koprodogis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Καλα απο βεροια πωε ξεκινησε αφου δεν εχουν εκει καταστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ναουσα έχουν αλλα γιατί η Γεν.Ταχ. δεν έχει shop εκει, τα στέλνουν μέσο Βέροιας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 και να μαι λοιπον online...draytek 2700 annex A...με περασμενο firmware για annex Β! ADSL Firmware Version : 113112_B Annex A (αυτο ακριβως μου γραφει στο system maintenance - system status) οπως εχουν πει κι αλλα παιδια, συγχρονιζει λιγο πιο κατω απο το speedtouch 585 (ισως ειναι και το πραγματικο μου bandwith; ισως ειναι και η ωρα, ετσι μεσημερι και μετα και το speedtouch κατεβαινε το bandwith. ποιος ξερει). για την ωρα θα ενωσω παλι το speedtouch και θα κανω μπολικες δοκιμες σε αυτο να δοκιμασω αν με καποιο αλλο firmware συγχρονιζει παραπανω. σε αλλα firmware για annex B που περνουσα, διπλα στον αριθμο εξακολουθουσε να μου γραφει Α αντι για Β..πχ εγραφε: ταδεαριθμος_Α Annex A. αυτα δεν τα δοκιμαζα καν και περνουσα αλλα μεχρι να μου γραψει Β (γιατι ετσι ειχα δει να το γραφει και σε οδηγο σε αλλο φορουμ). τωρα που ειδα οτι μπορει να δουλεψει σε annex b, θα δοκιμασω και απο τα προηγουμενα firmware που δεν το εγραφαν...κοινως..οποιο κατσει καλυτερα και συγχρονιζει καλυτερα, ειναι πιο σταθερο κτλ...εχει δουλιτσα η υποθεση και θα μου παρει μερικες μερουλες (μην το κανουμε και full time απασχοληση, αρκετο χρονο μου εφαγε ηδη!). παντως, ενα + απο εμενα ειδικα για τη χρηστικοτητα του (2 σε 1) και φυσικα την τιμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Επειδή δεν ξεκαθαρίστηκε κατά την παραγγελία... παίζει ρόλο αν είναι Annex A ή Β??? Ή μπορώ να κάνω την αλλαγή με firmware? @Alxnks: Δουλεύει καλά?? Ποιο αρχειο firmware να κατεβάσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Επειδή δεν ξεκαθαρίστηκε κατά την παραγγελία... παίζει ρόλο αν είναι Annex A ή Β??? Ή μπορώ να κάνω την αλλαγή με firmware? Είναι Annex A αλλά αλλάζει με firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Επειδή δεν ξεκαθαρίστηκε κατά την παραγγελία... παίζει ρόλο αν είναι Annex A ή Β??? Ή μπορώ να κάνω την αλλαγή με firmware? Δεν υπαρχουν Β, μονο Α πουλανε, αλλα οπως σου ειπε και ο dj αλλαζει μετα. Δοκιμασα ολα τα FW (annex A) και με ολα το LED act αναβοσβηνει μονιμως.... Ενδειξη αν εχεις παρει IP (πετυχημενη PPP συνδεση) ή οχι δεν υπαρχει στα LED. Πολυ μεγαλη μ@λακι@ αυτη, δεν το εχω δει σε κανενα ρουτερ και εχω δει πολλα... Οι σημαντικοτερες διαφορες στα fw ειναι ψιλοδιαφορες στο bitrate που θα κλειδωσει (0.1Μbps ανα version χοντρικα) και η σωστη ή λαθος αναφορα των τιμων snr, transmit power και line attenuation! Το "μαμισιο" της αλτεκ περα απο τις διαφορετικες τιμες εδειχνε και τα transmit power up/down αναποδα (πχ ενω ειναι down 17db - up 12db, τα εδειχνε down 12db - up 17db )! Επισης αλλαζουν και καποια πραγματακια στα μενου. Πχ το ενα εχει το FW update σε ξεχωριστο μενου, αλλα το εχουν μεσα στο system maintenance. Add: Τελος καποια μενου αλλαζουν πολυ, οπως πχ σε αυτο που εχω τωρα, εχεις δυνατοτητα να φτιαξεις 4 διαφορετικα ασυρματα δικτυα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Αιντε Δευτέρα μετα απο 2 φορές Αθηνα-Ναουσα-Βεροια-Θεσσαλονικη αλερετούρ λογικά θα το εχω! Μπορει να το πήρατε πιο γρήγορα αλλα εγω θα εχω το πιο πολυταξιδεμένο vigor!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον η performance του wifi ειναι κακη: Με τορεντ και jdownloader ταυτοχρονα, σε ασυρματη συνδεση με φουλ σημα 54Mbps, μπουκωνει το πραγμα τελειως, περιοριζει το συνολικο download στο 1ΜΒ/s, ενω με ethernet παει λιγο πιο κατω απο τον νορμαλ κορεσμο με βαση τον συγχρονισμο μου στο 1.5ΜΒ/s. Το jdownloader επαιρνε μονο ενα 3-10ΚΒ/s και στους 2 τροπους συνδεσης! Εβαλα παλι το hawei του ΟΤΕ και με ethernet εχω παλι το φουλ της γραμμης μου που ειχα τοσο καιρο που ειναι το 1.7ΜΒ/s κολλημενο φουλ και το jdownloader παιζει σε ανεκτα επιπεδα παιρνοντας μια σχετικα καλη μπουκια απο το στομα του τορρεντ. Ολα αυτα με το τελευταιο fw α5 που δινει και το καλυτερο συγχρονισμο. Οποτε βρω χρονο να ασχοληθω παλι με το vigor, θα του βαλω κανενα "μικροτερο" FW μηπως παει καλυτερα αλλα δεν το βλεπω. Για την ωρα στο κουτι του να ξεκουραστει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis1983 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 1411301_A αυτο το fw εχεις?γιατι και εγω το παλευω ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 1411301_A αυτο το fw εχεις?γιατι και εγω το παλευω ετσι. Αυτο που λες ειναι το α4. Το α5 μου δινει καπου 0.1Μbps παραπανω κλειδωμα. α5=142201 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis1983 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 τοτε θα του βαλω ποιο παλιο.και μεν μου κανει κολπα αυτο που εχω τωρα στα τορρεντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Απ ότι βλέπω είναι ακόμα σε προσφορά. Τελικά αξίζει τον κόπο? Σε σχέση με ένα WAG354A που έχω? Μπορεί να έχει καλύτερη εμβέλεια μέσα στο σπίτι. Και τέλος η παραλαβή από το κατάστημα ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefgti Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Πέρασα το 113112 αλλα και το 1411402 για Annex B αλλά δεν συγχρονίζει γραμμή με τίποτα.Υπάρχει κάποιος άλλος που να μην του δουλεύει σε ISDN? Τη συνδεσμολογία κάνετε? Απο το splitter καλώδιο στην είσοδο ADSL2+? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αν θελει καποιος εχω ενα που μου εμεινε τελικα.. Στειλτε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Πέρασα το 113112 αλλα και το 1411402 για Annex B αλλά δεν συγχρονίζει γραμμή με τίποτα.Υπάρχει κάποιος άλλος που να μην του δουλεύει σε ISDN? Τη συνδεσμολογία κάνετε? Απο το splitter καλώδιο στην είσοδο ADSL2+? Ναι, το μόνο που έκανα ήταν να αποσυνδεσω το speedtouch και με τα ίδια ακριβώς καλώδια να συνδεσω το draytek. Κι όπως είδες ποσταρα μία χαρα, έχοντας συνδεθεί με εκείνο. Αφού δούλεψε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω ακόμη, θα το κάνω στο εγγύς μέλλον. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα