k_dinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Adata-2GB-DDR3-1333-Ram-Dimm-Bulk-PC3-10666-9-9-9-18-AD3U1333B2G9-B.htm Εχει αρχισει εκπτωσεις το Πλαισιο, ελπιζω να μην την παθουμε παλι! Μη σας ξεγελαει η αρχικη τιμη, το skroutz δεν εχει ενημερωθει και ακομα εχει την χτεσινη! EDIT: Λαθος αυτο που εγραψα, το skroutz εχει το μοντελο με ταση 1,50V, ενω αυτο της προσφορας ειναι 1,65
manosfp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Να βγω λιγουλάκι off? Εγώ με την αγορά αυτών πριν 3 μήνες στα 219 ευρώ έπεσα λίγο θύμα ή πολύ; Βλέπω τώρα ότι το κιτ του θέματος κοστίζει 59,6 έναντι της τωρινής τιμής των δικών μου που είναι στα 134. Αξίζει να δώσεις έστω και σήμερα 75 ευρώ παραπάνω;Δεν είναι ρητορική ερώτηση,περιμένω απάντηση ως ψιλοάσχετος που είμαι.
vasilisga Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Να βγω λιγουλάκι off? Εγώ με την αγορά αυτώνπριν 3 μήνες στα 219 ευρώ έπεσα λίγο θύμα ή πολύ; Βλέπω τώρα ότι το κιτ του θέματος κοστίζει 59,6 έναντι της τωρινής τιμής των δικών μου που είναι στα 134. Αξίζει να δώσεις έστω και σήμερα 75 ευρώ παραπάνω;Δεν είναι ρητορική ερώτηση,περιμένω απάντηση ως ψιλοάσχετος που είμαι. ετσι ειναι φιλε... εγω πριν κανενα 6μηνο ειχα παρει ενα απλο dimακι 2gb 50ε και τωρα εχουν 15ε...
k_dinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μου ηρθε σημερα και το ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ e-mail: Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά που επιλέξατε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών προκειμένου να το λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 800-11-12345 (χωρίς χρέωση) από κινητό 210-2895000 και μέσω e-mail στο: [email protected] Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας. Με εκτίμηση, ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε Τμήμα Internet Τηλ 2102895000 [email protected] Παρακαλούμε πολύ απαντήσετε στο email [email protected] Ειναι η ΔΕΥΤΕΡΗ φορα που συμβαινει αυτο, και στο site οι μνημες ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ! Ποση κοροϊδια πια??? Αφου μου απαντησε το ΤΜΗΜΑ ιντερνετ και ειδαν οτι δεν εχουν προιοντα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ? Εκανα καινουρια παραγγελεια, ετσι για να σπασω πλακα. Προτεινω να κανετε ολοι απο μια, μη φοβασται, στοκ δεν υπαρχει! 7 το πρωι εκανα την παραγγελεια, πρωτη μερα των εκπτωσεων και μολις ειχε ενημερωθει η τιμη... ποτε προλαβαν και τελιωσαν? Πιο πιθανο ειναι να το καβαντζαρε ο τυπος που μου εστειλε το μαιλ
vasilisga Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια τα εχουμε πει οχι μια, οχι δυο, αλλα χιλιες φορες... γιατι ασχολειστε ακομη με το συκγεκριμενο μαγαζακι??? δεν μπορω να καταλαβω την οποια εκπληξη σας... και στις τιμες ειναι απο τα χειροτερα και στο σερβις εχει αρχισει εδω και καιρο και τα χαλαει... υπαρχουν και αλλου πολυ καλυτερες πορτοκαλιες
Herculess Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ετσι ειναι φιλε... εγω πριν κανενα 6μηνο ειχα παρει ενα απλο dimακι 2gb 50ε και τωρα εχουν 15ε... Λογικό μου φαίνεται γιατί οι μνήμες τους 2 τελευταίους μήνες πήραν την κατηφόρα. Καλά για το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν το συζητάω με τις ντεμεκ προσφορές του...
manosfp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μου ηρθε σημερα και το ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ e-mail: Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά που επιλέξατε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών προκειμένου να το λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 800-11-12345 (χωρίς χρέωση) από κινητό 210-2895000 και μέσω e-mail στο: [email protected] Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας. Με εκτίμηση, ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε Τμήμα Internet Τηλ 2102895000 [email protected] Παρακαλούμε πολύ απαντήσετε στο email [email protected] Ειναι η ΔΕΥΤΕΡΗ φορα που συμβαινει αυτο, και στο site οι μνημες ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ! Ποση κοροϊδια πια??? Αφου μου απαντησε το ΤΜΗΜΑ ιντερνετ και ειδαν οτι δεν εχουν προιοντα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ? Εκανα καινουρια παραγγελεια, ετσι για να σπασω πλακα. Προτεινω να κανετε ολοι απο μια, μη φοβασται, στοκ δεν υπαρχει! Αλλα οι τυποι ειναι απανεωνες, 7 το πρωι εκανα την παραγγελεια, πρωτη μερα των εκπτωσεων και μολις ειχε ενημερωθει η τιμη... ποτε προλαβαν και τελιωσαν? Πιο πιθανο ειναι να το καβαντζαρε ο τυπος που μου εστειλε το μαιλ Παράγγειλα 4 κομμάτια.Έτσι για το γαμώτο.
tavlamari Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 παιδια πολλοι την εχουν πατησει ετσι και ο κοσμος οσο παει και δυσανασχετει περισσοτερο με αυτα τα ''κολπα'' του πλαισιου.η μονη αποροια μου ειναι πραγματικα τι πρεπει να κανουμε για να σταματησει αυτη η κοροιδια!
vasilisga Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 παιδια πολλοι την εχουν πατησει ετσι και ο κοσμος οσο παει και δυσανασχετει περισσοτερο με αυτα τα ''κολπα'' του πλαισιου.η μονη αποροια μου ειναι πραγματικα τι πρεπει να κανουμε για να σταματησει αυτη η κοροιδια! το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να του ριξουμε ακυρο ολοι μαζι, αλλα κατι τετοιο δεν προκειται να γινει, οποτε καλα θα κανουν να συνεχισουν να μας κοροιδευουν...
manosfp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Tελικά είμαι πολύ ψείρας αλλά τέτοιους θέλουν. Μετά το κλασικό mail περί μη διαθεσιμότητας των μνημών τους απέστειλα αυτό με κοινοποίηση στον διευθυντή του τμήματος internet: απορία ηλιθίου: Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί σημερινή προσφορά. αφου δεν ειναι διαθεσιμο γιατι το διαφημιζετε; Γιατι εξακολουθει να υπαρχει διαθέσιμο στο site σας; Το είδος αυτής της γκρίζας διαφήμισης το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει είναι κάποιοι ευκαιριακοί πελάτες. Όλους τους υπόλοιπους τους ωθείτε σε ανταγωνιστικά καταστήματα όπου θα αναζητήσουν καλύτερη αντιμετώπιση. Αναμενω εξυπηρετηση της παραγγελιας μου στη συμφωνηθεισα τιμη. Λίγος σεβασμός σε αυτούς που σας κρατάνε ψηλά δεν βλάπτει.
vasilisga Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Tελικά είμαι πολύ ψείρας αλλά τέτοιους θέλουν. Μετά το κλασικό mail περί μη διαθεσιμότητας των μνημών τους απέστειλα αυτό με κοινοποίηση στων διευθυντή του τμήματος internet: απορία ηλιθίου: Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί σημερινή προσφορά. αφου δεν ειναι διαθεσιμο γιατι το διαφημιζετε; Γιατι εξακολουθει να υπαρχει διαθέσιμο στο site σας; Το είδος αυτής της γκρίζας διαφήμισης το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει είναι κάποιοι ευκαιριακοί πελάτες. Όλους τους υπόλοιπους τους ωθείτε σε ανταγωνιστικά καταστήματα όπου θα αναζητήσουν καλύτερη αντιμετώπιση. Αναμενω εξυπηρετηση της παραγγελιας μου στη συμφωνηθεισα τιμη. Λίγος σεβασμός σε αυτούς που σας κρατάνε ψηλά δεν βλάπτει. στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα... δεν νομιζω οτι θα το παρουν και πολυ στα σοβαρα...
censOred Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αυτό πως το βλέπετε? Θελω να βάλω πιπλεον μνημη στο μηχανημα τώρα που εγκατεστησα τα 7 64 bit. η μητρική μου δέχεται μόνο ddr2 τι αλλο πρέπει να προσεξω για τις μνήμες>?Να τσεκαρω τους χρονισμούς των υπολοίπων?Έχω μόνο ένα slot ελευθερο ακομα.
Herculess Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αυτό το πουλάν μόνο στα καταστήματά τους και όχι μέσο ιντερνετ, οπότε οι πιθανότητές σου να το βρεις είναι λιγότερες από το να σου κάτσει το 5+1 του τζοκερ . αλλά αμα ήταν αληθινό θα άξιζαν !
rebel2000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Κλασσικο πλαισιο , το πρωι βγαζουν τις προσφορες και σε 2 ωρες εχουν τελειωσει και καλα...........πλαισιο τσιμισκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.