Προς το περιεχόμενο

Χτυπησε ο ολοκαινουργιος usb δισκος?

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις σημερα παρελαβα εναν lacie rikiki 1tb go απο electroworld

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10085041

ολα ωραια και καλα,τον συνδεω στην δουλεια διαμορφωση με το δικο του utility,αντιγραφω μερικα αρχεια και ερχομαι σπιτι τον συνδεω με ενα media player βλεπω για λιγο μια ταινια ολα οκ

μετα απο μερικες ωρες τον συνδεω στο pc αντιγραφω μερικα αρχεια παλι ολα οκ,ασφαλη αποσυνδεση παντα,αλλαζω το καλωδιο του με ενα αλλο γιατι ειναι κοντο και τον συνδεω στο pc,τον βλεπει και εκει που ετοιμαζομαι να αντιγραψω και αλλα αρχεια ακουω ενα ανεπαισθητο τακ και ο δισκος χανεται,ενταξει λεω μαλλον το καλωδιο δεν ειναι και για ρευμα,βαζω το δικο του το συνδεω τπτ,το βαζω πανω σε ενα usb hub τπτ,τον βαζω πανω στο media player τπτ

ο δισκος αναβει αλλα δεν τον βλεπουν ουτε τα win ουτε το bios ουτε απο disk managment ουτε το everest που πριν τον εβλεπε με θερμοκρασιες smart κλπ

θορυβο δεν κανει

δεν εχει πεσει κατω ουτε εχει μετακινηθει οταν ηταν plugged

υπαρχει περιπτωση να τον χαλασα με την αλλαγη του καλωδιου? (δεν το νομιζω)

rma απο κοτσω τι παιζει? ειμαι και απο επαρχια

Δημοσ.

ουτε ενα αλλο pc που τον εβαλα δεν τον βλεπει

και τα ελεγα εγω με τους #$$%%^^& toshiba,hitachi και τα ρεστα

κατεβαζω και linux live cd να δοκιμασω αν και το κοβω χλωμο

• Moderators
Δημοσ.

θορυβο δεν κανει

Οταν λες δεν κανει θορυβο εννοεις οτι δεν κανει click of death ή οτι δεν σπιναρει καν;

Δημοσ.

Οταν λες δεν κανει θορυβο εννοεις οτι δεν κανει click of death ή οτι δεν σπιναρει καν;

ουτε τα γνωστα κλικ οταν εχει χτυπησει ουτε σπιναρει ουτε γκαζωνει γενικως ακρα του ταφου σιωπη

burnout κλπ δεν δοκιμασα γιατι δεν τον βλεπω να δυναται :)

ps μερικοι κολλημενοι με wd ειπε ο Neo και εφυγε πετωντας :P

• Moderators
Δημοσ.

ps μερικοι κολλημενοι με wd ειπε ο Neo και εφυγε πετωντας :P

Χαιρομαι που εχεις διαθεση για χιουμορ παρα την ατυχια σου. wink.gif

Ξερεις ποσοι ειχαν αντιστοιχο προβλημα με portable elements; Ηταν πολυ συχνο προβλημα πριν 1-2 χρονια. Ιδιαιτερα προβληματικο το interface (hardware) τους, τουλαχιστον της προηγουμενης γεννιας...

Τι να κανουμε που ειπαμε εμοιαζες με τον δρακουμελ (ξερεις και ποιον αλλον λενε "Δρακουμελ") ! Το γκαντεμιασες με τον τροπο σου και επεσες στον toshiba! tongue.gif

Αχ, "μας πηρε στο λαιμο του" ο φιλος που πετυχε μεσα samsung!

ps:

οπως το εγραψες ακουγεται επιθετικο. Δεν το ειχα πει αρνητικα. "Για τους κολλημενους με την WD" ειχα γραψει και τους εδινα λινκ για φτηνο wd, μην παρεξηγηθουμε...

Δημοσ.

πειτε ρε υπαρχει περιπτωση να εγινε λακαμια με το καλωδιο που αλλαξα?

rma κοτσο θα βγαλω γουστα?

Neo οχι ρε χαβαλε κανω, απλα ειμαι λιγο μπρουταλ sorry

• Moderators
Δημοσ.

πειτε ρε υπαρχει περιπτωση να εγινε λακαμια με το καλωδιο που αλλαξα?

rma κοτσο θα βγαλω γουστα?

Neo οχι ρε χαβαλε κανω, απλα ειμαι λιγο μπρουταλ sorry

Ενταξει κανενας δισκος δεν πρεπει να χαλασει αν δεν μπορει να τραβηξει το ρευμα που θελει. Ισως με το καλωδιο που του εβαλες δεν του εφτασε το ρευμα και εγινε η στραβη, αλλα εχω βαλει πολλες φορες καλωδιο μακρυ - ανισχυρο - και ο δισκος αρχιζε τα κλικ, σπιν, κλικ, σπιν κ.ο.κ., σημαδι οτι δεν επαρκει το ρευμα, αλλα ποτε δεν επαθε κατι. Το ελαφρυ κλικ που λες εγινε την ωρα που εδωσες αρχειο να γινει εγγραφη, ή απλα οπως ηταν idle;

Δυστυχως για rma απο Κωτσο δεν ξερω να σου πω, μονο απο καταστημα πηγα και εδωσα πισω ελλατωματικο προιον, εχωσα τα μπινελικια και πηρα τα λεφτα μου χωρις να μου πουν λεξη (κυριολεκτικα, σαν βρεγμενη γατα ηταν ο υπαλληλος γιατι υπηρχε και λογος)...

Add... Και πριν 3 χρονια τωρα που θυμηθηκα πηρα μια tv που δεν αναβε και παλι την πηγα πισω και πηρα πισω τα χρηματα, αφου δεν ειχαν αλλο κοματι.

• Moderators
Δημοσ.

idle ηταν δεν ειχα προλαβει να κανω τπτ

Δοκιμασε αφου δεν γυριζει να του ριξεις μερικες ψιλοελαφριες καρπαζουλες (να τον εχεις με το κοντο καλωδιακι), μπας και ειναι (5%) καμια κακη επαφη μεσα στους κονεκτορες

Δημοσ.

η θηκη εχει κατι περιεργες αστερακι στυλ βιδουλες

να μην δοκιμασω εγχειρηση ε

οι καρπαζιες δεν απεδωσαν

Οι βίδες είναι torx μαλλον. Και να το ανοίξεις τι θα καταλάβεις; καλυτερα που δεν δουλευει καθόλου δεν θα σου φέρουν αντιρήσεις. Πανε το πίσω. ;)

Δημοσ.

Ενταξει κανενας δισκος δεν πρεπει να χαλασει αν δεν μπορει να τραβηξει το ρευμα που θελει. Ισως με το καλωδιο που του εβαλες δεν του εφτασε το ρευμα και εγινε η στραβη, αλλα εχω βαλει πολλες φορες καλωδιο μακρυ - ανισχυρο - και ο δισκος αρχιζε τα κλικ, σπιν, κλικ, σπιν κ.ο.κ., σημαδι οτι δεν επαρκει το ρευμα, αλλα ποτε δεν επαθε κατι. Το ελαφρυ κλικ που λες εγινε την ωρα που εδωσες αρχειο να γινει εγγραφη, ή απλα οπως ηταν idle;

Δυστυχως για rma απο Κωτσο δεν ξερω να σου πω, μονο απο καταστημα πηγα και εδωσα πισω ελλατωματικο προιον, εχωσα τα μπινελικια και πηρα τα λεφτα μου χωρις να μου πουν λεξη (κυριολεκτικα, σαν βρεγμενη γατα ηταν ο υπαλληλος γιατι υπηρχε και λογος)...

Add... Και πριν 3 χρονια τωρα που θυμηθηκα πηρα μια tv που δεν αναβε και παλι την πηγα πισω και πηρα πισω τα χρηματα, αφου δεν ειχαν αλλο κοματι.

λοιπόν εμείς οι δυο πρέπει να γίνουμε φιλαράκια θέλω να σε παίρνω μαζί κάθε φορά που θα πηγαίνω για αλλαγή B)

όπως κατάλαβες έμενα μου κάνουν πάντα τους κινεζους πάντα μα πάντα φταίω εγώ μέχρι να αποδείξω το αντίθετο. :mad:

• Moderators
Δημοσ.

λοιπόν εμείς οι δυο πρέπει να γίνουμε φιλαράκια θέλω να σε παίρνω μαζί κάθε φορά που θα πηγαίνω για αλλαγή B)

όπως κατάλαβες έμενα μου κάνουν πάντα τους κινεζους πάντα μα πάντα φταίω εγώ μέχρι να αποδείξω το αντίθετο. :mad:

Δυο φορες που ετυχε χαλασμενο προιον και τις δυο πηρα τα λεφτα στο χερι χωρις κουβεντα την πρωτη και με ελαχιστες κουβεντες τοτε παλια με την TV. Να το κανονισουμε, οποτε θες βοηθεια σφυρα! wink.gif (Οταν καταλαβαινουν οτι ξερεις πως λειτουργει κατι που αυτοι φυσικα σχεδον ποτε δεν ξερουν, τι να σου πουν μετα; )

Million οπως σου τα λεει ο pigeon, torx ειναι οι βιδες, σαν αυτες στα κινητα αν εχεις δει, αλλα τι θα καταλαβεις; Λογικα εχει χαλασει το πλακετακι, και λιγοτερο πιθανο ο δισκος. Αν θες να σβησεις πχ τα αρχεια ανοιξε τον και βαλε τον δισκο εσωτερικο ή σε αλλη θηκη. Καμια φορα ομως εχει αυτοκολητακι ασφαλειας που ενωνει πλακετακι και δισκο...

Αν δεν σε νοιαζει να καθαρισεις τον δισκο, αστο οπως ειναι δεν υπαρχει λογος να τον ανοιξεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...