naruto14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Κάνω μερικά σχέδια για το καλοκαιρι. Σκεφτομαι να αγοράσω ενα Wii. Έχω ακουσει οτι αυτη η κονσόλα ήταν η κορυφαια εδώ και πολυ καιρο. Συντομα ομως η Microsoft και η Sony ανταποκριθικαν με μεγαλες αναβαθμισεις στο xbox 360 και Playstation 3 αντοιστιχα: H Sony έφτιαξε για το PS3 της ενα χειριστιριο που απο ότι καταλαβα λειτουργει σαν το wii.Info Αντιθέτως η Microsoft εφτιαξε μια καινουργια συσκευη για το xbox 360 το Κινεψτ. Στην ουσία έχει πέσει μεγαλος ανταγωνισμος αναμεσα στις 3 μεγαλυτερες κονσόλες του κόσμου. Ποια λετε να νικήσει? To xbox 360 έχει βγαλει σχετικα πολυ λιγα παιχνιδια για Kinect. Αντιθετως η Sony εχει βγαλει παρα πολλα games για το Playstation Move. Το wii παραμένει το ιδιο απλα προσθετοντας καινουργια games. Ποια πιστεύετε θα καταφερει να πάρει τον τίτλο της καλυτερης παιχνιδομηχανης παγκοσμιως? Και αν μπορείτε να μου δώσετε και μια συμβουλη: Το καλοκαιρι σκοπευω να αγοράσω το Wii και να κανω και μια αναβαθμισουλα στο PC. Όμως ξαφνικα προσεξα αυτα τα 2 "μεγαλουργηματα" των αλλων 2 κονσολών! Δυστηχως δεν έχουμε παρει ακομα LCD τηλεοραση και εχουμε ακομα την παλια μας Sony 25". Ξέρω οτι το playstation 3 απαιτει μεγαλες απαιτησεις για να ευχαριστηθεις ενα καλο gameplay με καλα γραφικα. Για το xbox 360 δεν ξέρω. Επίσης ξέρω οτι το Wii και το Xbox μπορουν να τσιπαριστουν πραγμα που βοηθαει ωστε να εχουμε περισσοτερα games. PS3:Αυτή τη στιγμή το πιο ακριβό είναι το PS3 που ανέρχετε στα 300 ευρώ + και κανα ακόμα χειρηστήριο παμε 330-340. Τα παιχνιδια για το ps3 είναι πανακριβα οποτε θα παιρνω σπανια. Τέλος το πακετο για το Playstation Move[που βασικα για αυτο το θελω πιο πολυ] εχει 65 ευρω οποτε φτάσαμε 400αρι ευρω [πωω γυρισαμε στην παλια τιμη του Playstation 3!] Xbox360:Το Xbox ανερχετε 2ο στη τιμή στα 350 ευρώ μαζι με το Kinect. Αν κανουμε και ενα τσιπάκι δεν θα είναι 100 ευρώ πάνω? αρα παμε στα 450. Ξεπερναμε ετσι την τιμη του ps3 αλλα τουλαχιστον θα κατεβάζουμε τα παιχνιδάκια! Wii: Το wii είναι το πιο φθηνο αλλα πιστευω εχει αρχίσει να χανει την ενεργεια του συμφωνα με τα νεα δεδομενα των αλλων κονσολων. Με 200 ευρώ παιρνουμε την κονσόλα. Βάλε και 75 ευρώ ένα δεύτερο χειριστήριο [μαζι με το Nunchunk] και ενα 80 ευρω το τσιπάκι παμε στα 355 ευρώ! Αλλα παλι μπορω να κατεβάζω games απο το internet.[αργότερα μπορει να πάρω και αλλα χειρηστήρια ή accessories] Μην ξεχασετε το βασικο κρητιριο της τηλεορασης μου που ειναι απο τις παλιες [χοντρες] sony 25 ιντσων. Ελπίζω να με βοήθεσετε! Ευαριστω εκ των προτέρων!
JohnVani18 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Παρε Wii λογω οθονης + ηλικια παικτων. υγ : Πολλα λεφτα υπολογιζεις για να παιζεις αντιγραφες και να παρεις καποια επιπλεον περιφεριακα.
naruto14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Παρε Wii λογω οθονης + ηλικια παικτων. υγ : Πολλα λεφτα υπολογιζεις για να παιζεις αντιγραφες και να παρεις καποια επιπλεον περιφεριακα. Και εγώ προς τα εκεί παω. Απλα με στεναχωρει το γεγονος οτι αργοτερα προκειτε να μεινει πολυ πισω Και δεν θελω να το εχω παρει τσαμπα! Δηλαδη αν αξιζει να περασει αρκετος καιρος για να παρω τηλεοραση πρωτα και μετα τις κονσολες τοτε ενταξει. Αλλα να αξιζει πολυ.
JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Παρε ενα component και θα εισαι παλι οκ και σε νεα τηλεοραση, 480p θα σου βγαζει. Πιστεψε με, δεν θα παει τσαμπα.
naruto14 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Παρε ενα component και θα εισαι παλι οκ και σε νεα τηλεοραση, 480p θα σου βγαζει. Πιστεψε με, δεν θα παει τσαμπα. η τηλεοραση μου εχει υποδοχη για τα 3 χρωματα. Και αν παρω καινουργια τηλεοραση θα ειναι για να μαζεψω σταδιακα λεφτα για το ps3 ή το xbox. Αυτο προσπαθω να αποφασισω και χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ευχαριστω για την γνώμη σου John !
glad1at0re Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Είναι κρίμα να πάρεις κονσόλα και να χαραμιστεί σε τέτοια οθόνη. Η γνώμη μου είναι να κάνεις υπομονή και να πάρεις xbox kinect + νέα οθόνη. Είναι η καλύτερη λύση, πρώτον γιατί είναι η καλύτερη κονσόλα. To kinect είναι νέα γενιά σε σχέση με τα υπόλοιπα και η αίσθηση του να παίζεις χωρίς να κρατάς τίποτα είναι απίστευτη. Και δεύτερον λόγω χρημάτων, και ο λόγος είναι καθαρά το τσιπάρισμα/φλασάρισμα. Οι μόνες ενστάσεις που έχω είναι 1) Δε ξέρω αν έχουν σπάσει το νέο xbox και 2) χρειάζεσαι οπωσδήποτε 2 με 3 μέτρα μπροστά από την τηλεόραση για το kinect.
naruto14 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Είναι κρίμα να πάρεις κονσόλα και να χαραμιστεί σε τέτοια οθόνη. Η γνώμη μου είναι να κάνεις υπομονή και να πάρεις xbox kinect + νέα οθόνη. Είναι η καλύτερη λύση, πρώτον γιατί είναι η καλύτερη κονσόλα. To kinect είναι νέα γενιά σε σχέση με τα υπόλοιπα και η αίσθηση του να παίζεις χωρίς να κρατάς τίποτα είναι απίστευτη. Και δεύτερον λόγω χρημάτων, και ο λόγος είναι καθαρά το τσιπάρισμα/φλασάρισμα. Οι μόνες ενστάσεις που έχω είναι 1) Δε ξέρω αν έχουν σπάσει το νέο xbox και 2) χρειάζεσαι οπωσδήποτε 2 με 3 μέτρα μπροστά από την τηλεόραση για το kinect. Στο Kinect πρόκειτε να βγουν νέα παιχνίδια? Όπως πχ. αυτά που βγαινουν τωρα για ps3 και xbox τα καινουργια εννοω. Και επισης αν παιζεις ενα πολεμικο παιχνιδι είτε με σπαθια είτε με οπλα δεν είναι πιο ωραιο αν κρατας κατι για να το παιξεις? 1) πως μπορουμε να μαθουμε αν το εχουν σπασει? 2) έτσι δεν είναι και με το wii?
Titanomaxos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ΧΒΟΧ 360 + ΚΙΝΕCT Aπορω που το αναλύεται...
ptsiou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 αναλογα τι θελεις. σαν μηχανημα πιστευω το xbox ειναι καλυτερο αλλα αν βαλεις και τον οικονομικο παραγοντα συν το οτι μπορει να μην σε ενδιαφερουν παιχνιδια με καλα γραφικα και να σου αρεσουν τα χαβαλε-party παιχνιδια τοτε συνιστω wii. Επισης το wii δεν χρειαζεται τσιπαρισμα, καλυτερα να το κανεις με softmod(νομιζω και στο xbox γινεται)!
naruto14 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μπορείτε λίγο να μου εξηγήσετε γιατι προτείνετε το Xbox 360? Γιατι δεν ειναι και ευκολο να αποφασισω χωρις να εχω μια γνωμη, μια δικαιολογια, να ξερω γιατι προτιμώ αυτο ή οχι τα άλλα! Επισης το wii δεν χρειαζεται τσιπαρισμα, καλυτερα να το κανεις με softmod(νομιζω και στο xbox γινεται)! Παρένθεση: Μήπως γίνετε κανεις να φτιαξει ενα αναλυτικο video-tutorial για πως γινεται το softmode? Και τι πλεονεκτήματα έχουμε? Γιατι ειμαι και λιγο ασχετος! Ευχαριστω!
DjAde Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 επιδι ειδα οτι λες για τσιπαρισμα και στο wii και στο χβοχ θελω να σου πω οτι πλεων μπορεις να σπασεις και το πσ3 με ενα απλο στικακι που στοιχιζει το πολυ 25Ε η ακομα και χωρις στικακι. επισεις στο χβοχ θα χρηαζεσαι dvd dual αδεια τα οποια εχουν 13-15Ε τα 10 ειχα και γω χβοχ και ειχα δωσει ΠΟΛΛΑ λεφτα σε αδεια dvd ενω στο πσ3 απλα τα κατεβαζεις και τα περνας μεσα στον σκληρο δισκο η ακομα και σε εναν εξοτερικο. τωρα για το kinnect ειπες οτι δν εχει πολλα games σε αντιθεση με το wii και το move εγω πρωσοπικα απο οτι εχω ψαξει το kinnect εχει περισσοτερα παιχνιδια απο το move. το move χρησιμοποιηται και σε πιο hardcore games ωπος ξυλο killzone 3 nb2k11 ενω το kinnect και wii ειναι λιγο για πιο χαλαρα πραγματα ιδικα το kinnect στο wii θα βρεις μερικα καλα παιχνιδακια αλλα σε κατωτερα γραφικα. Your choice
ptsiou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Παρένθεση: Μήπως γίνετε κανεις να φτιαξει ενα αναλυτικο video-tutorial για πως γινεται το softmode? Και τι πλεονεκτήματα έχουμε? Γιατι ειμαι και λιγο ασχετος! Ευχαριστω! παιζει ρολο και το firmware της κονσολας. υπαρχουν και τα σχετικα θεματα στο φορουμ, κανε search και θα βρεις οδηγιες.
papahlamidas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Από θέμα χρημάτων αλλά και από θέμα δυνατοτήτων ψηφίζω XBOX 360 + Kinect
billstamaniac Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 kinect με κλειστα ματια μακρια καλυτερο απο τα 3 κ θα το ευχαριστηθεις το εχω γραψει κ αλλου αλλα θα το γραψω γιατι πραγματικα τα σπαει χτυπα kinect sports κ παιξε beach volley δωματιου κ θα με θυμηθεις !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.