Προς το περιεχόμενο

Forthnet - Πολιτική ορθής χρήσης

PavelX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Από τις 15 Δεκεμβρίου 2010 η Forthnet εφαρμόζει την πολιτική ορθής χρήσης. Παραθέτω από εδώ

Η Forthnet επιθυμεί να ενημερώσει τους συνδρομητές της ότι από 15 Δεκεμβρίου 2010 θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης 800 λεπτών ανά μήνα για τις δωρεάν κλήσεις προς σταθερά στους ακόλουθους διεθνείς προορισμούς:

Αλβανία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Νότια Αφρική, Ουκρανία, Π.Γ.Δ.Μ, Περού, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Φιλιππίνες

Μετά τη κατανάλωση των 800 λεπτών, οι κλήσεις χρεώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο. Τα δωρεάν 800 λεπτά ισχύουν συνολικά για τις παραπάνω χώρες και όχι για την κάθε χώρα ξεχωριστά.

Σας ευχαριστούμε.

Σήμερα λοιπόν, ήρθε ο λογαριασμός, όπως κάθε δίμηνο και μου έδειξε η μητέρα μου πως μας χρέωσαν επιπλέον ~30€. Παίρνω τον αναλυτικό λογαριασμό, αθροίζω τα λεπτά και όντως έβγαιναν πάνω από 800.

Πού είναι το πρόβλημα; Ότι μέτρησα και τους 2 μήνες του λογαριασμού (και όχι το 800/μήνα που αναφέρει το μέτρο). Επίσης, μέτρησα λεπτά πριν από τις 15/12 που εφαρμόστηκε το μέτρο.

Κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπε πως θα το μεταβιβάσει πιο πάνω για να δουν γιατί τα χρεώθηκα ενώ δεν έπρεπε.

Καλού κακού, ρίξτε μια ματιά στον λογαριασμό σας.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απλα δεν ξερω για την περιπτωση σου αλλα η κληση ισως να ειναι για καποια λεπτα.δηλαδη να μην ειναι χρεωση ανα δεπτερολεπτο αλλα να υπαρχει ενα Minimum.αν και παλι δυσκολο να εφτασες τα 800 λεπτα αλλα τσεκαρε το.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σιγά σιγά το δωρεάν σβήνει... Πήραν πελατάκια με το μέρος τους και όποιος κάτσει έκατσε, που χρόνος να ψάχνεσαι για άλλη εταιρία που και αυτή πιθανόν να κάνει τα ίδια...

Δημοσ.

Δεν είμαι ούτε έναν μήνα Vodafone σε πρόγραμμα Unlimited.

Στο τιμοκατάλογο αναγράφει απεριόριστα προς σταθερά και δίκτυα Vodoafone. Ύστερα από κουβέντα που είχα με υπάλληλο στο τηλεφωνικό κέντρο, τυχαία ήρθε η κουβέντα σε αυτό.

Μου είπε ότι είναι 1500 λεπτά και 1500sms ως ορθή χρήση. Του είπα ότι αναφέρετε απεριόριστα και εκείνος με τη σειρά του μου είπε ότι στο κάτω μέρος της σελίδας αναγράφονται τα 1500.

Του είπα ναι, νομικά είστε πάντα καλυμμένοι, ηθικά όμως δεν είναι σωστό, γιατί ο ανταγωνισμός aka Cosmote, γράφει 1500 στο τιμοκατάλογο και όχι στα ψιλά γράμματα!

Δημοσ.

αν σου λένε βλακείες, και δεν λυθεί το θέμα, τους λες, Οκ, αύριο θα πάω στην cyta/OTE/Hol/Vodafone/Wind

τότε θα λυθούν όλα σου τα προβλήματά

κι ο άγιος φοβέρα θέλει

Δημοσ.

Pavel.. ειχα τοοοοοσα προβληματα με την συγκεκριμενη εταιρια, που μου κανει εντυπωση πως πηρες τα χρηματα σου πισω. Ευτυχως περασε ο χρονος του 12μηνου (χωρις internet & σταθερο!!) και αλλαξα συνδεση :-D

Ψηφιζω HOL ^^

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αυτο για τα 800 λεπτα εγινε διοτι μαλλον θα υπηρχαν απειρα ατομα που θα καλουσαν σε αυτες τις χωρες και μαλλον επειδη δεν ειναι ακριβως ευρωπη ισως και ο Provider απο την αλλη να ειχε μεγαλο κοστος.

• Super Moderators
Δημοσ.

7 από αυτές τις χώρες είναι Ευρώπη, cheapηδες στη Forthnet, ο μόνος ISP που έχει κάνει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν σκεφτείς ότι η Forthnet δεν "προειδοποίησε" για την αλλαγή αυτή παρά μόνο μέσω του site της, που δεν είναι υποχρέωση του πελάτη να μπαίνει, με αποτέλεσμα να χρεωθούν extra κάποιοι(όπως πχ ο topic starter), τότε ναι στο συγκεκριμέο θέμα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...