Προς το περιεχόμενο

oteshop.gr Web Offer - 145,75€ SONY ERICSSON X-10 mini COSMOTE

RoRo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω παίδες αλλά η προσφορά μου φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Στο skroutz δίνει φθηνότερη τιμή 177,50€ για το κινητό + ότι έχει και extra δώρο μία ψηφιακή κορνίζα 7" (Samsung πρέπει να είναι) με πρόγραμμα και ηχεία SE (μάλλον τα ms 500 31€) με σκέτη συσκευή.

Εγώ παρήγγειλα ήδη ένα μαύρο με αντικαταβολή και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο. Θα ενημερώσω για ότι νεότερο.

http://oteshop.ote.gr/storefront/-/web-offers/sony-ericsson-x-10-mini-cosmote-ms-500/prodmobai11515701.html

Και ένα srcshot καλού κακού. Άντε για να δούμε...

post-108579-0-81804000-1295512628_thumb.jpg

Δημοσ.

oO πράγματι πολύ καλή τιμή. Επίσης δίνει δώρο "+ ΔΩΡΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΗΧΕΙΟ MS-500". Κρίμα που δεν βγάλαν το pro σε τέτοια τιμή να κάνουμε πάρτυ :P Thanks RoRo! Διόρθωσε το και στο τίτλο του θέματος...κάνε πλήρη επεξεργασία :)

Δημοσ.

[update] Μόλις με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε ότι θα το παραλάβω αύριο το απόγευμα. Επίσης η τιμή είναι σωστή γιατί βγαίνει από τα συστήματα.

Nice deal oteshop.gr!

Δημοσ.

εχει κληση βιντεο?

Απ' ότι φαίνεται στα χαρακτηριστικά λέει όχι. Αλλά μπορεί να υπάρχει app που να χρησιμοποιεί την camera του τηλεφώνου π.χ. skype.

Δημοσ.

ευχαριστω RoRo, παρήγγειλα κ γω κ πληρωμη σε 6 δόσεις (3 δίμηνα) στον λογαριασμό :-)

(αν αφαιρέσει κανείς και το κόστος του ηχείου, τότε είναι ακόμη πιο συμφέρουσα αγορα! Μόλις με πήραν και μου είπαν οτι εξαντλήθηκε αλλά ξαναέρχεται σε 2 μέρες. Οποιος προλάβει ... μέχρι τελικής εξάντλησης)

Δημοσ.

ευχαριστω RoRo, παρήγγειλα κ γω κ πληρωμη σε 6 δόσεις (3 δίμηνα) στον λογαριασμό :-)

(αν αφαιρέσει κανείς και το κόστος του ηχείου, τότε είναι ακόμη πιο συμφέρουσα αγορα! Μόλις με πήραν και μου είπαν οτι εξαντλήθηκε αλλά ξαναέρχεται σε 2 μέρες. Οποιος προλάβει ... μέχρι τελικής εξάντλησης)

Να είσαι καλά φίλε! Ενός φίλου του είπαν ότι δέχονται κανονικά παραγγελίες γιατί έχουν απόθεμα στην κεντρική αποθήκη.

τι χρώμα είναι το τηλέφωνο;;.. δεν λέει πουθενά. δεν πιστεύω να είναι κανένα ροζάκι.

Στα επιπλέον χαρακτηριστικά γράφει ότι έχει 2 καπάκια ένα πρασινάκι και ένα ασημί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...