Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H - να την πάρω;

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία λέω να πάρω τη συγκεκριμένη οθόνη απο εδώ. Έχω διαβάσει διάφορα και απ'οτι βλέπω είναι η καλύτερη στην τιμή της. Θα την χρησιμοποι΄ώ κυρίως για καθημερινή χρήση, τανίες και τέτοια, ίσως και λίγα παιχνίδια. Πάντως όχι για εππαγκελματική χρήση. Πιστεύετε ότι πραγματικά είναι καλή επιλογή για τα λεφτά ή μπας και υπάρχει και καμία καλύτερη; Δεν το νομίζω βέβαια αλλά λέω. Πάντως έχω 200€ άρα αν είναι να πείτε κάτι φτηνότερο πείτε κάτι που είναι πραγματικά καλλύτερο. Αλλά πλζ απαντήστε μου, γιατί ήδη περίμενα κάποιο καιρό να πέσει η τιμή και δεν θα ήθελα να καθυστερίσω και άλλο...

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά, το έχω ρωτήσει και σε άλλο θέμα. Το ότι δεν έχει HDMI δεν είναι μειονέκτημα;

Σου ειναι απαραιτητο ? Αν ειναι τοσο μπορεις να βαλεις ανταπτορες , αλλα το θεωρω περιττο για οθονη υπολογιστη . Την πηρα για την αδερφη μου και μπορω να πω οτι ειναι

μια παρα πολυ καλη , αν οχι η καλυτερη επιλογη σε αυτη την κατηγορια χρηματων .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την πήρα! Μήπως μπορεί να μου πεί κανένας ρυθμίσεις απο calibration για rev A02?

Βλέπεις κάποιο πρόβλημα η κάτι που σου έχει κάνει αρνητική εντύπωση; Σκέφτομαι να την πάρω αλλά αυτό με τα revision με προβληματίζει. Δεν ισχύει πάντα το τελευταίο είναι και το καλύτερο.

Γενικά αν μπορείς πες μας τις εντυπώσεις σού, αν βλέπεις ανομοιομορφία στην φωτεινότητα , στα χρώματα κλπ...

Ενδιαφέρομαι άμεσα!

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ισχύει πάντα το τελευταίο είναι και το καλύτερο.

ένα συγκεκριμένο παράδειγμα για αυτό?

Δημοσ.

Πάρα πολλά από τα λαπτοπ που κυκλοφορούν σήμερα καθώς και motherboard (εντάξει αυτα δικαιολογούνται), ψηφιακές φωτογραφικές, τηλεοράσεις και πολλά αλλά παραδείγματα που τα ξερω από πρώτο χέρι λόγω δουλειάς.

Αν θες. κάτι ποιο συγκεκριμένο γιατί αυτα ήταν γενικά, το playstation 3 για παράδειγμα. Φίλος μου έψαχνε μόνο την πρώτη έκδοση που είχε emulation ps2/ps1 και έπαιρνε Linux, δυνατότητες που αφαιρέθηκαν στις πιο καινούριες εκδόσεις. Βέβαια έγινε λιγότερο ενεργοβορο.

Αλλά φεύγουμε εκτός θέματος!

Ένα site για καλιμπραρισμα είναι και αυτό:

www.lagom.nl/lcd-test/

• Super Moderators
Δημοσ.

τελείως άκυρο το παράδειγμα του PS3, οι νέες "εκδόσεις" του ήταν γνωστό ότι θα αφαιρούσαν features ενώ τα revisions μια οθόνης βγαίνουν πάντα για να βελτιώσουν κάτι, όχι για να αφαιρέσουν...

προφανώς όταν ρωτούσα για συγκεκριμένο παράδειγμα εννοούσα οθόνη...

Δημοσ.

Τίποτα περισσότερο από τα προβλήματα που ξέρω ότι υπάρχουν. Για παραδείγματα, δές και εδώ. Ο φωτισμός είναι αρκετά ομοιόμορφος, τα χρώματα πολύ ωραία (αν και δεν έχω κάνει calibration άρα δεν ξέρω πόσο καλά πρέπει να είναι), η βάση τέλεια αλλά από πολύ μικρή κλίση τα χρώματα αλλάζουν και όσο για response time ή input lag, δεν ξέρω πάντως ούτε σε παιχνίδια ούτε σε ταινίες είχα πρόβλημα. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή οθόνη και την συνηστώ, τώρα που είναι και σχετικά φθηνή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...