Προς το περιεχόμενο

δώρα για παραμονή στην υπηρεσία από εναλλακτικούς

cyber_katsarida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όταν κάνουν το παραμικρό λάθος, τους βρύζουμε,

τώρα που αυτό το λάθος είναι προς όφελος μας κάνουμε τους κινέζους

και αν μας φάνε 30€ στον λογαριασμό φωνάζουμε

όταν τους τα φάμε εμείς με οποιονδήποτε τρόπο είναι καλά...

...

λέω εμείς βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

όταν κάνουν το παραμικρό λάθος, τους βρύζουμε,

τώρα που αυτό το λάθος είναι προς όφελος μας κάνουμε τους κινέζους

και αν μας φάνε 30€ στον λογαριασμό φωνάζουμε

όταν τους τα φάμε εμείς με οποιονδήποτε τρόπο είναι καλά...

...

λέω εμείς βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα...

HOL είναι αυτή. Λες να πέσει έξω για 2 παραπανίσια routers;

Eνώ εγώ κι εσύ (κι ο καθένας) αν πρέπει να αγοράσουμε έστω και ένα το σκεφτόμαστε.

Συμπέρασμα: Όταν κάτι είναι προς όφελός μας πάντα κάνουμε τον "κινέζο".

Όχι τίποτ' άλλο αλλά θα πει κι ο Θεός "εγώ σου τα στέλνω κι εσύ δεν τα δέχεσαι; Ε δεν σου ξαναστέλνω τίποτα".

Σωστοοός;;;

HOL είναι αυτή. Λες να πέσει έξω για 2 παραπανίσια routers;

Eνώ εγώ κι εσύ (κι ο καθένας) αν πρέπει να αγοράσουμε έστω και ένα το σκεφτόμαστε.

Συμπέρασμα: Όταν κάτι είναι προς όφελός μας πάντα κάνουμε τον "κινέζο".

Όχι τίποτ' άλλο αλλά θα πει κι ο Θεός "εγώ σου τα στέλνω κι εσύ δεν τα δέχεσαι; Ε δεν σου ξαναστέλνω τίποτα".

Σωστοοός;;;

από μία μεριά έχεις δίκιο, στο ότι βαράμε την τύχη μας, και μπορεί να μην μας ξαναχαμογελάσει

ας είσαι εσύ σωστός

όσο αναφορά το ότι η ΗΟΛ είναι κοτζαμπάν εταιρεία και δεν θα της λείψουν τα δύο ρουτερ, κάνε απλά μαθηματικά

20.000 χρήστες Χ 2 έξτρα ρουτερ Χ 30 (ας πούμε) € τιμή ρούτερ

1.2 εκατομύρια € έλλειμα, τα οποία φυσικά θα τα πληρώσει ο καταναλωτής (αύξηση τιμών)

γτ λοιπόν να είμαι εγώ ο βλάκας που πληρώνω την αύξηση, και εσύ να οικονομάς τα ρουτερ?

Εγω το βλέπω απο ηθική άποψη κυρίως.

Βέβαια και την περιβαλλοντική.

Η αφθονία δεν χάλασε κανέναν χάλασε ομως τους διπλανούς του και το περιβάλλον του.

Αν ήταν χρήματα φίλτατε popeye68 θα σου έλεγα σωστός.

γτ λοιπόν να είμαι εγώ ο βλάκας που πληρώνω την αύξηση, και εσύ να οικονομάς τα ρουτερ?

Δεν πρόκειται να πληρώσεις εσύ τα δικά μου παραπανίσια router.

Σε καθεστώς ελεύθερης αγοράς ζούμε άρα υπάρχει ανταγωνισμός (μεταξύ εταιρειών). Αν αυξήσει την τιμή των υπηρεσιών σου ο πάροχος τότε κι εσύ θα πας σε άλλη εταιρεία.

Με την ίδια λογική τότε αν π.χ. πάθαιναν ζημιά τα καλώδια της HOL σε κάποια περιοχή (έσκαβε η ΕΥΔΑΠ και η μπουλντόζα κατέστρεφε τις γραμμές) θα αύξανε και τις τιμές των υπηρεσιών της για να ισοσκελίσει την ζημιά; Αν ήταν έτσι τότε έπρεπε να πληρώνουμε μια περιουσία για να έχουμε internet στο σπίτι μας!

20.000 χρήστες Χ 2 έξτρα ρουτερ Χ 30 (ας πούμε) € τιμή ρούτερ

1.2 εκατομύρια € έλλειμα, τα οποία φυσικά θα τα πληρώσει ο καταναλωτής (αύξηση τιμών)

Για να λεμε το σωστο, επρεπε για να ειναι ο popeye αν ειναι ηθικος να τα επιστρεψει αλλα αν ποιοι εμεις να τον κρινουμε;

Επισης... ΤΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, εβγαλες ελλειμα 1,2m €.

Πρωτον με τον popeye δεν ειστε συνεταιροι, κανει ο,τι θελει !!!

Επισης, πες οτι ο Χ πελατης ζητησε να διακοπει η συνδεση του λογω μετακομισης αλλα μετα γνωστα γραφειοκρατικα τερτιπια του καθυστερησε η διακοπη 2 μηνες ενω ελλειπε απ το σπιτι.

ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ...

Στην υγεια του Χ λοιπον. Αφου 20.000 χ 2 μηνες χ 30 ευρω παγιο = 1,2 εκ ευρω που θα γυρισουνε σε εμας τους πελατες της hol (γιατι τι διαολο, δεν θα τα παντελονιασουν, ε;)

ΝΟΤ!

Με φιλικη διαθεσει παντα,

*ενταξει ναι, να κραξουμε το λαμογιο που καμαρωνει στην παρεα οτι παντα κρυβει απ την εφορια τα περισσοτερα, κατι που οντως επιρρεαζει εμας τους υπολοιπους, αλλα μην το κανουμε και tromaktiko-blog απ τις υπερβολες.

Δεν νομίζω ότι θα σωθεί καποιος ιδιώτης με ένα-δύο router που γίναν λάθος, αντιθέτως η ατομική ισοροπια και ευθύνη των πράξεων μας εκφράζεται συνολικά

με κέρδος για όλους.

Είμαι στη Forthnet εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, είχα γραφτεί στο πρόγραμμα ADSL Economy και έδινα 15euro/μηνα για 6 μήνες

και μετά ανέβηκε στα 25euro/μηνα, (δεν είχαν τότε σε αυτο το πρόγραμμα δωρεάν αστικές-υπεραστικές)

Πλέον αυτό το πρόγρμμα το έχουν ονομάσει Forthnet ADSL

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχουν βγάλει μια προσφορα για τους παλιούς συνδρομητές,

πάλι στα 25euro/μηνα αλλα μου δίνουν και δωρεάν αστικές αρκεί να κάνουμε το νέο συμβόλαιο σήμερα, ρώτησα αν μπορώ να το κάνω σε κάποιο κατάστημα αλλα μου είπαν ότι αυτή η προσφορα ισχύει μονο μέσω τηλεφώνου.

Τους είπα ότι θέλω να το ψάξω λίγο και θα με καλέσουν πάλι αργότερα για να τους πω.

Βλέπω τώρα στο site τους ότι το πρόγραμμα που μου πρότειναν είναι το Forthnet 2play Economy και είναι για νέους συνδρομητές,

προφανώς θα το δίνουν και σε παλιούς με την προϋπόθεση να γίνει το συμβόλαιο από το τηλέφωνο (?)

Επειδή στους πωλητές των εναλλακτικών δεν έχω καμια εμπιστοσύνη, έχουν πάρει κανέναν άλλο???

Πάντως αν δεν μου τα μασήσει λέω να το κάνω γιατί με τα ίδια λεφτά στο πάγιο γλιτώνω τα λεφτά που δίνω στις αστικές

αν θες την άποψη μου, πήγαινε σε ένα κατάστημα και κάνε την αίτηση αν σε ενδιαφέρει η προσφορά, παρά να μπλέκεις με τηλεφωνικούς και φαντάσματα. Η προσφορά νομίζω ισχύει μέχρι τέλος Μαρτίου, άρα έχεις χρόνο.

Τελικά δεν με πήραν πάλι,

ήθελα να περάσω και από ένα κατάστημα να ρωτήσω αλλα δεν πρόλαβα σήμερα.

Πάντως δεν ξέρω κατά ποσο θα μπορέσω να εκμεταλλευτώ αυτή την προσφορα μέσω καταστήματος γιατί είναι για νέες αιτήσεις,

κάτι που μου επισήμαναν και στο τηλέφωνο, λέγοντας μου ότι η προσφορα ισχύει σε κάποιους τυχαίους (και καλά)

παλιούς συνδρομητές με την προϋπόθεση το συμβόλαιο να ανανεωθεί από το τηλέφωνο.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το 13831 που είναι η ίδια η forthnet και να ρωτήσεις.

Αυτό που νομίζω ότι ισχύει έιναι για υπάρχοντες συνδρομητές δίνει internet και απεριόριστα σταθερά-υπεραστικα με 24,90 για 6 μήνες και για τους υπόλοιπους 6 γίνεται 34,90(νομίζω).

Για νέους συνδρομητές είναι 24,90 για 12 μήνες.

Πήγα σήμερα από κατάστημα της Forthnet.

Η προσφορά του προγράμματος "Forthnet 2play Economy" ισχύει κανονικά και για παλιούς συνδρομητές αρκεί να έχουν ήδη κλείσει στην Forthnet 12μηνο.

(ενώ στο site τους λέει μονο για νέες συνδέσεις)

Η χρέωση είναι 24,90€/μήνα για 12 μήνες και μετά διαμορφώνεται στα 34,90€/μήνα,

αλλα τότε μπορεί να βγει και άλλη προσφορα και να δίνουν πάλι κάτι αντίστοιχο με 25€!

Η αλλαγή του προγράμματος γίνεται κανονικότατα και από κατάστημα σε αντίθεση με αυτά που σου λένε στο τηλέφωνο,

αλλα αυτό αναμενόμενο, καμια επιστοσύνη στους πωλητές στα τηλεφωνικα κέντρα όπως είπα και παραπάνω... :-(

Mέχρι 31/03 η προσφορά, 3-4 μέρες για να ενεργοποιηθεί!

Οποιος είναι στο Forthnet ADSL (25,74€/μήνα) και πανω απο 12 μήνες στην Fnet τον συμφέρει η αλλαγή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...