και φευγεις. Αν σου κανει πληρωνεις και μενεις..

..

Δημοσ.

EDIT

Τωρα ειδα οτι σε χρεωνουνε setup αμα κανεις μηνιαια συνδρομη ?!?

Κοιτα, μπορεις να επιλεξεις 3μηνο κυκλο χρεωσης.. Δεν σε υποχρεωνει κανενας να το κρατησεις για παραπανω χρονικο διαστημα. Αμα δεν σου κανει δεν πληρωνεις και φευγεις. Αν σου κανει πληρωνεις και μενεις..

..

και πως θα καταλάβω άμα μου κάνει όχι στα λόγια καλά αλλά γι' αυτό εγώ ρωτάω τους είδη χρήστες πως είναι εκεί που είναι../ :wacko:

Δημοσ.

Εγώ σχεδόν 2.5 χρόνια στην tophost 1-2 φορές αντιμετώπισα πρόβλημα downtime. Αν θέλεις κάτι καλύτερο, θα πληρώσεις κάτι καλύτερο...

Δημοσ.

Εγώ σχεδόν 2.5 χρόνια στην tophost 1-2 φορές αντιμετώπισα πρόβλημα downtime. Αν θέλεις κάτι καλύτερο, θα πληρώσεις κάτι καλύτερο...

όταν εννοείς κάτι καλύτερο εννοείς άλλο πακέτο ή άλλη εταιρία;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...