osakis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Γεια σε ολους! Λοιπον σημερα εκανε ενας φιλος μου μια συνθεση με εναν athlon x4 και μητρικη ashrock 870 extreme 3. Ολα καλα, μεχρι την εγγραφη των οδοιγων της καρτας γραφικων http://www.multirama.gr/products/product?pid=0552384&catid=020300 . Βγαζει αυτο το μηνυμα (Ο εντοπισμος προγραμματων οδηγησης που ειναι συμβατοι με το υλισμικο που διαθετετε αυτη τη στιγμη δεν ειναι δυνατος απο το προγραμμα αρχικης ρυθμισης της NVIDIA. Η εγκατασταση θα τερματιστει τωρα)Τι σημαινει αυτο?
nikomas50 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Χρησιμοποίησες τους οδηγούς του DVD που συνοδεύει την κάρτα γραφικών εκτελώντας το setup ή όταν το λειτουργικό σε ρώτησε αν έχεις οδηγούς του υπέδειξες να τους βρει στο DVD;
osakis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 ναι! βαζω το cd που συνοδεύεται απο την καρτα γραφικων, μπαινει στο setup και μετα απο 5 δευτερολεπτα πεταει αυτο το μηνυμα μηπως υπαρχει προβλημα συμβατοτητας της καρτας με τον επεξεργαστη η την μητρικη?
akiz90 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δοκίμασε να κατεβάσεις τους drivers από το ιντερνετ και δες αν λειτουργούν. Στην μητρική μου είχαν κανει πατάτα στο CD των driver και δεν αναγνώριζε κανένα. Μπήκα στην ASUS και τους κατέβασα από εκεί και τους πείρε...μετά από λίγο καιρο που έκανα format και βαριόμουν να ξανακατεβάζω πειρα το CD ενός φίλου που είχε το ίδιο ΜΟΒΟ και τους πέρασα κανονικά...οπότε η βλακία είχε γίνει στο CD που είχε μέσα η μητρική μου. Checkare το μοίπως έχει γίνει κάτι παρόμοιο και στο CD σου έχουν βάλει ότι να ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.