Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Υπαρχει ελληνικος οδηγος για το παραπανω προγραμμα ? Ευχαριστω πολυ.
hackertom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 με ενδιαφέρει και εμένα εάν υπάρχει κάτι τέτοιο... για full buck up και restore ολόκληρου του συστήματος...
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μιας και δεν βρεθηκε κατι δοκιμασα χωρις οδηγο αλλα μπερδευτηκα. Μονο αγγλικο manual βρηκα ,250+ σελιδες.
hackertom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 κατάλαβα φίλος... θα παραμείνω τελικά στο backup των Windows 7 έτσι και αλλιώς είναι πολύ καλό...
bluesattack Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μιας και δεν βρεθηκε κατι δοκιμασα χωρις οδηγο αλλα μπερδευτηκα. Μονο αγγλικο manual βρηκα ,250+ σελιδες. Που υπηρξε προβλημα ακριβως .Μπορει να βοηθησουμε..
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Που υπηρξε προβλημα ακριβως .Μπορει να βοηθησουμε.. Γενικα δεν ξερω πως να ξεκινησω , πως κανω boot cd κλπ
bluesattack Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Γενικα δεν ξερω πως να ξεκινησω , πως κανω boot cd κλπ Στο κεντρικο μενου, στην επιλογη tools & utilities επανω δεξια,-> protection tools -> rescue media builder.Eπιλεγεις το acronis true image (full version), και δημιουργεις το bootable (cd, dvd , usb flash) , οτι εχεις βαλει στο αντιστοιχο drive/floppy που θα επιλεξεις επισης. Μετα κανεις back up απο το dick @ partition back up μενου η clone απο την αντιστοιχη επιλογη.Οπως τα θυμαμαι, τα βασικα Αν θελεις να το επαναφερεις , βαζεις το cd-rescue πχ , επιλεγεις απο το bios να bootαρει απο εκει , σε βγαζει σε μενου του acronis και επιλεγεις επαναφορα του δισκου που θελεις απο το backup αρχειο που εχεις δημιουργησει (και επιλεγεις , browse ..)
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Στο κεντρικο μενου, στην επιλογη tools & utilities επανω δεξια,-> protection tools -> rescue media builder.Eπιλεγεις το acronis true image (full version), και δημιουργεις το bootable (cd, dvd , usb flash) , οτι εχεις βαλει στο αντιστοιχο drive/floppy που θα επιλεξεις επισης. Μετα κανεις back up απο το dick @ partition back up μενου η clone απο την αντιστοιχη επιλογη.Οπως τα θυμαμαι, τα βασικα Αν θελεις να το επαναφερεις , βαζεις το cd-rescue πχ , επιλεγεις απο το bios να bootαρει απο εκει , σε βγαζει σε μενου του acronis και επιλεγεις επαναφορα του δισκου που θελεις απο το backup αρχειο που εχεις δημιουργησει (και επιλεγεις , browse ..) Ευχαριστω πολυ.θα το δοκιμασω σιγουρα.
vaggospat13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 http://kastelgr.blogspot.com/2010/11/backup-partition-acronis-true-image.html http://kastelgr.blogspot.com/2010/12/acronis-startup-recovery-manager.html http://kastelgr.blogspot.com/2010/12/partition-acronis-true-image.html
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Παρα πολυ καλοι οδηγοι. Θα τους εκτυπωσω αυριο στη δουλεια γιατι θελουν αρκετο μελανι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εγκατεστησα το προγραμμα αλλα δεν μπορω να βρω τον wizard που χρησιμοποιει ο φιλος kastel. Μου ανοιγει με την παρακατω οθονη: Επισης αν καταλαβα καλα το image θελει ολοκληρο partition δικο του ?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Οι πολύ καλοί οδηγοί του kastel αφορούν παλαιότερες εκδόσεις του Acronis,όπου πολλά πράγματα αναφέρονται και γίνονται διαφορετικά. Επισης αν καταλαβα καλα το image θελει ολοκληρο partition δικο του ? Έχω άλλη έκδοση του Acronis αυτή τη στιγμή(συγκεκριμένα την Acronis True Image Home 2010 13.0) και δε χρειάζεται να έχω ξεχωριστό partition μόνο για το backup που παίρνω.(αυτό δεν εννοείς; ) Δε νομίζω ότι συμβαίνει αυτό ούτε στη δική σου έκδοση. edit:απ'ό,τι είδα τώρα λίγο στη δική μου έκδοση,υπάρχει τέτοια επιλογή(δες την παρακάτω εικόνα),ωστόσο δεν το χρησιμοποιώ,δεν είναι αναγκαστικό να υπάρχει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Το link που δινει ο kastel στον πρωτο οδηγο για το προγραμμα που χρησιμοποιει ειναι για την εκδοση 2011 και αυτη εχω κι εγω εγκαταστησει.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Έχεις την έκδοση 2011 και φαίνεται όπως στη φωτο που έδωσες πιο πάνω. Ο οδηγός του κastel έχει αυτή τη φωτο. Πως έχετε την ίδια έκδοση;
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Έχεις την έκδοση 2011 και φαίνεται όπως στη φωτο που έδωσες πιο πάνω. Ο οδηγός του κastel έχει αυτή τη φωτο. Πως έχετε την ίδια έκδοση; Αυτη ειναι κι η δικη μου απορια.Ο ιδιος ο kastel στον πρωτο οδηγο λεει: Δημιουργία backup δίσκου/partition με το Acronis True Image Home Τα προγράμματα που θα χρειαστούμε είναι: Acronis True Image Home: http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/ Μαλλον ο συνδεσμος οδηγει καθε φορα στην τελευταια εκδοση και οταν εγραψε τον οδηγο ηταν αυτη που φαινεται στον οδηγο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.